Случайно го улучих

Все същите
Аватар
Мнемозина

Случайно го улучих

Мнение от Мнемозина »

и това май е единственото, което видях от всичките тези шоута, но - заслужаваше си!

Гледайте второто видео, "Магическата феерия на Метин Енимехмедов", от 1.55, най-добре до 5.30.

http://www.btv.bg/shows/gottalent/

:-)
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

гледах го, симпатяга е:-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

аз съвсем целенасочено го улучих и за първи път гласувам в такъв тип предавания

за мен е уникален, особено като чух, че сам си измисля целия танц. снощи бях като омагьосана.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:снощи бях като омагьосана.
И аз така се изразих снощи като го гледах - "този е вълшебен". :bigsmile:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:аз съвсем целенасочено го улучих и за първи път гласувам в такъв тип предавания

за мен е уникален, особено като чух, че сам си измисля целия танц. снощи бях като омагьосана.
На мен ми дойде като гръм от ясно небе, тия предавания никак не ги обичам и обикновено ме потискат, беше включен телевизорът заради новините. Нищо не знаех за този човек и не искам и да знам - но такъв бисер не бях очаквала, просто ме хвана за гърлото.

Къде го е учил това? Учи ли се сега някъде? Братът на една моя съученичка учеше пантомима и му беше страхотна страст, и нея беше пощурил и тя опитваше покрай него - и затова знам колко е трудно.
Но тогава покрай Вельо Горанов имаше някакво движение, а сега този ми дойде сякаш от нищото. И наистина това, че си го е измислил сам - то е с вкус, с чувствителност, с нежност направено!

Много му се зарадвах, много, дано се запази, дано продължи.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Гледам го вече трети път. Разтопи ме и мен :-)
Момчето е уникално, наистина.
Браво, дано продължи нагоре (не само в предаването, а в живота), заслужава го.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Публикувай отговор