Мнемозина написа:Много може да се спори тук. Не е като да не сме го правили.
Аз поначало си твърдя, че това с пушенето е една гигантска и упорита манипулация и пълно промиване на мозъци.
...
е не е точно така...чак пък гигантска манипулация...причинно следтствената връзка, макар и недетерминистична, между тютюнопушене и рак на белите дробове и на второ място на пикочния мехур, е правило в медицинската наука...
но според мене не това е причината за забраните и ограниченията...просто непушачите вече са мнозинство, и като следствие от забраните подкрепени от начуни факти и има една диктатура на мнозинството...непушачите не искат да си развалят въздуха, колкоот и замърсен да е, на работното място, в ресторантите, на летището и дори на автобусната спирка, да не говорим, че вкусът на виното се променя като пиеш и пушеш...това е важна причина също
пък и в къщи всеки може да си пуши колкото си иска...че страда социалното общуване от забраната, така е страда...както казваше бившия, ако искаш да си направиш приятели отиваш на мястото за пушене...и както казваше Айвъна , май беше...на масата на пушачите винаги е по-интересно, ако пък си някъде на парти някакво и искаш да с еусамотиш с някого, предлагаш му цигара...и той се сеща, че някога е бил пушач....
но като се говори за връзката между вредни навици и здраве, на м ене любимото ми е как може да се хване рак на гърлото от орална любов като правиш с някоя жена (папилома вирус и май съм го споделяла тук)...и за това има стъдита...значи вече не мога да изплаша никого със СПИН, обаче това с канилингулуса и рака на гурлото все още работи лол
голям смях пада