усмихнатите политици...

Все същите
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Sweety написа:
Green Light написа:... Обаче защо не го предлагам поне с плакат нали в редиците на Сила? Ами защото има такива очевадни аргументи против, че в момента когато го вдигна тоя плакат, аз самия ще организирам контрапротест с контраплакат.
И какво да правя, какво да правя - я да взема да кажа поне два лафа в зочо.
А защо не със 'Сила'?...информативно питам
Е ти пък защо се хвана за тая Сила? Не знам защо. Преполагам, че е защото почти не ползвам интернет мрежи. Хич не съм активен. Напоследък, след замиране на зочо чат пат хвълям поглед из нета, блогове, фейсбук, обаче едва мърдам. Хич не ми харесват.
бе не съм се хванала за тая Сила...ама ти каза, че имаш очевадни аргументи против да протестираш с тях например и исках да разбера какви са...
ти и facebook?!
и какво общо имат социалните мрежи с протестите? явно че имат роля в ораганизирането на протестите, но не и в мотивирането им...
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа: бе не съм се хванала за тая Сила...ама ти каза, че имаш очевадни аргументи против да протестираш с тях например и исках да разбера какви са...
ти и facebook?!
и какво общо имат социалните мрежи с протестите? явно че имат роля в ораганизирането на протестите, но не и в мотивирането им...
Имам аргументи против намаляването на осигуровките, а не против Сила. Исках да кажа, че намаляването на осигуровките ще доведе до:
1) много бързо подобряване на бизнеса. Ще излезнат фирми на светло, ще бъдат увеличени парите които хората държат в края на месеца, потреблението ще се двигне и то здравата изобщо всиюко ще цъфне
и
2) ще умрат от глад около 2 милиона пенсионери и 200 хил цигани ще се организират в мародерски банди и ще започнат да убиват за по пет лева.
Така че ако някой ми каже намалявай веднага ще кажа - не, не как ще намалявад, луд ли си? Ако ми каже увеличавай, пак ще ревна, като, нали, ранена в сърцето пантера.

Що се отнася до протестите и мотивацията- Суити в това отношение аз съм малко бавноразвиващ се. Досега нито веднъж не съм схванал в самото начало какъв е смисъла на който и да е протест след Лукановите. После като набере сила протеста и бавно ми изкрисрализира. Но в началото... хич. Ми те хвърлят едни причини, да ти кажа....
Даже и Лукановите, помниш ли как почнаха? Не помниш, гаранте. Започна с окупация на МЕИ и Икономиката заради лошите условия във 2ри до 4ти блок на общежитията

"Протест срещу високите цени на горивата" ?!
В енергийната криза ли?

Бе бавно мисля, аз това си го знам
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Sweety написа: бе не съм се хванала за тая Сила...ама ти каза, че имаш очевадни аргументи против да протестираш с тях например и исках да разбера какви са...
ти и facebook?!
Имам аргументи против намаляването на осигуровките, а не против Сила. Исках да кажа, че намаляването на осигуровките ще доведе до:
1) много бързо подобряване на бизнеса. Ще излезнат фирми на светло, ще бъдат увеличени парите които хората държат в края на месеца, потреблението ще се двигне и то здравата изобщо всиюко ще цъфне
и
2) ще умрат от глад около 2 милиона пенсионери и 200 хил цигани ще се организират в мародерски банди и ще започнат да убиват за по пет лева.
Така че ако някой ми каже намалявай веднага ще кажа - не, не как ще намалявад, луд ли си? Ако ми каже увеличавай, пак ще ревна, като, нали, ранена в сърцето пантера.

Що се отнася до протестите и мотивацията- Суити в това отношение аз съм малко бавноразвиващ се. Досега нито веднъж не съм схванал в самото начало какъв е смисъла на който и да е протест след Лукановите. После като набере сила протеста и бавно ми изкрисрализира. Но в началото... хич. Ми те хвърлят едни причини, да ти кажа....
Даже и Лукановите, помниш ли как почнаха? Не помниш, гаранте. Започна с окупация на МЕИ и Икономиката заради лошите условия във 2ри до 4ти блок на общежитията

"Протест срещу високите цени на горивата" ?!
В енергийната криза ли?

Бе бавно мисля, аз това си го знам
добре, сега разбрах за какво си против
...сега вяло си спомням, че се канех така бавничко в няколко поста да кажа накрая нещо много важно и сега дори продължавам да ми се гади малко от микса от нежеланието ми да пиша тука в тази тема и някакво тъпо чувство че вътрешно нещо там като съвест ме байта, че трябва да продълга да се опитвам...да говоря...и тука, и в живота
само лекичко ще се опитам да се върна в темата (и не искам нищо да отговаряш, то и без това те няма вече!)
Лукановите протести кога бъха? след Лукановата зима 1990 ли?
прав си че не помня...не ги помня много много, не ги помня как са започнали, но бях там определено във времемто...аз исках да уча тогава бе и ме беше яд на тия дето се правеха на интересни тогава със тези студентски стачки и протести. За какво протестираха, че кога и пак се научиха да протестират!...Аз имах сптипендия 60-70lv, квартира, гадже, много за учене, БЕЗПЛАТНО образование, а Лукановата зима я изкарахме с боб в студентските столове...и малко любов..само хубави спомени имам от нея...просто късмет. Някои и да ge и по-хубави имаха...залубиха се тояно на стачката, после няка си така излязоха с едни гърди напред. А 7-8 блок на МЕИ бяха все пак само три блока на фона на цял студентски град

та доколкото разбирам, понеже не разбираш смисъла на протестите, стоиш на далече от тях...
аз си мисля, че както всичко на този свят има добри и лоши протести...
по-важното, е че има хора също на този свят които знаят какъв е резултатът от едон прощет. Protestyty е ресет, shut dovn или направо рязане на жицата...тия хора дето го знаят това, също могат да бъдат добри и лоши...
та не знам, може би щото всичко сам забравила, за това имам очи и уши да видай и чуя сега нещо по-различно от тебе... например
Блажени са бедните духом
Публикувай отговор