Такова
Гледах сега Комиците. Предаването празнуваше рожденния ден на Стоянка Мутафова! Велика жена! Една малка точица, даже не точица, а миниатюрна частица на фона на горната представа за вселени, галактики и т.н. Но каква сила, каква светлина, какво чудо!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
О, да, много е енергийна тя - макар че аз май повече харесвам Татяна Лолова от това поколение. Нещо тежко усещам у Стоянка Мутафова, както и у Калоянчев.latrevw написа:Гледах сега Комиците. Предаването празнуваше рожденния ден на Стоянка Мутафова! Велика жена! Една малка точица, даже не точица, а миниатюрна частица на фона на горната представа за вселени, галактики и т.н. Но каква сила, каква светлина, какво чудо!
Но са страшно силни, това е факт...
Panta rhei...
- Green Light
Не бе, това е друго.Remmivs написа:Не че мога да го видя в момента, т.е. мързи ме достатъчно да си пусна тунел заради шибаното прокси и ми се спи, но не може да е Гаспод. Грийна пак се е объркал. Аз трябва да съм го пуснал първи. Винаги е така. Але хоп!
Следователно - няма начин да не си бил още по-първи.
Panta rhei...
- Green Light
Ти ли беше, бе съре?! Сори, наистина. Човек трябва да помни откъде научава тия неща които му остават за дълго. Но това съм аз- много добри намерения, спомени събирани в едро сито и каша в главата.Remmivs написа:Не че мога да го видя в момента, т.е. мързи ме достатъчно да си пусна тунел заради шибаното прокси и ми се спи, но не може да е Гаспод. Грийна пак се е объркал. Аз трябва да съм го пуснал първи. Винаги е така. Але хоп!
Поне извинението е лесно. Знам какво, знам горе долу и колко. Само "кога" е трудно.
ето това е
http://scaleofuniverse.com/