maggot написа:
Имам познат, който е работил за педераст. Казва, че педалите НЕ СТАВАТ за нищо. Единственото, което било в главата им е кой да им го вкара и за друго не можели да мислят. Били клюкари, интриганти, неорганизирани, и обвинявали всички останали за собствените си грешки.
И аз като
[unknown] смятам че това е заболяване. Ама не на физиката, а на мозъка. Там дето още никой не се е научил да лекува. И точно заради това са и всички тези типични отклонения.
Та така. Педераст ли? Не, благодаря - не и около мен!

Точно!
Мойте пет цента по темата. Маготич лепвам се за твоето мнение, защото нямам много време днес.
Няма нищо по-лошо от педераст облечен във власт. В предишната тема, относно педалите разказах доста нелицеприятни истории, но това беше съвсем малка част, имал съм лейтенант педал, почти ме беше вкарал в затвора, но явно Господ е бил на моя страна. Интересно, ще кажете пак казармен фолклор, като за маса. На накого може да му се стори шега, но за мен е истина. Педалите се проявяват в истинската си същност, когато са на скристо, далеч от семействата и общесвеното внимание.
Проблемът според мен е, че се създава една нагласа - педалите са интелектуалци, естети, приятни хора. Да има и такива, но болшинството, скритите...са отврат. Пропуска се и една дребна подробност, че изявените, интелектуалци-гейове в един или друг момент са били и наркомани, Сър Елтън Джон, Фреди Меркюри и др. В нашия хай-лайф проблема с наркоманията не е толкова ясно застъпен, но тенденцията за интелектуалното превъзходство на обратния си остава. ОК, нямам нищо против, стига да са далеч от мен и семейството ми, и да не ме занимават с анално-сърбежните си проблеми.