За грешките
За грешките
Бях на TED отново миналата събота.
И искам да ви по(кажа) това (има субтитри и на български):
http://www.ted.com/talks/kathryn_schulz ... wrong.html
- Green Light
- windcolours
Re: За грешките
пускам гоRemmivs написа:Бях на TED отново миналата събота.
ъъъъъ нали знаеш:bigsmile:
- Green Light
Черния таледов лебед, обаче много по- интересно и май- по- вярно представен. Ние знаем само ако гледаме назад. Напред ние знаем толкова малко, че е направо пренебрежимо. Тоест вие.Remmivs написа:Бях на TED отново миналата събота.
Хареса ми много.
И трябва много да се замислите всички, защото всички вие непрекъснато бъркате.
П.П. Интересно, дали Катрин предполага че може да греши относно всичко това?
- Green Light
ясно, осъзна си грешката, че ни беше за...лRemmivs написа:Бях на TED отново миналата събота.
just perfect
Да, нещо такова. Мерси, че ме разбра.bead_ написа:ясно, осъзна си грешката, че ни беше за...л
И, без малко да забравя, mea maxima culpa.
Ха ха... като служители на Макдоналдс, които си подават хамбургер сте :)bead_ написа:Remmivs написа:Мерси, че ме разбра.
мерси, че ми даде повод да разбера
Кърти, чисти, извозва...
50% позна. подаваме си. но не е хамбургерitcome написа: Ха ха... като служители на Макдоналдс, които си подават хамбургер сте :)
just perfect
- Piqndurnik
[quote="Remmivs"]Бях на TED отново миналата събота.
Мерси друже. И интересно и готино. И актуално ... през целия живот на всяко съвместно съжителство!
Мерси друже. И интересно и готино. И актуално ... през целия живот на всяко съвместно съжителство!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
О!
Добре дошъл!
Иначе дамата е права - греши.
Нямам сили да оформя тук една сложна и стройна конструкция, която ми се върти в главата много разпиляно... Всъщност мисля, че това, в което можем да грешим, е преценките ни.
В действията си нямаме избор и се налага винаги да се окаже накрая, че сме били прави. Не знам защо, но животът е някак така подреден.
Добре дошъл!
Иначе дамата е права - греши.
Нямам сили да оформя тук една сложна и стройна конструкция, която ми се върти в главата много разпиляно... Всъщност мисля, че това, в което можем да грешим, е преценките ни.
В действията си нямаме избор и се налага винаги да се окаже накрая, че сме били прави. Не знам защо, но животът е някак така подреден.
Panta rhei...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
нещо в начина по който се движеше по сцената тази американска журналистка ме наведе на мисълта, че тя е гей...Remmivs написа:Бях на TED отново миналата събота.
може и да греша не...не знам
грешките които правим ние самите..ок..но грешките които е направила природата са напълно обективни от гледна точка на нашите умове...или обективните грешки които са направили много други хора заедно-обществото...дето вика Гаспода, никой не е по-глупав от всички нас заедно...
и това за Буш ама хич май не е вярно дето го каза...отново манипулации..или лъжи
тя не го ли знае? възприятието е едно, знанието когато го имаш и си сляп за него е безотговорност
Блажени са бедните духом
малка, но вече знае...Sweety написа: нещо в начина по който се движеше по сцената тази американска журналистка ме наведе на мисълта, че тя е гей...

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Green Light
Е те не намериха оръжия за масово поразяване.Sweety написа: ...
и това за Буш ама хич май не е вярно дето го каза...отново манипулации..или лъжи
тя не го ли знае? възприятието е едно, знанието когато го имаш и си сляп за него е безотговорност
Пък и не беше поантата върху Буш. Нали трябва да разсмее публиката. Вицовете не са истини, само са смешни.
Много си сериозна, бе Суити.
И за капак - изобщо па не се движи гейски. Аз си мислех как са запонали презентаторите да наподобяват Стив Джобс с тия дънки и небрежнярски вид. На това се прави- стивджобска презентация
Бе изобщо, изобщо, колко да е изобщо. И на мен ми заприлича на лесбийка, ама засрамено подтиснах тази мисъл :)Green Light написа: И за капак - изобщо па не се движи гейски. Аз си мислех как са запонали презентаторите да наподобяват Стив Джобс с тия дънки и небрежнярски вид. На това се прави- стивджобска презентация
Честно казано и на мен не ми хареса презентацията й. Прекалено нагласено, без по никакъв начин да ме провокира. Има други теми, когато пак ти казват неща, които знаеш, но някак сякаш ти иде да се плеснеш по челото или да кажеш 3 пъти мантрата ОМ :)
а тук просто не ме спечели момата
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
На всичките тези ТЕД, които съм гледала до сега,съм забелязала, че имат проблем с лошо копиране. Стила просто бива копиран от някой, който е имал успех в това да бъде слушан и да впечатлява. Ама нищо впечатлително няма в тия неща дето ги говорят, още по-малко в начина по който го казват. Нямат я убедеността, нямат я харизмата. В най-общи линии - поредния начин за промиване на мозъка.latrevw написа: Бе изобщо, изобщо, колко да е изобщо. И на мен ми заприлича на лесбийка, ама засрамено подтиснах тази мисъл :)
Честно казано и на мен не ми хареса презентацията й. Прекалено нагласено, без по никакъв начин да ме провокира. Има други теми, когато пак ти казват неща, които знаеш, но някак сякаш ти иде да се плеснеш по челото или да кажеш 3 пъти мантрата ОМ :)
а тук просто не ме спечели момата
Цвъкат разни неща, които като се позамислиш, ти си ги знаеш, но ти вкарват изводи, които не са твои.
Мне. Не съм за тук аз.
Може и да греша, де.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Виж кво, милорд.Remmivs написа:Мен пък ме кефи. Може и да е лесбийка, ко? Аз също съм лесбиец.
Светът е шарен и добре, че е така.
PS
Обаче ме учудва друго, доколкото успях да прочета, само жени са я сметнали за лесбийка. А първото нещо, което ми каза Кралицата след като видя презентазията е - тази жена е обратна.
След като всяка една жена казва, че таз мома е обратна, начи е обратна! Ама не щото по природа сме си прави за всичко, а най-малкото защото обратните жени вече са я налазили смятайки я за обратна и ... кво да ти кажа - надали е изтраяла на наплива
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
ХАХАХАХАХА!maggot написа:Виж кво, милорд.Remmivs написа:Мен пък ме кефи. Може и да е лесбийка, ко? Аз също съм лесбиец.
Светът е шарен и добре, че е така.
PS
Обаче ме учудва друго, доколкото успях да прочета, само жени са я сметнали за лесбийка. А първото нещо, което ми каза Кралицата след като видя презентазията е - тази жена е обратна.
След като всяка една жена казва, че таз мома е обратна, начи е обратна! Ама не щото по природа сме си прави за всичко, а най-малкото защото обратните жени вече са я налазили смятайки я за обратна и ... кво да ти кажа - надали е изтраяла на наплива
пак ще кажа...грешните презентации им гледаш
има някъде, някога, рядко промъкнали се
по въпросите дето наистина са важни
към този момент
навярно не навсякъде тед са подвластни на кинтите и отвлечените приказки
за вселената, добротата, грешките.. и разни други постни манджи
понякога има и бъгове у матрицата
бъдещето на..
п.п. TEHELKA е на порядъци по-добро от тед
опитах се линка с гугъл транслейшън да постна
не знам дали се вижда преведено
има някъде, някога, рядко промъкнали се
по въпросите дето наистина са важни
към този момент
навярно не навсякъде тед са подвластни на кинтите и отвлечените приказки
за вселената, добротата, грешките.. и разни други постни манджи
понякога има и бъгове у матрицата
бъдещето на..
п.п. TEHELKA е на порядъци по-добро от тед
опитах се линка с гугъл транслейшън да постна
не знам дали се вижда преведено
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...