мне, цитирах питанки ..може би щеше а стане и кат махна името у квадратните скоби ма немаше а е ясно към кого го отнасямGaspode написа: Предполагам, че питанките са към мен, въпреки пообъркания цитат...
А за колата - аз не съм толку глупав, колкото изглеждам, да знайш :). Отдавна открих предимствата на...
Опитваш се да ми кажеш, че пушенето ни е последната грижа?
ми...и аз мислим че не съм толкоз глупав...и доброволно се ограничавам некак си
ма я ся си представи тия твои рИшения да са ти ги наложиле със закон още преди да си ги решил?!
до ся беше примерно "ше караш кола, ма мое само по южната дъга на околоМръсното. от утре- никва кола! или пеш от люлин или си седиш у къщи! /нищо, че вече не си у люлин
или примерно "да, мое а програмобираш и да правиш бизвнесизнес, но само ако е на джава, и никакви с-плъс! тва ти е основата и тва ще работиш, иначе- вкъщи!"
ми е там е разликата
например, мноу повече ползи ще има ако се наблегне на улесняването за ползване на адския транспорт
вместо симулирането на промени според виковете, които просто налагат някакви забрани
вместо да улеснят и едните и другите както вече са накарали бизнеса да инвестира за да улесни и едните и другите
сам цитираше доде ти свършват правата
ся не се чуди що от другата страна виждат колко навътре в територията им се мести условната граница
мен ми дреме принципно.. по заведения вече /почти/ не ходя, работя си и си пуша у къщи
но на безпринципните посегателства .. дори и към твоите /може и права да ги наречем щото термина има твъре много измерения/, не мирясвам
щото примерно моеше със закон да се забрани на непушачите въобще а излизат по заведения
да си седат у къщи!
ми...па щех а протестирам..
-ква е тая шумотевица отвън?
-гей парад, сър джон.
-и кво искат?
-свободна любов...
-а кой им я забранява?!
-никой сър.
-ами тогава защо толкова крещят?!
-ми... педераси, сър. педераси.