Попаднах на това писание и...не е като да няма мисъл в него
http://paragr22.wordpress.com/2012/05/0 ... %B5%D0%BD/
За почистването
- windcolours
За почистването
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Re: За почистването
накарай мързеливия на работа да те научи на акълwindcolours написа:Попаднах на това писание и...не е като да няма мисъл в него
http://paragr22.wordpress.com/2012/05/0 ... %B5%D0%BD/
нищо лично към хр. п.
just perfect
що бе, тя призовава да си почистим района около нас
на мен ми харесва писанието
най-голям интерес имало към тениските и ръкавиците, които раздавали
а следващата кампания на БТВ сигурно ще е Нека сами си асфалтираме улиците :)
единствената полза, която аз виждам е, че тези, които излязат да чистят едва ли след това ще си позволят да хвърлят боклуците си където им падне
на мен ми харесва писанието
най-голям интерес имало към тениските и ръкавиците, които раздавали
а следващата кампания на БТВ сигурно ще е Нека сами си асфалтираме улиците :)
единствената полза, която аз виждам е, че тези, които излязат да чистят едва ли след това ще си позволят да хвърлят боклуците си където им падне
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Бъркаш леко яйцето с кокошката, мисля. Тия, дето ще излязат да чистя, са вероятно същите, дето и в момента не хвърлят.latrevw написа:
И аз съм на мнението на аФтора. По-важно е да се направи кампания "Да не цапаме България за 365 дни в годината".
http://c2h5oh.org/?p=138
Софизми колкото искаш..
Поредния човек, на който му е виновна държавата, бтв, корпорациите, политиците и кой ли още не... Той не цапал видиш ли...
Все ще изчистя нещо на 12-ти... дори потфейла да е :)
Хъм... или да занеса чай на чистещите :) На чистенето най му обичам социализацията :)))
Поредния човек, на който му е виновна държавата, бтв, корпорациите, политиците и кой ли още не... Той не цапал видиш ли...
Все ще изчистя нещо на 12-ти... дори потфейла да е :)
Хъм... или да занеса чай на чистещите :) На чистенето най му обичам социализацията :)))
Кърти, чисти, извозва...
Другите телевизии подляха вода на бТВ...

Гадното в случая не е чистенето като идея, а присвояването му.
Винаги си е имало един ден - или период от една седмица - в които общините осигуряваха повече камиони за извозване на отпадъци и си се знаеше, че това е периодът за почистване около блоковете.
Сега обаче не е нормалното си чистене, ами виждате ли, организирано и идеологизирано.
Пък то се налага човек да попочисти дори и ако не цапа кой знае колко.
Колкото по-организирани и прокламирани са почистванията, толкова по-големи прасета се изкарваме. Много смешно.
Гадното в случая не е чистенето като идея, а присвояването му.
Винаги си е имало един ден - или период от една седмица - в които общините осигуряваха повече камиони за извозване на отпадъци и си се знаеше, че това е периодът за почистване около блоковете.
Сега обаче не е нормалното си чистене, ами виждате ли, организирано и идеологизирано.
Пък то се налага човек да попочисти дори и ако не цапа кой знае колко.
Колкото по-организирани и прокламирани са почистванията, толкова по-големи прасета се изкарваме. Много смешно.
Panta rhei...
хаха, това е много смешно, бях го пропуснала
права си за присвояването. защото кампанията сама по себе си е хубава. и най-малките деца вече знаят за нея, мисля, че и много по-малко деца в последно време си хвърлят хартийките на улицата. но ако бтв бяха наистина социално ангажирани, щяха да организират всичко заедно с другите и без логото на бтв навсякъде. адски ме дразни това.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.