maggot написа:Sweety написа:
ха ха ..сега се подготвя за приемните изпитии церемония някава..например...която е да изпие кръвчицата на един майкрософтец/андроидец...предлагам тебе

Ти па.

Споко, то и аз допреди година бях на същото мнение. Докато не пипнах айФона, после айПада, айПода, и всичкото айСиктир. Друго вече не ща!

е...не съм сигурна дали си разбрала аз на кое мнение съм...със сигурност не съм си го променяла последната година и съм почти сигурна, че няма да си го променя и следващата...след като си взема iphone...знам, че ще е черен, сега само се самоубеждавам, че ми трябва 32ГБ...
тоест, знам, че не ми трябва, но това е единствения показател по който мога да бия новата млада хубава колежка...тя има бял тел, 16 ГБ...само
(тя е най-красивото момиче физичка което съм виждала, слаба, с големи притно гримирани очи, от ония сексапилни минюнчета, дето искат да ги схрускат като бонбон...
има годежен пръстен за 3000 кинта, а във вторник ще се качи на FIAT 500 twin air convertible, сив, с червен покрив, точно като рекламата с J Lo, обаче всичко това е бяла завист дето се вика...в сравнение с това което изпитах като видях гаджето и...хубав, висок, усмихнат и забавен млад мъж, което преполага тя да носи сексапилни обувки с мнооого високи токчета лол)
...
та аз още миналата година си поисках ipod nano, но Роберт каза, че то това много лесно можело да го загубиш като си на фитнеса...лол...моля ти се...той харесва апъл, защото предлагали 80% завършен продукт, но никога няама да си купи техните продукти, защото не харесва политиката им и защото ограничавали свободата му! напр. не може да си слуша пираткста музика на айпод...и е ИТ...
та ми се струва, че има нещо неслучайно дето все разни админи и ИТ-та са настроени негативно към апъл и настройват и другите около тях...ето и ти си била на такова мнение...но слава богу си си го променила! защото си жена

!..и не си гей!
та аз не съм чула някоя гърла да се оплаква от айфона си ..или някой предпечатист от Маковете...
само хора дето ги нямат тия работи се оплакват май...и не мога да го разбера това...нямат предвид че изпитват завист или нещо такова...но имам подозрения че това е накаква инсинуация
та 32 или 16G?