ясно ми е, че разцветките на сивото са безброй, и все пак...
ПП/ който не ще да отговаря, а иска да прави сладкиш с кафяв и бял шоколад да казва.
ППП/ който и това не ще, а се нерви от таз тема да вземе бял лист и да се отдаде на съзерцание

Естествено, че ДА! 8)Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
ПП/ който не ще да отговаря, а иска да прави сладкиш с кафяв и бял шоколад да казва.
ППП/ който и това не ще, а се нерви от таз тема да вземе бял лист и да се отдаде на съзерцание

Виж сега как Дарки отиде да прави сладкиш, пък ние с едната гордост ще си останем.[unknown] написа:Естествено, че ДА! 8)Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
П.П. И аз бих искал да го опитам.
Ииииии, начи...
П.П.П. Ха ха....![]()
![]()
Аз определено се гордея със себе сиDark написа:Гордеете ли се със себе си?
А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?

Следващият път като се видим, ще и искам парченце от сладкиша...Мнемозина написа:Виж сега как Дарки отиде да прави сладкиш, пък ние с едната гордост ще си останем.[unknown] написа:Естествено, че ДА! 8)Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
П.П. И аз бих искал да го опитам.
Ииииии, начи...
П.П.П. Ха ха....![]()
![]()

Еххх, Кенте... 8)Kent написа:
П.П. ....което обаче не ми попречи, досега два-пет пъти да си мечтая, Земята да се разтвори под мен, че да потъна от срам :eek:

[unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
Ми щото се ме човърка идейката...." кой, ако не Аз...и кога, ако не Сега "....примерно
![]()
Ай, наздраве
Kent написа:Наздраве![unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
Ми щото се ме човърка идейката...." кой, ако не Аз...и кога, ако не Сега "....примерно
![]()
Ай, наздраве

[unknown] написа:Kent написа:Наздраве![unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
![]()
Ай, наздраве[/quot
trima sme se subrali-doktorq- i trimata gordelivi....:)....
puk umni, beeeeiiiiii....
puk krasivi.....nemam dumi!...
a az shte pravia palachinki dovechera..ahm!
ej go na! написа:[unknown] написа:Kent написа:Наздраве![unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
![]()
Ай, наздраве[/quot
a az shte pravia palachinki dovechera..ahm!
tuj sym bila az....
shto me izhvurli, be...!
ej go na! написа:[unknown] написа:Как няма да сме горди като сме умни и сме се доказали... ъъъъъ, не със новите си обувки...Kent написа:Наздраве![unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
![]()
Ай, наздраве[/quot
a az shte pravia palachinki dovechera..ahm!![]()
![]()
![]()
А за палачинките... Хъм, сега и на теб ли да завиждаме, а...

[unknown] написа:ej go na! написа:aha!...[unknown] написа:Как няма да сме горди като сме умни и сме се доказали... ъъъъъ, не със новите си обувки...Kent написа:Наздраве![unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
![]()
Ай, наздраве[/quot
a az shte pravia palachinki dovechera..ahm!![]()
![]()
![]()
А за палачинките... Хъм, сега и на теб ли да завиждаме, а...
i na men....
i az iskam shokoladow sladkish....
iskam puk!
iskam iskam iskam ....
Познахме те веднага. 8)dokTorkaTA написа:
tuj sym bila az....
shto me izhvurli, be...!

за тава 30 х 30Мнемозина написа:Общо взето съм много горда, че не се гордея със себе си.![]()
Искам да правя сладкиш.

Кент-а е щастливец, де да бяха само 2-5 пъти при мен......каква тиква бях преди години....[unknown] написа:Еххх, Кенте... 8)Kent написа:
П.П. ....което обаче не ми попречи, досега два-пет пъти да си мечтая, Земята да се разтвори под мен, че да потъна от срам :eek:
Ми това е нормално, бе друже! За ходещите по земята...
Това значи, че ЧОВЕК си останал!
Виж, за хвърчащите в облаците е друг въпросът...

само ела, ела и ще ти изпека специално какъвто искаш. и ще пием кафе. и ще си приказваме. и ще се смеем. и децата около нас. елаdoktorka написа: i az iskam shokoladow sladkish....
iskam puk!
iskam iskam iskam ....

twa sia kvo e?Dark написа:за тава 30 х 30Мнемозина написа:Общо взето съм много горда, че не се гордея със себе си.![]()
Искам да правя сладкиш.
пече се на около 200 С 15-20 минути
1/ 125 гр.масло + 1 1/2 ванилена захар + 1 1/3 ч.ч.захар се разбива на пяна
2/ 5 яйца се добавят и се бие 2-3 мин.
3/ 1 ч.ч. кис.мляко се добавя и се разбива
4/ 2 пакета шок.пудинг на Д-р Оеткер + брашно + 1 пакет бакпулвер докато стане общо 2 1/3 ч.ч. смесва се добре и се изсипва в тестото. разбива се леко
5/ 100 гр. настърган горчив шоколад. още малко леко разбъркване
6/ 200 гр. бял шоколад наразян на ленти от 0,5 см
изсипва се в намаслена тава поръсена с грис
и 2-рия вариант - вместо шок.пудинг обикновенно нишесте и 100 гр.кокос за замяна на горчивия шоколад
мда. тавата свършва за няма и ден. всъщност, всякакви сладкиши свършват за ден![]()
аз съм ги измислила, много съм горда![]()
идеята ми дойде от едни шоколадови сладки с бял шоколад в Кофи Хевън
други ден ще експериментирам една друга измислица и ще пиша
ПП / а уханието, оооо уханието..... децата седят и чакат десерта
като стигна до състоянието "Кой ако не аз.../сещам се за книжкатаKent написа: А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?
![]()
Ай, наздраве

Много съблазнително. Но ще трябва да почакам до събота-неделя.Dark написа:за тава 30 х 30Мнемозина написа:Общо взето съм много горда, че не се гордея със себе си.![]()
Искам да правя сладкиш.
пече се на около 200 С 15-20 минути
1/ 125 гр.масло + 1 1/2 ванилена захар + 1 1/3 ч.ч.захар се разбива на пяна
2/ 5 яйца се добавят и се бие 2-3 мин.
3/ 1 ч.ч. кис.мляко се добавя и се разбива
4/ 2 пакета шок.пудинг на Д-р Оеткер + брашно + 1 пакет бакпулвер докато стане общо 2 1/3 ч.ч. смесва се добре и се изсипва в тестото. разбива се леко
5/ 100 гр. настърган горчив шоколад. още малко леко разбъркване
6/ 200 гр. бял шоколад наразян на ленти от 0,5 см
изсипва се в намаслена тава поръсена с грис
и 2-рия вариант - вместо шок.пудинг обикновенно нишесте и 100 гр.кокос за замяна на горчивия шоколад
шоколада да не е от хладилник. на дъска с гладък нож, все едно като гилотина, малейййй как го обяснихМнемозина написа: Много съблазнително. Но ще трябва да почакам до събота-неделя.
Само ми кажи белия шоколад как го режеш на ленти, не се ли троши?
Сега за гордеенето: като започна да правя нещо (което е трудно, зисква дълга подготовка и сериозни усилия), все си мисля, че ако това трудно нещо успея да го доведа до край, ще съм... е, не горда, но поне доволна от себе си.
И след като го направя то ми изглежда съвсем обикновено - за какво да се надувам, това сигурно всеки го може и т.н.

Да.Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
може би тези хора използват парите като броня, като доспехи срещу които куршуми няма открити.....еденици са тези които не искат да бъдат купувани, които не се прекланят пред златния лик....[unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
Много хора се гордеят с новите си дрехи, обувки... Тоест- с материалните неща, които притежават. Нормално, като нямат с какво друго да се гордеят! Колкото повече пари, толкова повече гордост, нали така?! Ха ха ха...
Такива хора са елементарни до степен, че не схващат разликата м/у собственото си достойнство и материалното си благополучие. За тях са синоними...
Но какво ли има да се чудя... След като и ЦНС-то липсва...
Ако ги питаш и материално състояние и социален статус са синоними според тях... Ха ха...
Едно стихотворение в тази връзка:
ТИ ПОМИСЛИ!
........

ами тя гордостта няма нищо общо с доказването :)esti написа:Да.Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
Но не защото съм доказала, че съм нещо си. Нищо особено не съм.
Гордея се с това, че обикновено успявам да не правя неща, от които със сигурност нямаше да се гордея.

искай и ще ти се дадеdoktorka написа: twa sia kvo e?
a?
znachi idvam ti na gosti...
vruchvash mi tavata i brashnoto i ne znam kvo oshte....
i az sama si pravia sladkisha...?!!!
ISKAM ISKAM ISKAM ISKAM

Има открити- откровено презрение.Dark написа:може би тези хора използват парите като броня, като доспехи срещу които куршуми няма открити.....еденици са тези които не искат да бъдат купувани, които не се прекланят пред златния лик....[unknown] написа:А още по- интересен е въпросът: Защо се гордеете със себе си?Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
Много хора се гордеят с новите си дрехи, обувки... Тоест- с материалните неща, които притежават. Нормално, като нямат с какво друго да се гордеят! Колкото повече пари, толкова повече гордост, нали така?! Ха ха ха...
Такива хора са елементарни до степен, че не схващат разликата м/у собственото си достойнство и материалното си благополучие. За тях са синоними...
Но какво ли има да се чудя... След като и ЦНС-то липсва...
Ако ги питаш и материално състояние и социален статус са синоними според тях... Ха ха...
Едно стихотворение в тази връзка:
ТИ ПОМИСЛИ!
........
някъде бях прочела, че до върха се стига с летене или пълзене, но за жалост гадинките са повече
за мен гордост е достойнство

благодарско за поздравитеKent написа:много анкети бре момеДа не си правиш вкъщи паноптикум от образи на клубари, а? 8)
Шегувам се, разбира сеПоздрави от ....ха....вече сме били половин милион, тук в т.н. Морска Перла от СИ на Бг 8)

май не съм много съгласна, от откровено презрение аз ще плача като си легна, защото ще съм стиснала зъби като съм го усетила.[unknown] написа: Има открити- откровено презрение.
Аз не искам да бъда купуван. И не мога да бъда купен.
Преживял/преодолял съм неща, непонятни и незнайни за болшинството.
Моята гордост е в оцеляването на духът ми. В неговата мощ.

Толкова по- зле за тях, защото това означава само едно: Живеем в различни светове!Dark написа:май не съм много съгласна, от откровено презрение аз ще плача като си легна, защото ще съм стиснала зъби като съм го усетила.[unknown] написа: Има открити- откровено презрение.
Аз не искам да бъда купуван. И не мога да бъда купен.
Преживял/преодолял съм неща, непонятни и незнайни за болшинството.
Моята гордост е в оцеляването на духът ми. В неговата мощ.
тез хора презрението не го усещат, сякаш света им е лакиран срещу такива неща.... с розово-златен лак, който изкривява

Има гордост от постижения някакви - свързано е с доказване.Dark написа:ами тя гордостта няма нищо общо с доказването :)esti написа:Да.Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
Гордея се с това, че обикновено успявам да не правя неща, от които със сигурност нямаше да се гордея.
гордеете се = горд = достоен = самоуважение = ....абе някакъв такъв ред имаше в главата ми като пуснах темата
Чертата на характера може да бъде и горделивост.esti написа:Има гордост от постижения някакви - свързано е с доказване.Dark написа:ами тя гордостта няма нищо общо с доказването :)esti написа:Да.Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
гордеете се = горд = достоен = самоуважение = ....абе някакъв такъв ред имаше в главата ми като пуснах темата
Има и гордост, като черта от характера.
Начи на първото отговорих.
На второто, едва ли ще получиш отговор различен от: "да, горд и достоен съм"
сещам се за една книга, на Хайнлайн май, нещо за Марс....[unknown] написа: Толкова по- зле за тях, защото това означава само едно: Живеем в различни светове!
Аз съм категоричен, че нашият е по- хубавият свят! 8)

ама това е различно от гордостМнемозина написа:
Чертата на характера може да бъде и горделивост.

аз за 2-рото питамesti написа: Има гордост от постижения някакви - свързано е с доказване.

ЪхъМнемозина написа:Чертата на характера може да бъде и горделивост.esti написа:Има гордост от постижения някакви - свързано е с доказване.Dark написа:ами тя гордостта няма нищо общо с доказването :)esti написа:Да.Dark написа:Гордеете ли се със себе си?
кат ти дойде желанието отсипи в една купичкаesti написа: Ъхъ![]()
Но така зададен въпроса на мен ми прозвуча като.......абе мързи ме да лея мозък сега.
Карай - аз отговорих, а дали е било по темата не е толкова важно.

Dark написа:искай и ще ти се дадеdoktorka написа: twa sia kvo e?
a?
znachi idvam ti na gosti...
vruchvash mi tavata i brashnoto i ne znam kvo oshte....
i az sama si pravia sladkisha...?!!!
ISKAM ISKAM ISKAM ISKAM![]()
аз бе, аз ще го направя
Абе мозък да искаш - лесна работа.Dark написа:кат ти дойде желанието отсипи в една купичкаesti написа: Ъхъ![]()
Но така зададен въпроса на мен ми прозвуча като.......абе мързи ме да лея мозък сега.
Карай - аз отговорих, а дали е било по темата не е толкова важно.![]()