Хора, аз съм направо ужасена. От пресцентъра на МВР:
"Мярката за задържане на 19-годишния И.Р. е удължена на 72 часа
Работата на разследващия екип по случая с тежкото криминално престъпление в „Студентски град” продължава
С постановление на Софийска градска прокуратура мярката за задържане на 19-годишния И.Р. от Добрич е удължена на 72 часа. На този етап му е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК.
Назначени са експертизи на иззетите веществени доказателства. Работата на разследващия екип по тежкото криминално престъпление в „Студентски град” продължава."
Предумишлено убийство?!:shocked:
Нямам думи просто ...
Убийството в студентски град
- Nejimaki-dori
Убийството в студентски град
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Глас в пустиня
Re: Убийството в студентски град
Това е от зор. Докато ехото заглъхне. Определено няма да мине.Nejimaki-dori написа:
...
- Nejimaki-dori
Мисля, че има ужасна грешка в "диагнозата".Мнемозина написа:Мислиш, че има грешка в обявата или че грешката е в самата... диагноза, така да се каже?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Green Light
- сър Айвънхоу
Re: Убийството в студентски град
аз се чудя как са само толкова малко подобни инциденти...Nejimaki-dori написа:Хора, аз съм направо ужасена. От пресцентъра на МВР:
"Мярката за задържане на 19-годишния И.Р. е удължена на 72 часа
Работата на разследващия екип по случая с тежкото криминално престъпление в „Студентски град” продължава
С постановление на Софийска градска прокуратура мярката за задържане на 19-годишния И.Р. от Добрич е удължена на 72 часа. На този етап му е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК.
Назначени са експертизи на иззетите веществени доказателства. Работата на разследващия екип по тежкото криминално престъпление в „Студентски град” продължава."
Нямам думи просто ...
всяка сутрин по улиците на Студентски град има големи петна от кръвта, останала от побоищата пред дискотеките...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao