е тая тема точно не ми трябваше да я чета
Сноу, разбирам защо не харесваш такива Интернет изповеди но от все сърце се надявам да ти е помогнало...
споделянето...
Ние (или поне някои от нас) сме вече едно типично западно демократично общество, с вичките му простотии и неизмерно хубави неща...както казваше Любен Дилов син проблемът на съвременното общество е, че хората разбраха, че може да са щастливи и на този свят, не само на оня...Представата, очакванията какво трябва да се случи в твоя живот и в живота на мъжа ти, какво трябва да имате, да постигнете, да купете, да изживеете и да изпътувате...
Всичко е в главите ни...
Всъщност исках да ти кажа, че като подобава на героите от филмите, книгите, или реални познати, трябва в такива случаи да се потърси професионална помощ...Ти доколкото знам се занимавш с психология или нещо подобно, и се надявам, че вече си направила тази стъпка...
Аз, като жена, която сравнително млада се разделих, и след това имах възможно най шантавата връзка, тоест един вид с някакъв опит...мога да ти кажа, че най-трудно се разбира това, което в собствената ти глава.
И друг път съм казвала, че съжалявам дето не потърсих професионална помощ по-рано...
Цялата ти исторя е в стил "Богатите също плачат" и те поздравявам за това, че си я споделила тук, че си намерила смисъл и не си мислила за злорадните мисли на някои хора...
Един приемр
Аз не те познавам...сега си написала, че мъжът, не е постигнал всичко сам, ти си му помагала, но в едни предишни теми сега си спомням бегло, че беше писала, че мъжът ти вече е имал собствен бизнес преди да се съберете и е бил кадърен, един вид казваше, че е щял да успее така или иначе...
Каква е истината? това че я виждате по различен начин, не означава, че я няма...Но едва ли тя ви интересува
Та думата ми...стиганали сте до момента в който делите щастието си, постъпките си, телата си...
За телата не знам, но ако и таам имате проблеми, значи имате проблеми...
Не знам колко е вярно, но интуицията и опита ми казват :Ако има секс, има шанс... (извинявай, че толкоз Фройдистки го карам, ама тези теории много се доказват напоследък

)
П.С. А! И отиди с Кента на големия плаж да си поговорите. Тоя пич е уникален! ...Но не се подлъгвай по чара му дето прави хората да умират от смях