Въпрос:
Демократично е да си привърженик на Че Гевара, демократично е да си привърженик на Ленин, Маркс, Енгелс, Джордж Буш, Уинстън Чърчил, демократично е да си демократи, комунист, нихилист, хомосексуалист.... недемократично е да си националсоциалист.... недемократично е да си привърженик на Адолф Хитлер, недемократично е да си Българин, недемократично е да си за Обединена и Велика България!!! //// ЗАЩО??????
--------------------------
* преписано от нета - но ми допадна много като формулировка на питането.
?
лаврентий павлович берия
дето сърба попарата на илич и изтрепа най-много комунисти / от т.нар. ленинска гвардия* до низшите комуняги с маймунски промити мозъци/ де го забравяш. ако съм на тебе ше му изрисувам една иконка, на него и на голямото му братче и ше им благодаря вечно:lol:наистина избавиха в голяма степен света от червената зараза
* оня идиот постышев и садиста тухачевски примерно и още десетки хиляди като тях изруди...получава се една декапитация на червената идея овреме
* оня идиот постышев и садиста тухачевски примерно и още десетки хиляди като тях изруди...получава се една декапитация на червената идея овреме
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
не знам камарад:blink: чесно. не съм усещал някой да ми е пречил да се самоопределям във всяко отношение. може и да са ми пречили де ама, на спал съм тогава... или ако са ме обсъждали съм пропуснал да отчета. ама аз по принцип забелязвам само и приемам като що годе чиста монета по скоро мненията на близките ми/приятели. мненията на чуждите са като от омар хаям стихотворение - вино за душата, вятър в косата хахаха и забавно е, като ракетки от оная старата жълта тоалетна хартия да ги пускам от балкона /менията и домислите на доброжелателите/, като рядко забавление в челичения ми делник...
за останалите хора с две думи хм...
не съм се замислял до ся как ме определят като демократ или плутократ, националист или нихилист...
ДГ.
п.п. общо зето боли ме какво си мислят за мене гражданите, селяните и влъхвите освен горепосочените от началото на четвъртия тука ред лица.
п.п. антидемократично хахаха... а къде е бате демокрацията тука
за останалите хора с две думи хм...
ДГ.
п.п. общо зето боли ме какво си мислят за мене гражданите, селяните и влъхвите освен горепосочените от началото на четвъртия тука ред лица.
п.п. антидемократично хахаха... а къде е бате демокрацията тука
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Що па да е недемократично да си българин? И мен като Кента не помня някой да ме е натискал де съм небългарин. Другаде лежи ключът от бараката, мисля. В тоя лаф, че "свободата на всеки свършва там, дето почва свободата на другите". И цената си мисля също. На мен определено би ми се искало България да е на три морета. Но ако цената за това е да трябва да застрелям някого - ми не, мерси. И едно море ми стига.
Не е недемократично да си българин. Недемократично е да искаш всички да са българи.
Не е недемократично да си българин. Недемократично е да искаш всички да са българи.