Нищо ново, но е интересно и приятно все пак
Подарявам ви го
Благодаря.
Всъщност и мен. Но мъжете не плачат. Само им влиза прашинка в окото.vyara написа:Това за олимпиадата на инвалидите не го бях чувала. Много силно! Всъщност направо ме разплака.
Remmivs написа:Всъщност и мен. Но мъжете не плачат. Само им влиза прашинка в окото.vyara написа:Това за олимпиадата на инвалидите не го бях чувала. Много силно! Всъщност направо ме разплака.
благодаря
За мен беше ново.

Разбира се, че не е нищо ново, няма нужда да "вадиш" справочника.4avdar4e написа:Абе, само аз ли не съм у ред?? Нито ми направи впечатление, нито нищо... Поредният интернетски спам
А това за пътя го е казал един мъдър човек, дето първо бил принц, пък после станал Буда
Mila написа:Разбира се, че не е нищо ново, няма нужда да "вадиш" справочника.4avdar4e написа:Абе, само аз ли не съм у ред?? Нито ми направи впечатление, нито нищо... Поредният интернетски спам
А това за пътя го е казал един мъдър човек, дето първо бил принц, пък после станал Буда
Просто има неща, които ми е добре да си припомням от време на време.
Ми аз предупредих, че не е ново :)4avdar4e написа:Абе, само аз ли не съм у ред?? Нито ми направи впечатление, нито нищо... Поредният интернетски спам