Bango Vasilya's trip.

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Bango Vasilya's trip.

Мнение от Kent »

Днес малко до Мадарското плато, и то до нетуристическата му част. За истинския ми имен ден:grin: /предвид тертипа ми на поведение от последните години - с квито се събереш такъв ставаш хахахаха.../
Малко походче до пещерата / по-скоро ниша/ Х.
Времето ясно, вятъра бръснач...поне по голото.

Отзад напред.

Към 12.30 сме на място.

Изображение

Изображение

Голяма ниша, както казах.

Изображение

Биволски език.

Изображение

Водата извира обикновено изпод земята.

Изображение

Изображение

Тъпче с кубинки шефчето до жертвения отвор...

Изображение

И Радко се напъва до отвора:lol:

Изображение

Изображение

Приятната нега. Особено щото запалих с ферородовата запалка отведнъж огъня, с разпалки памук и брезова кора. Но с драскателна пластина - гърба на пеперудата на Веско, а не щатната тенекийка.

Изображение

Инстантен китайски бульон в германско канче /зеер гут представяне на канчето, което придоби бая загар / на фона на високите ми кожени обувки на фирмата Morvan:shy:
:lol::lol::lol:

Изображение

Верижен трион тип OкdalF Sf 2012. На мен ми харесва, върши страхотна работа и се събира в джоба. Тоя сух клонак сам /аз двуръчно/ до една третина, за минутка го "изядох" с негова помощ.

Изображение

Чао-чао.:lol:

Изображение
Последно промяна от Kent на 14.01.12, 22:29, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

ееее кенте искам да ме вземете някой път с вас!
страхотно разказваш в картинки
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

като нищо:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

А защо така без палатка и примусче този път?
Не съм съгласна, не... връщайте се бързо обратно! Чакам снимки на нощни облаци и комари... :blum:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Човекът - Лошата работа:cool:

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

http://youtu.be/VqtYI4vRmsw

п.п. то е за слушане, има култови фрази:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Re: Bango Vasilya's trip.

Мнение от Глас в пустиня »

Kent написа: Изображение
Тая верига ме кефи. питам се дали не би могло да си я сглобя. Имам излишни стари вериги от моторен трион. Би ли могъл да я снимаш от близо? Интересува ме ориентацията за зъбите, защото ако са през един<- ; -> в различни посоки ще падне голямо нитене и разнитване което обезмисля самото упражнение. не че нямам координат на сайта в които се продават и готови де, но тръпката е сам да го барнеш.
Пък аз ще ти покажа какво си взех само преди дни.
Сгъваема лопата. Е, ще я возя в колата през зимния период защото напоследък доста пътувам, а това си е необходимост по зимните пътища, но определено става и за къмпингуване и за какво ли още не.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Здравей Боев. За много години. Живо здрави да у дома, повече положителни емоции и финикийски знаци.

Значи мойта е от ел. трион. 14 ". и ми е подарък. Ще питам Владко каво точно и е направил, предполагам разнитване в единия край. Еднопосочна е. Той ми предложи да я разнити зъб по зъб, и да стане двупосочна, но след размисъл отказах, че иначе тегаво се ползва от сам чиляк и заклинва... Кожените катарами са малко ташак, по добре прусик. Аз сам рязах с нея тоз клонак, че Ирена дебнеше неква супа да не избяга. Лопатката е харна, аз си зех една за 6 денара, ма я подарих. Па дядо Петко ми подари зловеща малка брадвичка. После си зех друга, почти джобна ма за 21:blink: от ОМВ яка стомана. Тая лопатка дето я показваш, оригинала и се ползва от Бундесфера - 20 нещо еврака без доставката.
Снимки след малко. Скайп нямаш ли бе чиляк...ей див селянин:mad:
п.п. Че ми липсваш:-)
п.п. 1. с такава същата верига на Странджа с един тип изядохме тлъсти дънера за минути:lol:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Верига.

Изображение

Близо.

Изображение

Лопатка. Новата де...

Изображение

Изображение

С поздрав от лопатоползателката:lol: Също се научи да я ползва, а неска запали с феророда първия си памук:cool:

Изображение

пиши камарад:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Лопатка не мога да си харесам аз. Триона е много готин, тва е идея страхотна. Мислех да купувам(ту мисля ту се отказвам) такъв който е като струна как се казва, обаче хич не ми вдява някак си доверие, вие какво ще кажете. На палатка или къмпинг си ползвам най- си обикновен домашен трион и отвявам конкуренцията в лицето на Терминатрорите с швейцарските ми ножчета и брадви разни. Лопатката ми е голяма болка обаче.
П.П. Магнезиева запалка също искам. Не съм си купувал досега. По бушкрафтските ви сайтове пише за това да се внимава, че лесно се отчупва магнезиевата част от запалителната и се губи. Ма ще купя проба грешка. Но лопатки няма, тва ми е мисълта. Много са зле лопатките по магазините. Багажник голям - бел. Тва е. Ше зема да отида на едно букрафт сборище с бела, триона, зипото и две тенжери под налягане и ще ви събета очите, риш.
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Егати, к'во е яко :bigsmile: Аз нещо одъртявам и ме домързява обаче. Май по ми харесва напоследък да се занесем до някоя хижа и там два дни пързалки ...:-)
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:Лопатка не мога да си харесам аз. Триона е много готин, тва е идея страхотна. Мислех да купувам(ту мисля ту се отказвам) такъв който е като струна как се казва, обаче хич не ми вдява някак си доверие, вие какво ще кажете. На палатка или къмпинг си ползвам най- си обикновен домашен трион и отвявам конкуренцията в лицето на Терминатрорите с швейцарските ми ножчета и брадви разни. Лопатката ми е голяма болка обаче.
П.П. Магнезиева запалка също искам. Не съм си купувал досега. По бушкрафтските ви сайтове пише за това да се внимава, че лесно се отчупва магнезиевата част от запалителната и се губи. Ма ще купя проба грешка. Но лопатки няма, тва ми е мисълта. Много са зле лопатките по магазините. Багажник голям - бел. Тва е. Ше зема да отида на едно букрафт сборище с бела, триона, зипото и две тенжери под налягане и ще ви събета очите, риш.
Бих могъл да ти изпратя, както съм пращал на мнозина тук, стига да ми изпратиш адрес. :grin:
Но знам, че няма да го направиш.:-)
Пък и си гъзар и едва ли би ти стоял фараш за някакви си няма и пет(5) евра, та затова ще ти дам линк ку искаш да си напазаруваш - марково.

Изображение

www.xcosports.com/index.php?section=store&prg=26&p=201
Аватар
Глас в пустиня

Кентъки, някаква (препоръчителна) дължина?
Че нещо, тъдява, взема отново да вони.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

утре ше го мерна. с тея никове ме побърквате хора. кентъки ми вика холидей:blink:
п.п. холидей колко сантима го искаш мадам:blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Глас в пустиня написа: Бих могъл да ти изпратя, както съм пращал на мнозина тук, стига да ми изпратиш адрес. :grin:
Но знам, че няма да го направиш.:-)
Пък и си гъзар и едва ли би ти стоял фараш за някакви си няма и пет(5) евра, та затова ще ти дам линк ку искаш да си напазаруваш - марково.

Изображение
]
Ремиус да го види това, не аз. "Гербер - първокачествени лопати"
Но ако ви трябва нож, купете си SOG
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

505 мм. от край до край.
Публикувай отговор