А що не прескочите и тази събота-неделя? Ние пътуваме в петък :) А на вас ви е и по-близко....[unknown] написа:Готово. Нали се разбрахме- там сме.Kent написа: Ще горим, ще горим![]()
ама...
-не на клада, а на скара
- не теб, а нещо по фкусно
-не ся, а за Велик Ден![]()
П.П. Мно ще бачкам от Март до Май и мисля си направя пий/яж пауза някъде покрай Великден, някъде до Велинград. Примерно.
А за ада... Ще горя там, то е ясно. Прежалил съм се вече.
............
Re: На вашето внимание
Колката ще ме убие в дефилето. Това сериозно. Не става за такъв път просто.Gaspode написа:А що не прескочите и тази събота-неделя? Ние пътуваме в петък :) А на вас ви е и по-близко....[unknown] написа:Готово. Нали се разбрахме- там сме.Kent написа: Ще горим, ще горим![]()
ама...
-не на клада, а на скара
П.П. Мно ще бачкам от Март до Май и мисля си направя пий/яж пауза някъде покрай Великден, някъде до Велинград. Примерно.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ми освен да минем да ви вземем пътьом? При нас място ще се намери[unknown] написа:Колката ще ме убие в дефилето. Това сериозно. Не става за такъв път просто.Gaspode написа:А що не прескочите и тази събота-неделя? Ние пътуваме в петък :) А на вас ви е и по-близко....[unknown] написа:Готово. Нали се разбрахме- там сме.Kent написа: Ще горим, ще горим![]()
ама...
-не на клада, а на скара
ПП. Смяташ да смениш колата до великден ли? Похвално
Ние сме четирима.Gaspode написа:
Ми освен да минем да ви вземем пътьом? При нас място ще се намери
Определено ще я сменя. Дори и да я продам на загуба. Мразя я.ПП. Смяташ да смениш колата до великден ли? Похвално

Знам колко сте :)[unknown] написа:Ние сме четирима.Gaspode написа:
Определено ще я сменя. Дори и да я продам на загуба. Мразя я.
Просто най-малкия ще пътува у майка си, примерно :)
Що па я мразиш?
Ами, ще помислим, щом казваш, че няма да ви затормозим много... Вие също ли сте с децата?Gaspode написа:Знам колко сте :)[unknown] написа:Ние сме четирима.Gaspode написа:
Що па я мразиш?
До трети април трябва да се отърва от нея.
Преди една година катастрофирах и щях да се убия. От тогава ме е страх от тази кола и я мразя.

Ми принципно проблема ще е удължения път и по-малко място за багаж. Ама пък ни отиваме за 2 дни... надявам се да носим само едното крило от гардероба :)[unknown] написа:Ами, ще помислим, щом казваш, че няма да ви затормозим много... Вие също ли сте с децата?Gaspode написа:Знам колко сте :)[unknown] написа:Ние сме четирима.Gaspode написа:
Що па я мразиш?
Преди една година катастрофирах и щях да се убия. От тогава ме е страх от тази кола и я мразя.
Нищо де, това няма да е последното ни ходене :)
Бтв, на 01 Май са 4 почивни дни - кво ще кажете да се срещнем някъде по Троянско?
За катастрофата май си казвал - на връщане от Велинград точно... или е имало и друга?
Първи май е далече, ще го мислим до тогава.Gaspode написа:Ми принципно проблема ще е удължения път и по-малко място за багаж. Ама пък ни отиваме за 2 дни... надявам се да носим само едното крило от гардероба :)[unknown] написа:Ами, ще помислим, щом казваш, че няма да ви затормозим много... Вие също ли сте с децата?Gaspode написа:Знам колко сте :)[unknown] написа:Ние сме четирима.Gaspode написа:
Що па я мразиш?
Нищо де, това няма да е последното ни ходене :)
Бтв, на 01 Май са 4 почивни дни - кво ще кажете да се срещнем някъде по Троянско?
За катастрофата май си казвал - на връщане от Велинград точно... или е имало и друга?
Точно за тази катастрофа, да.

Преди една година катастрофирах и щях да се убия. От тогава ме е страх от тази кола и я мразя.[/quote]
Сколько и искаш ? Модел, кубатура, години..казвай, де казвай
В движение е нали?
Ако е с по височко окачване, може и на биляжка 
Сколько и искаш ? Модел, кубатура, години..казвай, де казвай
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не е за приятели. Ако ти я продам, ще ме е срам да те погледна после.Kent написа:
Сколько и искаш ? Модел, кубатура, години..казвай, де казвай![]()
В движение е нали?

Звеневия има тъща![unknown] написа:Не е за приятели. Ако ти я продам, ще ме е срам да те погледна после.Kent написа:
В движение е нали?
Звеневия има тъща!
[/quote]
Тъщата как да я карам?
каручка дали ще подкара с четери калпака вътре /два дона и две дукеси/ 
Тъщата как да я карам?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ха-ха...МЪЖжжж написа:Звеневия има тъща![unknown] написа:Не е за приятели. Ако ти я продам, ще ме е срам да те погледна после.Kent написа:
В движение е нали?

Щом колата не е за приятели, значи е за тъщи. Звеневия най-риве от неговата /това щото аз не съм Утворил ОстаKent написа:Тъщата как да я карам?каручка дали ще подкара с четери калпака вътре /два дона и две дукеси/
- frisky lioness
- Обратна връзка:
[unknown] написа: Няколко пъти съвсем деликатно се опитвам да ти кажа, че чуждите съвети изключително трудно могат да ме променят, да не кажа- невъзможно. Така че, запази си ги, моляте те, за този на когото биха помогнали.
И това (изтрих)
Последно промяна от frisky lioness на 20.02.07, 12:32, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Размислих. Изтрих си мнението[unknown] написа:Ни мой така бе човек! Пази си здравето....".....[/color]
Последно промяна от frisky lioness на 20.02.07, 12:47, променено общо 2 пъти.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
Има ли дистанционно блокиране на волана? И моята тъща си търси кола[unknown] написа:Ха-ха...МЪЖжжж написа:Звеневия има тъща![unknown] написа:Не е за приятели. Ако ти я продам, ще ме е срам да те погледна после.Kent написа:
В движение е нали?
За тъщи е идеална.
Наздраве