ELBI написа:ами точно в законите се крият проблемите. И тук имаше закон, основата заложена в конституцията и чл. 1 - за ролята на партията. И в Северна Корея има закон....
И в щатите и в Германия и в Англия и ... навсякъде. Даже в България. Какво казваш тук - не ми е ясно. Че не трябва да се спазва закона? Или че черното е бяло?
ELBI написа:Сега ... привържениците на дадена страна, строй спокойно изкарават и Сталин готин пич...
Че кво му е на Сталин?
ELBI написа:В един момент от тези спорове на човек може да го заболи глава (от ясно не виждани факти)...
Кои факти не виждам, че те заболя глава? Ти кои факти виждаш? Аз съм изброил в големия си пост на първата страница възможно най-много факти. Може нещо да не съм забелязал... Дай факти!
ELBI написа:А в края на краищата - дали една страна е демократична или не, дали хората там се чувстват свободни или не си личи по интереса към нея, колко искат да живеят там
е тука ме заболя корема вече, особено като се има предвид, че:
ELBI написа:(макар и основното да е икономическото положение, но и свободата на личността е от значение).
някакво противоречие ти се е закраднало и на теб... това май е единственият факт който научих от поста ти...
ELBI написа:Забавното е, че не зърнах никой да коментира ареста и нелепите обвинения към Каспаров ... че бил ухапал полицай!!! Позната картина от Сталин и Брежнев - изкарват ги хулигани, наркомани, престъпници ... То в Иран е по-демократично, като гледам!
Е, какво да му коментираш на човек, който призоваваше НАТО да дойде и да бомбардира собствената му страна? И за когото официално изнесоха, че е на субсидии от държавния департамент...