вицове
- сър Айвънхоу
Три неща, които само Бойко Борисов може:
1. Да пие на екс от чешмата
2. Да затръшне въртяща се врата
3. Да изтрие recycle bin
3. Да изтрие recycle bin
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Има изкривяване на информацията тука. Тва последното си го направих съвсем самичка.сър Айвънхоу написа:Три неща, които само Бойко Борисов може:
3. Да изтрие recycle bin
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
maggot написа:Има изкривяване на информацията тука. Тва последното си го направих съвсем самичка.сър Айвънхоу написа:Три неща, които само Бойко Борисов може:
3. Да изтрие recycle bin
И аз!
Ама ние с тебе, затва сме партия с ББ, щото ги можем тия работи. Мнемозина никога не може да си изтрие бина.
Естествено - а няма и нужда.Green Light написа:maggot написа:Има изкривяване на информацията тука. Тва последното си го направих съвсем самичка.сър Айвънхоу написа:Три неща, които само Бойко Борисов може:
3. Да изтрие recycle bin
И аз!
)
Ама ние с тебе, затва сме партия с ББ, щото ги можем тия работи. Мнемозина никога не може да си изтрие бина.
Вкъщи тези неща ги прави котката.
П.П. Айвъна докладвате ли го?
Panta rhei...
- windcolours
Влюбил се Иванушка глупакът във Василиса прекрасна и много искал да са заедно. Тя обаче, нали е принцеса и не може да се даде на най–обикновен човек. Пробвал всичко човека - цветя, бонбони, убийства на дракони ама…. нищо. Тръгнал вече да се самоубива. Среща го Баба Яга:
– Какво правиш бе, младеж?
– Ами…така и така….
– А, ами то много просто се решава всичко бе – взимаш една тухла четворка, бой у главата и докато е топла….. нали?
– Ама, бабо, аз по любов искам…
– А!… Е тогава не мога да помогна, питай змея.
Отишъл Иванушка при змея:
– Змею, помагай!
А той:
- Ами хващаш 1 тухла, бой, и докато е топла...
- А с любов?
- Това не знам, ама питай самодивата.
И така се бродил Иванушка навред, всички му давали един и същи съвет, а той питал за любов. Стигнал най – накрая до последната си надежда – Късчей Безсмъртни:
– Ако не ми кажеш как по любов да бъда с Василиса, се хвърлям и умирам тук и сега. Късчей спокойно обяснил:
– Е…де.. Ако ме слушаш, дълго ще живееш. Сега отиваш на Хималаите, на Еверест. Там има едно цвете. На 500 години покълва, на 1000 цъфти на 10000 семена дава. Сега таман му е времето за семена. Отиваш там и ми ги донасяш. 10 години тренирал, катерил и падал Иванушка и най – накрая носи семената на Късчей.
А той:
– А сега върви в Сахара и ги зарови. 20 години ги поливай всеки ден с пот и сълзи…Ходил Иванушка, потил се, плакал, и пак, и пак… Поникнало стебло, откъснал го и го носи на Късчей.
Магьосникът продължил:
- А сега през 9 планини в 10, през 9 реки в 10 и т.н. има един билкар. Той ще ти приготви хапчето.
Отишъл Иванушка, онзи две години обгарял стъблото, млял, въртял, сукал и т.н. Станало накрая идеално гладко топче.
Върнал се Иван при Късчей:
– Сега, Иванушка, отиваш при принцесата. Скриваш топчето под златните дюшеци и се скриваш зад златната завеса. Когато влезе Василиса Прекрасна, среши си златните коси и си легне в златния креват, веднага ще започне да й убива. Тя ще стане, ще си каже:
- Бах… мааа… му.. туй убива…..
И в тоя момент ти изскачаш иззад завесата с тухла четворка в ръка, удряш я по главата и докато е топла……
– Какво правиш бе, младеж?
– Ами…така и така….
– А, ами то много просто се решава всичко бе – взимаш една тухла четворка, бой у главата и докато е топла….. нали?
– Ама, бабо, аз по любов искам…
– А!… Е тогава не мога да помогна, питай змея.
Отишъл Иванушка при змея:
– Змею, помагай!
А той:
- Ами хващаш 1 тухла, бой, и докато е топла...
- А с любов?
- Това не знам, ама питай самодивата.
И така се бродил Иванушка навред, всички му давали един и същи съвет, а той питал за любов. Стигнал най – накрая до последната си надежда – Късчей Безсмъртни:
– Ако не ми кажеш как по любов да бъда с Василиса, се хвърлям и умирам тук и сега. Късчей спокойно обяснил:
– Е…де.. Ако ме слушаш, дълго ще живееш. Сега отиваш на Хималаите, на Еверест. Там има едно цвете. На 500 години покълва, на 1000 цъфти на 10000 семена дава. Сега таман му е времето за семена. Отиваш там и ми ги донасяш. 10 години тренирал, катерил и падал Иванушка и най – накрая носи семената на Късчей.
А той:
– А сега върви в Сахара и ги зарови. 20 години ги поливай всеки ден с пот и сълзи…Ходил Иванушка, потил се, плакал, и пак, и пак… Поникнало стебло, откъснал го и го носи на Късчей.
Магьосникът продължил:
- А сега през 9 планини в 10, през 9 реки в 10 и т.н. има един билкар. Той ще ти приготви хапчето.
Отишъл Иванушка, онзи две години обгарял стъблото, млял, въртял, сукал и т.н. Станало накрая идеално гладко топче.
Върнал се Иван при Късчей:
– Сега, Иванушка, отиваш при принцесата. Скриваш топчето под златните дюшеци и се скриваш зад златната завеса. Когато влезе Василиса Прекрасна, среши си златните коси и си легне в златния креват, веднага ще започне да й убива. Тя ще стане, ще си каже:
- Бах… мааа… му.. туй убива…..
И в тоя момент ти изскачаш иззад завесата с тухла четворка в ръка, удряш я по главата и докато е топла……
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- сър Айвънхоу
-Ало, комисията за защита на животните ли е?
-Да, комисията за защита на животните е.
-Може ли да дойдете, че на дървото в градината ми се е качил некакъв пощальон и ми тормози питбула!
-Да, комисията за защита на животните е.
-Може ли да дойдете, че на дървото в градината ми се е качил некакъв пощальон и ми тормози питбула!
Bella Ciao
Bella Ciao
Прибира се мъж от работа. На вратата го посреща жена му с плакат "Не разговарям с теб!"
Мъжът повдига рамене, взема си бира от хладилника и сяда да гледа лелевизия. След пет минути пред телевизора застава жена му с плакат "А знаеш ли защо?"

----------------
Народно поверие: ако момичето си разпуска косата - ще има секс, ако си прибира косата - ще има минет...

Мъжът повдига рамене, взема си бира от хладилника и сяда да гледа лелевизия. След пет минути пред телевизора застава жена му с плакат "А знаеш ли защо?"
----------------
Народно поверие: ако момичето си разпуска косата - ще има секс, ако си прибира косата - ще има минет...
- сър Айвънхоу
Бог решил да се запознае със състоянието на медицината в България. Преобразил се на джи пи. Пред кабинета огромна опашка. Влиза инвалид в количка. Бог слага ръка на главата му и казва:
-Стани и ходи!
Болният оздравял, става и излиза от кабинета. Питат го от опашката:
- Как е новият?
- Също като другите: дори не ми премери кръвното!
-Стани и ходи!
Болният оздравял, става и излиза от кабинета. Питат го от опашката:
- Как е новият?
- Също като другите: дори не ми премери кръвното!
Bella Ciao
Bella Ciao
Срещат се двама приятели в бара. Единият седи и тъжно пие. Другият го пита
- Какво става? Защо си така унил?
- Ами... как да ти кажа, вчера правихме за първи път секс с новата ми приятелка...
- Че какво лошо има в това? Даже си е супер!
- Е да, ама тя ми тя каза по едно време - "хайде да го направим като по филмите".
- И ти?
- Ми аз какво, изчуках я в отзад и свърших в устата й. Така се разбра, че не гледаме едни и същи филми....
- Какво става? Защо си така унил?
- Ами... как да ти кажа, вчера правихме за първи път секс с новата ми приятелка...
- Че какво лошо има в това? Даже си е супер!
- Е да, ама тя ми тя каза по едно време - "хайде да го направим като по филмите".
- И ти?
- Ми аз какво, изчуках я в отзад и свърших в устата й. Така се разбра, че не гледаме едни и същи филми....
- windcolours
- сър Айвънхоу
Български програмист заминал за Щатите. На заминаване обещал на родителите си, да им изпрати подаръци за Нова Година. След две седмици родителите получават колет. Всички са в недоумение, защото до Нова Година има два месеца. Колета е в опаковка, която може да побере слон. Отварят го. Той се оказва празен, само на дъното лежи някаква хартийка. Изваждат я и четат: "ТЕСТ".....
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
да запазим за поколенията бе...WALL-E написа:брадчед,сър Айвънхоу написа:.....
верно ли мислиш че никой тук не чете началната страница на дир-а?!
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
- Green Light
Смешна само заради смеха, не ми харесва на мене. Не му отива, защото иначе е много готин Уди Алън. "Дали секса е мръсен? Да, ако се прави добре"windcolours написа:"Ако Господ съществува, надявам се, че има добро извинение" Уди Алън
Ако се съди по това как човеците се опитват да "подредят" света, колко дълго и упорито го режат тоя клон, а той все още се държи, то значи Господ страхотна работа е свършил.
- windcolours
А защо им го позволява? Представи си създадеш шедьовър, пък после наблюдаваш как някой дълго и упорито го руши.Green Light написа:
Ако се съди по това как човеците се опитват да "подредят" света, колко дълго и упорито го режат тоя клон, а той все още се държи, то значи Господ страхотна работа е свършил.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
Отива студент в изискан ресторант. Идва една готина сервитьорка и го пита:
-Какво ще поръчате?
-Чаша вода и филийка хляб.
-Само това ли?
Студентът решил да се изгъзари пред хубавата сервитьорка:
-Абе, ако ще са купонясва да се купонясва! Една кофа вода и пет хляба...
-Какво ще поръчате?
-Само това ли?
Bella Ciao
Bella Ciao
Това препоръка как да се държим утре ли е?сър Айвънхоу написа:Отива студент в изискан ресторант. Идва една готина сервитьорка и го пита:
-Какво ще поръчате?
-Само това ли?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
не, това е за тези, които все още се чувстват студенти!Мнемозина написа:Това препоръка как да се държим утре ли е?сър Айвънхоу написа:Отива студент в изискан ресторант. Идва една готина сервитьорка и го пита:
-Какво ще поръчате?
-Само това ли?
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата-донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
- Аз изчезвам скъпа, човекът ще дойде скоро.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро мадам, аз бих искал да ….
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах – прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
- Наистина!?! – озадачил се фотографът.
- Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте…
След минута госпожата попитала изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е многоо …. – ахнала г-жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действа прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Зная това – тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да Ви покажа някои от моите произведения – казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета – Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи! – възкликнала г-жа Иванова.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им – продължил фотографът.
- Било е трудно?!?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!?! – разширили се очите на г-жа Иванова от изумление……
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ …. апарат!!!???
- Точно така. Е, госпожо, стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник!?!?!?
- Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.
- !?!?!?! …..
- Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!
- Аз изчезвам скъпа, човекът ще дойде скоро.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро мадам, аз бих искал да ….
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах – прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
- Наистина!?! – озадачил се фотографът.
- Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте…
След минута госпожата попитала изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е многоо …. – ахнала г-жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действа прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Зная това – тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да Ви покажа някои от моите произведения – казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета – Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи! – възкликнала г-жа Иванова.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им – продължил фотографът.
- Било е трудно?!?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!?! – разширили се очите на г-жа Иванова от изумление……
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ …. апарат!!!???
- Точно така. Е, госпожо, стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник!?!?!?
- Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.
- !?!?!?! …..
- Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Един следобед фермер седял в бара и се напивал. До него се приближил някакъв мъж.
- Изглеждаш потиснат - казал мъжът. - Днес е чудесен ден. Как може да си нещастен в такъв ден?
- Някои неща просто са необясними - измърморил фермерът.
- Защо не ми разкажеш? - предложил мъжът. - Може да ти помогне да поговориш с някого.
- Щом наистина искаш да знаеш - отвърнал фермерът, - сутринта доях кравата в плевнята и тъкмо напълних ведрото, когато тя го ритна с левия си крак и го събори.
- Това ли било? Е, не е краят на света.
- Просто не можеш да обясниш някои неща - измърморил фермерът.
- И ти какво направи?
- Завързах левия й крак за един стълб. После продължих да я доя. И тъкмо пак бях напълнил ведрото, тя го ритна с десния си крак и го събори.
- Това вече наистина е досадно.
- И какво направи после?
- Завързах десния й крак за друг стълб и продължих да я доя. И тъкмо бях напълнил ведрото, тя го събори с опашка.
- Ти вече трябва да си бил бесен?
- И какво направи?
- Нямах повече въже, затова си свалих колана и завързах опашката й за мертека. В този момент гащите ми паднаха и жена ми влезе в плевнята. Просто не можеш да обясниш някои неща.
- Изглеждаш потиснат - казал мъжът. - Днес е чудесен ден. Как може да си нещастен в такъв ден?
- Някои неща просто са необясними - измърморил фермерът.
- Защо не ми разкажеш? - предложил мъжът. - Може да ти помогне да поговориш с някого.
- Щом наистина искаш да знаеш - отвърнал фермерът, - сутринта доях кравата в плевнята и тъкмо напълних ведрото, когато тя го ритна с левия си крак и го събори.
- Това ли било? Е, не е краят на света.
- И ти какво направи?
- Завързах левия й крак за един стълб. После продължих да я доя. И тъкмо пак бях напълнил ведрото, тя го ритна с десния си крак и го събори.
- Това вече наистина е досадно.
- И какво направи после?
- Завързах десния й крак за друг стълб и продължих да я доя. И тъкмо бях напълнил ведрото, тя го събори с опашка.
- Ти вече трябва да си бил бесен?
- И какво направи?
- Нямах повече въже, затова си свалих колана и завързах опашката й за мертека. В този момент гащите ми паднаха и жена ми влезе в плевнята. Просто не можеш да обясниш някои неща.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
В един зоопарк главната атракция бил феноменален лъв. Всички идвали да го видят, защото бил невероятно красиво животно, а ревът му направо връщал времето назад до пещерите и... а бе въобще представяте си го. Та, зоопаркът правел дърти кинти от тоя ми ти лъв. Обаче не щеш ли един ден добичето пощуряло и започнало да яде хора. Отива надзирател да го нахрани и лъвът вместо да изяде сочната газела, набучена на метален шиш, а-ла франс д`ьо ал-англе изяждал надзирателя. Отиват да му почистят клетката и бам бам минус двама чистачи. Въобще грозна история. Човекоядна един вид. И няма атракция и съответно акциите на зоото рязко се сринали. Дотам че мениджмънтът в лицето на борда на директорите свикал спешно заседание и кризисен щаб и решили да предложат невероятно много пари на тоя, който успее да укроти изтрещялата котка и да върне потока от пари в руслото му. Пуснали обява. На другия ден дошло едно девойче кръшно, с едни хубави, големи г.. очи, с една къса кожена пола, с едни стегнати бедра в мрежеста шарка, бе въобще хуск-варна си била мацето, ама никак не приличала на звероукротител при това на човекоядни лъвове па макар и да стискала кожен бич в ръцете си.
- Къде е лошото коте?
- Ама млада госпожице, това не е коте, това е истински звяр, лъв 300 кила мускули и още толкова злоба.
- Заведете ме при котето.
:blink::shocked:
Завели я до 100 метра клетката и я оставили оттам да се оправя сама.
След малко пристигнал втори кандидат - огромен мъжага 2.40 само стоманени мишци и очи като 110 мм оръдия.
- Дошъл съм за пребогатото възнаграждение, което давате за някакъв човекояден лъв.
- Ами заповядайте господине, да ви го покажем, преди малко една невинна девойка се отправи натам, вероятно горкото нежно създание вече е станало плячка на изчадието лъвско.
Отиват към клетката на лъва и що да видят - мадамата на челна стойка в средата на клетката, разкрачила пищен шпагат и в пълна липса на бельо. Лъвът приклекнал в единия ъгъл на клетката нервно пърха с опашката си и я гледа втренчено. Мацката плясва с бича, лъвът скача над нея тегли й един език и се приземява в другия ъгъл на клетката, където прикляка и почва нервно да върти опашка. Мадамата пак плясва с бича и историята се повтаря.
Шефът на зоопарка е потресен и когато накрая успява да възвърне артикулационните си способности се обръща към каяната и го пита
- Ти това можеш ли го!?!
Мъжагата го поглежда, ухилва се и казва
- Ти само махни лъва да видиш АЗ какво мога.....
- Къде е лошото коте?
- Ама млада госпожице, това не е коте, това е истински звяр, лъв 300 кила мускули и още толкова злоба.
- Заведете ме при котето.
Завели я до 100 метра клетката и я оставили оттам да се оправя сама.
След малко пристигнал втори кандидат - огромен мъжага 2.40 само стоманени мишци и очи като 110 мм оръдия.
- Дошъл съм за пребогатото възнаграждение, което давате за някакъв човекояден лъв.
- Ами заповядайте господине, да ви го покажем, преди малко една невинна девойка се отправи натам, вероятно горкото нежно създание вече е станало плячка на изчадието лъвско.
Отиват към клетката на лъва и що да видят - мадамата на челна стойка в средата на клетката, разкрачила пищен шпагат и в пълна липса на бельо. Лъвът приклекнал в единия ъгъл на клетката нервно пърха с опашката си и я гледа втренчено. Мацката плясва с бича, лъвът скача над нея тегли й един език и се приземява в другия ъгъл на клетката, където прикляка и почва нервно да върти опашка. Мадамата пак плясва с бича и историята се повтаря.
Шефът на зоопарка е потресен и когато накрая успява да възвърне артикулационните си способности се обръща към каяната и го пита
- Ти това можеш ли го!?!
Мъжагата го поглежда, ухилва се и казва
- Ти само махни лъва да видиш АЗ какво мога.....
- windcolours
Късно през нощта преди изпит. Телефона на преподавател звъни:
Преподавател: Ало?
Студент: Спиш ли гад, мръсна?
Преподавател: Да.
Студент: Ние тука учим.
На изпита:
Предавателя: Кой учи цяла нощ снощи да си вдигне ръката!
Няколко студенти вдигат ръка.
Преподавателя: Напуснете имате двойки. Другите имате шестици.
Късно вечерта пак звъни телефона на преподавателя:
Студент: Спиш ли?
Преподавател: Да!
Студент: Ние тук поливаме шестиците!
Студент: Спиш ли гад, мръсна?
Преподавател: Да.
Студент: Ние тука учим.
На изпита:
Предавателя: Кой учи цяла нощ снощи да си вдигне ръката!
Няколко студенти вдигат ръка.
Преподавателя: Напуснете имате двойки. Другите имате шестици.
Късно вечерта пак звъни телефона на преподавателя:
Студент: Спиш ли?
Преподавател: Да!
Студент: Ние тук поливаме шестиците!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Умрял някакъв тип и попаднал в ада. Дяволите го развеждат да си хареса място.
Тук казани, там скари, другаде мъкнат камъни - навсякъде кофти. И изведнъж гледа нашия човек - стои един тип прикован за някаква скала и една мадама му прави разни непристойни неща с уста.
- Е това е за мене! - викнал той радостно.
- Ами добре, - казал дяволът и се обърнал към мадамата - ставай, водя ти смяна.
Тук казани, там скари, другаде мъкнат камъни - навсякъде кофти. И изведнъж гледа нашия човек - стои един тип прикован за някаква скала и една мадама му прави разни непристойни неща с уста.
- Е това е за мене! - викнал той радостно.
- Ами добре, - казал дяволът и се обърнал към мадамата - ставай, водя ти смяна.