молба
молба
много съм нахална, но изпуснах едно 200+ теми
дайте резюме на последните 2-3 месеца или поне препоръчайте на кои да хвърля едно око /дясно напр./
п.п. как сте, кефи ли ви времето и разни други любезности...
дайте резюме на последните 2-3 месеца или поне препоръчайте на кои да хвърля едно око /дясно напр./
just perfect
- Глас в пустиня
Re: молба
Имахме един лаф навремето "чрез нахалство към прогрес", но като знам,че това не се отнася за теб, няма как да го употребя :)bead_ написа:много съм нахална, но изпуснах едно 200+ теми
две хубави очи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
ти пък отде знаеш? Това е Кента, все пак. Лекар е. Това само по себе си е диагноза. Въображението ми се развихря само като си помисля. Но моето въображение е изтървано откъм мащаби, тъй че в крайна сметка, реалните му пороци му може да се окажат съвсем миловидни.ELBI написа:добре, че поне няма голяма вариативност в пороцитеKent написа:
на кръстопът съм камарад относно преосмисляне на пороците![]()
Бийд, нищичкУ пикантно не си изпуснала. Ако това ти е въпроса.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
може да е диагноза, но не е порок :) Въображението може да ти се развихря за детайли по порок 1, 2 и 3 (или 4, което е сигурно вариант на някое от предишните)windcolours написа:ти пък отде знаеш? Това е Кента, все пак. Лекар е. Това само по себе си е диагноза. Въображението ми се развихря само като си помисля. Но моето въображение е изтървано откъм мащаби, тъй че в крайна сметка, реалните му пороци му може да се окажат съвсем миловидни.ELBI написа:добре, че поне няма голяма вариативност в пороцитеKent написа:
на кръстопът съм камарад относно преосмисляне на пороците![]()
Бийд, нищичкУ пикантно не си изпуснала. Ако това ти е въпроса.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
това е, ако изхождаш от широкоразпространеното схващане, че пороците са триELBI написа:
може да е диагноза, но не е порок :) Въображението може да ти се развихря за детайли по порок 1, 2 и 3 (или 4, което е сигурно вариант на някое от предишните)
ПП Май си оборих горния пост...освен ако не визирам там смъртните грехове...
- windcolours
ама пробвай, моля теwindcolours написа:при това дори няма да е пикантна, така че нека оставим Кента да говориELBI написа:е...ако дадеш дефиниция на порок спрямо "твоето схващане", тогава темата отлита другаде
- windcolours
съмняваш ли се, че не се и съмнявам:lol:ELBI написа:ама пробвай, моля теwindcolours написа:при това дори няма да е пикантна, така че нека оставим Кента да говориELBI написа:е...ако дадеш дефиниция на порок спрямо "твоето схващане", тогава темата отлита другадеАко не е, ще я докараме до такава
как бих могъл да се усъмня?:lol:windcolours написа:съмняваш ли се, че не се и съмнявам:lol:ELBI написа:ама пробвай, моля теwindcolours написа: при това дори няма да е пикантна, така че нека оставим Кента да говориАко не е, ще я докараме до такава