......
Не е демонстация или нещо.
Поздрави на всички.
25.02.14
Изтрито по давност :-)
- Green Light
Изтрито по давност :-)
Последно промяна от Green Light на 25.02.14, 18:37, променено общо 1 път.
Хехе 
Дано и аз така да мога да се усмихвам докато чистя постното.
П.П. Не ти трябва акордеон, че да стъпваш на някого на малкия пръст.
И китара не ти трябва.
П.П.П. Верно бе, откъде се е взел тоя израз?
Дано и аз така да мога да се усмихвам докато чистя постното.
П.П. Не ти трябва акордеон, че да стъпваш на някого на малкия пръст.
И китара не ти трябва.
П.П.П. Верно бе, откъде се е взел тоя израз?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И аз съм Thank You.
С голяма лекота пишеш. Не знам дали се връщаш да променяш нещо или всичко е на един дъх, обаче се чете на един дъх. Всеки път.
Всъщност сигурна съм, че не се редактираш, просто си искрен. Когато човек прави нещо с душата си, то все докосва душите на другите.
Няма друг начин.
Еййй, ще си затриеш таланта, момче.
Ама може би не е късно да напишеш нещо по-така.
Не е късно, да.
Дано жена ти те погледне с оня поглед и ти каже - сядай бързо и пиши. Пиши каквото и да е, просто пиши.
С голяма лекота пишеш. Не знам дали се връщаш да променяш нещо или всичко е на един дъх, обаче се чете на един дъх. Всеки път.
Всъщност сигурна съм, че не се редактираш, просто си искрен. Когато човек прави нещо с душата си, то все докосва душите на другите.
Няма друг начин.
Еййй, ще си затриеш таланта, момче.
Ама може би не е късно да напишеш нещо по-така.
Не е късно, да.
Дано жена ти те погледне с оня поглед и ти каже - сядай бързо и пиши. Пиши каквото и да е, просто пиши.
подписвам се под това. трябва да си поговорим с Бейби :)vyara написа: Дано жена ти те погледне с оня поглед и ти каже - сядай бързо и пиши. Пиши каквото и да е, просто пиши.
уникален си
лично мен много малко виртуални китаристи биха ме впечатлили толкова, колкото твоето писане. зарежи инженерството и пише бе човек
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.