чувствам се като идиот, който си приказва сам
всеки ден минавам през клуба, искаше ми се да чета без да пиша, мисля за вас и се надявам да сте добре

мдааам... чиста проба сизифов труд е това... контролът е част от управленската функция и едно от условията, за да упражняваш контрол, е, да имаш информация за всичко свързано с обекта на контрол...snowprincess написа:дали основните ни неприятности не се дължат на непрекъснатите ни опити да постигнем контрол над колкото се може повече от нашия живот, а често и над живота на другите
всеки ден минавам през клуба, искаше ми се да чета без да пиша, мисля за вас и се надявам да сте добре
Всички така правим.snowprincess написа: всеки ден минавам през клуба, искаше ми се да чета без да пиша, мисля за вас и се надявам да сте добре
Ама ти нищо лошо не си й казал...сър Айвънхоу написа:...
п.п. нъл знаеш, че те обичам?
е, само тогава ли човек трябва да изразява обичта си?Мнемозина написа:Ама ти нищо лошо не си й казал...сър Айвънхоу написа:...
Fairy of the Flowers написа:Как дали? На това се дължат основните ни неприятностиСравнително скоро го разбрах.
И аз ви обичам. Напоследък дори не влизам да чета. Някак животът ми е поезия и дори нямам нужда от поезия. Толкова съм в хармония със смисъла и промисъла...че чувствам, че скоро ще ми стане тъпо и ще трябва да направя некоя простотия
, но сега ми е тъй добре и кротичко щастливо...именно откакто разбрах, че се мъча всичко да контролирам и реших да спра
само изохкахсър Айвънхоу написа:мдааам... чиста проба сизифов труд е това... контролът е част от управленската функция и едно от условията, за да упражняваш контрол, е, да имаш информация за всичко свързано с обекта на контрол...snowprincess написа:дали основните ни неприятности не се дължат на непрекъснатите ни опити да постигнем контрол над колкото се може повече от нашия живот, а често и над живота на другите
всъщност... контролът е информация... много често се бърка с управлението. или по-точно казано контролната и коригиращата функции на управлението се смесват и се наименоват "контрол"...
тъй че... моля, уточни какво точно питаш

аз се завърнах, старата любов ръжда не хващаМнемозина написа:Всички така правим.snowprincess написа: всеки ден минавам през клуба, искаше ми се да чета без да пиша, мисля за вас и се надявам да сте добре
Освен тези, дето и не минават, де.

верно е, че хората, които се обичат най-тежко се нараняват с думи и действия, знаят къде най-боли, но той е душицаМнемозина написа:Ама ти нищо лошо не си й казал...сър Айвънхоу написа:...

а аз живея в малък персонален ад от доста време, чудя се как да променя това положение, защото зависи само от нас какъв да ни е животаFairy of the Flowers написа:Как дали? На това се дължат основните ни неприятностиСравнително скоро го разбрах.
И аз ви обичам. Напоследък дори не влизам да чета. Някак животът ми е поезия и дори нямам нужда от поезия. Толкова съм в хармония със смисъла и промисъла...че чувствам, че скоро ще ми стане тъпо и ще трябва да направя некоя простотия
, но сега ми е тъй добре и кротичко щастливо...именно откакто разбрах, че се мъча всичко да контролирам и реших да спра

добре, де, ок... и теб та обичам!windcolours написа:я, Айвъна се е разобичал- не ме пропускай и мен:bigsmile:
Т
че теб, ако пропусна...bead_ написа:нямам какво да напиша по темата
но пък иначе как айвъна ще ме сложи в списъка?!
ти пък - като гробище, хората са си живи и здрави, на почивки са или си имат проблеми с жената/мъжа/децата/работата/любовницитеshshtt написа:Всеки с неговите си уроци.
Аз напоследък си мисля, че напротив, време е да спра с тази деликатност и усмивчици и ясно да си заявявам претенциите и основанията за контрол.
п.п. радвам се че си решила да пишеш
аз идвам всеки ден, но се чувствам като на гробище
дано премине

ще се справяWALL-E написа: и ти ш`съ справиш

абе, сложно е, начи, да ти давам разни съвети, ама не ти ли говори женската интуиция как да постъпиш!?snowprincess написа:
май сам не знае какво иска, но търпението ми се изчерпва
чувства се неоценен и несигурен, кризата в бизнеса му се отразява - вариант 1snowprincess написа:ще се справяWALL-E написа: и ти ш`съ справиш
но вече ми писна от обвинения, мълчание и опък приказки (за лъжи няма да отварям дума, че ще изпиша още 100 реда)
..................
shshtt написа:
но съм убедена, че и мъжът е човек
не бре... учуди ме просто...shshtt написа:
що? различава ли се много от твойто, но с обратен знак?
ама, аз точ в точ го правя - и шопинга, и фитнеса, и купоните..., но макар да се забавлявам навън, вкъщи е тегавоbead_ написа:абе, сложно е, начи, да ти давам разни съвети, ама не ти ли говори женската интуиция как да постъпиш!?snowprincess написа:
май сам не знае какво иска, но търпението ми се изчерпва
спретваш си програма: 5 нови рокли за един ден+обувки на ултрависок ток и тънки каишки /ако не ги носиш после вземи 36 и ще ти пратя адреса си/, карта за фитнес, три пъти за една седмица дамско парти с приятелки до сутринта и всички досегашни проблеми ще се изпарят като капка крушов сайдер върху напечената предница на колата ми. е, ще дойдат нови, но пък то пълно щастие няма
п.п. а принципно забрави да ходите двамата до магазина /за хранителни продукти/. освен, когато не станете на по 92 и това наистина ви е забавно.

не съм тръгнала на развод все още, но го виждам в бъдеще като евентуално решениеshshtt написа:чувства се неоценен и несигурен, кризата в бизнеса му се отразява - вариант 1snowprincess написа:ще се справяWALL-E написа: и ти ш`съ справиш
но вече ми писна от обвинения, мълчание и опък приказки (за лъжи няма да отварям дума, че ще изпиша още 100 реда)
..................
най-после наистина се е почувствал в мечтаната властна позиция /защото по някаква причина е решил че ти си слаба/ и с радост го заявява - вариант 2
кризата на средната възраст му се отразява смята че е пропуснал хиляди неща и те наказва - вариант 3
аз съм много неподходящ човек за анализи и съвети, защото дори себе си не разбирам
но съм убедена, че и мъжът е човек
че уважава само силния
т.е. ако не е на тясно и заплашен и държан в шах, може да си му интересен само като секс играчка...евентуално...за кратко
едното удобство и децата са всички спирачки
п.п. едва на старини може би се вкопчваш най-вече заради друго или самотията
п.п.2 - не се занасяй с разни разводи
та ти дори си нямаш любовник и заблуди
от къф зор и какво променя това, което и сега не можеш да промениш без да плащат сметката отрочетата?

аз не вярвам в романтичната любовshshtt написа:не звучат добре нещата сноу, щом чак до ходене при адвокат се е стъгнало:(
и аз не бих имала никакви скрупули да го оставя на улицата, дето ми е похарчил за тоя дето духа младостта, а и с твоите пари и връзки е завъртял бизнеса и е неблагодарен
при мен е различно
стискам ти палци да решиш проблема по най-добрия и изгоден за теб начин и отново да си усмихната и щастлива
щото и на мен не ми се вщрва да просъществува тоя брак след като единия е решил и опитва да го разтрогне
но, дано да е криза и да се освести мъжа ти
само не знам ти как ще успееш да забравиш и да е както преди

ше се появи, сигураsnowprincess написа: но ако се появи жена - край, с това не мога да живея
ами, и така да е, аз нищо не мога да направя, налиWALL-E написа:ше се появи, сигураsnowprincess написа: но ако се появи жена - край, с това не мога да живея
природата не търпи пустота
3-я се обичайно появява да запълни някаква празнина
/не броя спорадична забежка поради похот, алкохол или стечение на обстоятелства/

мда..при тая алтернатива да го одереш до кокал.. нищо чудно що се е вкопчил само в работатаsnowprincess написа: важно е, че той знае мнението ми по въпроса, ако иска нова жена и нов живот - ще ги получи, но трябва да е готов да плати цената
8 признаков здоровой любви
после що господин Х, утрепал и нарязал жена си госпожа У на парчета и я дал на любимата котка, сле двайсе и пет годишен успешен брак /в сублимирано състояние като мойта кайма/:lol:Любите и будьте любимы!

аха..shshtt написа: но съм убедена, че и мъжът е човек
че уважава само силния