Кефи ме много този момък, не знам защо.
Може би, защото не се предава, дава всичко от себе си и напук е винаги усмихнат
малко са хората с такъв дух! можем само да се учим от тях!maggot написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4460991
Не ми напомняй. Че и без това ги недолюбвам.shshtt написа:а как гадно го прецаха гърците още ми е пред очите
голяма сила тоя човек
напълно съм съгласен с теб! по-точно не може да се изрази за него човек...vyara написа:Аз пък знам що ме кефи.
Щото не се продаде да се състезава за друга държава и за повече кинти.
Защото е спортист до мозъка на костите се.
Защото знае да губи.
Защото като падне става.
Защото е реалист - реално знае, че вече запада и няма същите шансове като преди.
Защото е в състояние въпреки това да се състезава за удоволствие, да прави това което истински обича без оглед на лаври и кинти, заради самото нещо.
що бе? толкова готини хора... особено, когато са ти шефове...maggot написа: Не ми напомняй. Че и без това ги недолюбвам.
И щото повече време отделя на тренировките с дечица.vyara написа:Аз пък знам що ме кефи.
Защото знае да губи.
Защото като падне става.
Защото е реалист - реално знае, че вече запада и няма същите шансове като преди.
Защото е в състояние въпреки това да се състезава за удоволствие, да прави това което истински обича без оглед на лаври и кинти, заради самото нещо.
И защото ме накефи когато стигна до финала на SASUKE.Positum написа:И щото повече време отделя на тренировките с дечица.vyara написа:Аз пък знам що ме кефи.
Защото знае да губи.
Защото като падне става.
maggot написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4460991