Давам половин кралство!
Давам половин кралство!
За два билета за утрешното представление на "Крал Лир".
Понеже не мога сам да скоча сега. А има останали билети, малко, но има.
Знам, че не трябваше да чакам последния момент, но мислех, че го дават и през март. Уви, това не е така.
Така че моля за помощ. Ако някой може да купи билети два независимо от цената ще съм му признателен и задължен.
Благодаря!
Знам, че не трябваше да чакам последния момент, но мислех, че го дават и през март. Уви, това не е така.
Така че моля за помощ. Ако някой може да купи билети два независимо от цената ще съм му признателен и задължен.
Благодаря!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Давам половин кралство!
През интернет не става ли?Remmivs написа:За два билета за утрешното представление на "Крал Лир".
Благодаря!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз половинчати работи не обичам!Remmivs написа:За два билета за утрешното представление на "Крал Лир".
Благодаря!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Пипилота Шантиклер
ама това последно представление ли е? и аз се канех да ходя, но по-нататъкRemmivs написа:За два билета за утрешното представление на "Крал Лир".
Благодаря!
Ама другарката Чавдарче, също ще ходи, мож да джуснете после по един Хапиратив(че)!Мнемозина написа:Не не, благодаря.Звеневия написа:ДА ти купя ли билет?Мнемозина написа:Уф, направо завиждам...Remmivs написа:Не. Питах. Има билети. Поех дъх... и ми казаха с усмивка (чух я) "Не, не може...".![]()
Да не се окаже, че само първия път е хубаво.
Предпочитам да си остана с тези впечатления.
Ще отложим Хаперитивчето.Звеневия написа:Ама другарката Чавдарче, също ще ходи, мож да джуснете после по един Хапиратив(че)!Мнемозина написа:Не не, благодаря.Звеневия написа:ДА ти купя ли билет?Мнемозина написа:Уф, направо завиждам...Remmivs написа:Не. Питах. Има билети. Поех дъх... и ми казаха с усмивка (чух я) "Не, не може...".![]()
Предпочитам да си остана с тези впечатления.
Утре съм щяла била да ходя на "Фантасмагории", разбрах току що благодарение на вас.
Panta rhei...
УБУ - ще се срещате след театрално, централно, вечерно...Мнемозина написа:Ще отложим Хаперитивчето.Звеневия написа:Ама другарката Чавдарче, също ще ходи, мож да джуснете после по един Хапиратив(че)!Мнемозина написа:Не не, благодаря.Звеневия написа:ДА ти купя ли билет?Мнемозина написа:Уф, направо завиждам...Remmivs написа:Не. Питах. Има билети. Поех дъх... и ми казаха с усмивка (чух я) "Не, не може...".![]()
Предпочитам да си остана с тези впечатления.![]()
Утре съм щяла била да ходя на "Фантасмагории", разбрах току що благодарение на вас.
До пързалката пред Народния май има греяно вино!
- Dark Angel
Ми - вече имам половин кралство, моа тЪ зема да ми попиваш потта, като съм пред котлоните!Dark написа:въх, как изпуснах 1/2 кралство
и сигурно някой чуден принц е отишъл при Звеневия /да кълца моркови и мръвки за чугунени тенждери/
Рем! Имаш бИлети - скъпи и убави места, няма да ме псуваш после, Я!
Дай кралството, от мен коня.
(и хич не си мисли, че е много породист)

(и хич не си мисли, че е много породист)