Не е за говорене направо.
Сега е наред Свиленград.
В най-голямата зима, ужас.
Мъчно ми е.
В свое оправдание ще трябва да кажа, че нищо не съм гледала, нито слушала. Даже и в нета не четох какво пише. Тъй че, така да се каже, сама си се натъжих.
абе, отвратително е. Аз само се чудя, това е едно малко село. Толкова ли няма ресурс държавата пък да им помогне малко по-сериозно? Сигурно са не повече от 100 къщи. Щели да им изплатят 300 лв. Направо побеснях като го чух. Не мога да си представя страха, който са преживели хората. А сега докато се възстановят.Мнемозина написа:В свое оправдание ще трябва да кажа, че нищо не съм гледала, нито слушала. Даже и в нета не четох какво пише. Тъй че, така да се каже, сама си се натъжих.
Но... не знам защо едно бедствие в село ми въздейства повече. Там е различно, всичко е живо и имам чувството, че умират повече неща.
Не знам дали тук да го пусна, или в "Добрата Новина", но тъй като тук го коментирах, та продължавам темата - явно има телевизия, която може да е различна. Браво! Не очаквах, наистина.
Аха. Не мога сега да го гледам, понеже ми е неудобно, ама я гледах новината по новините. То е от миналата седмица. Много готини. Един го познавам. Тоя дето донесе ботушите.maggot написа:Не знам дали тук да го пусна, или в "Добрата Новина", но тъй като тук го коментирах, та продължавам темата - явно има телевизия, която може да е различна. Браво! Не очаквах, наистина.
Защо го правим? Нямам отговор. Желание имаме, това е.
Е аз понеже много рядко включвам на стандартни канали, та ми го пуснаха това линкче за доказателствоGreen Light написа: Аха. Не мога сега да го гледам, понеже ми е неудобно, ама я гледах новината по новините. То е от миналата седмица. Много готини. Един го познавам. Тоя дето донесе ботушите.