Направена е от Бруно Каталано - ето това е сайтът му:
http://brunocatalano.com/

Хахах, сварката е чанта-крак, ръка-крак! ОригиналноМнемозина написа:така се казва тази скулптура, аз дълго не можах да повярвам, че не е фотошоп.
Направена е от Бруно Каталано - ето това е сайтът му:
http://brunocatalano.com/
Там е работата, че няма ръка-крак. Само на чантата е. И на мен не ми се вярва, но е така.Mery написа:
Хахах, сварката е чанта-крак, ръка-крак! Оригинално
Е, не, при скулптурите определено не е такъв принципът.itcome написа:Виждаш ли колчето (метално) до него. в крачола на този е друго такова метално колче с сложено удължение завършващо с тънка седалка в панталона... представи си че е седнал на еднокрако изкривено столче, което е в панталона...
Баланс и илюзия...Мнемозина написа:Е, не, при скулптурите определено не е такъв принципът.itcome написа:Виждаш ли колчето (метално) до него. в крачола на този е друго такова метално колче с сложено удължение завършващо с тънка седалка в панталона... представи си че е седнал на еднокрако изкривено столче, което е в панталона...
Прекрасен е! Идеята е вълшебна, а мисля, че "тайната" на "празното" пространство е плексиглас и подходяща светлина.Мнемозина написа:Е, не, при скулптурите определено не е такъв принципът.itcome написа:Виждаш ли колчето (метално) до него. в крачола на този е друго такова метално колче с сложено удължение завършващо с тънка седалка в панталона... представи си че е седнал на еднокрако изкривено столче, което е в панталона...
Подходяща светлина, обаче той не ги показва само на снимки. Тази на снимката си е турена на някакъв бряг във Франция и сигурно всеки може да отиде и да я... аз лично бих я побутнала, за да видя какво ще стане.never mind написа: Прекрасен е! Идеята е вълшебна, а мисля, че "тайната" на "празното" пространство е плексиглас и подходяща светлина.
Казвам от опит, придобит от гледане как се възстановяват парченца, части от нещо, в цяла творба, скулптура, която древността е разрушила..Тук е обратното, процесът е към дефрагментиране.
Но идеята е .. ех, не мога да възпроизведа онзи жест на италианците с целуването на върха на пръстите!!!
П.П. Винаги ме е вдъхновявала представата за маргинала, за пътешественика, пътника, ако щеш, за човека-чанта, крака и глава Човекът, на когото липсват някакви .. хъм ... явно не толкова важни части от него, които той търси и може би намира, пътувайки..
в миниатюра.