За любителите на глобалното затопляне
- сър Айвънхоу
За любителите на глобалното затопляне
Съжалявам, ама ще е захлаждане... дори лееееко ледниково периодче ще има... 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
стига де! знаеш ли какво е като затръгваш нанякъде в студено време с малко дете- десет ката дрехи и вълна.....Мнемозина написа:Супер - много щестига върви свинското със зеле. Кисело.
Знаеш!
И не всички ядем зеле със свинско!:mad:
Шът, вземай се в ръце, моля! Искам да е вечна пролет, поне. Толкова ли много искаааааааам???:crying:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
Нека да е лятоооооооооо!....windcolours написа:стига де! знаеш ли какво е като затръгваш нанякъде в студено време с малко дете- десет ката дрехи и вълна.....Мнемозина написа:Супер - много щестига върви свинското със зеле. Кисело.
Знаеш!
Шът, вземай се в ръце, моля! Искам да е вечна пролет, поне. Толкова ли много искаааааааам???:crying:
Bella Ciao
Bella Ciao
Ооо, знам, знам - като зелки точно, ама не кисели.windcolours написа:стига де! знаеш ли какво е като затръгваш нанякъде в студено време с малко дете- десет ката дрехи и вълна.....Мнемозина написа:Супер - много щестига върви свинското със зеле. Кисело.
Знаеш!
Аз пък не знам какво искам. Май си искам всичките сезони.
Шт, вземи се в ръце наистина!
Panta rhei...
Re: За любителите на глобалното затопляне
е, то застудяването е доказателство за затоплянето!сър Айвънхоу написа:Съжалявам, ама ще е захлаждане... дори лееееко ледниково периодче ще има...
just perfect
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
е, едно време беа "група съветски учЕни"...WALL-E написа:и са на кого да верваме?!
на група английски учЕни ли?
сега, незнам що - английски...
Bella Ciao
Bella Ciao