Богородице дева, Путина прогони

Все същите
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:... Но сега започна виден- очевиден произвол. За това е темата
Не е сега, струва ми се.
Но сега девойките го вкараха здраво в ъгъла. :lol:

Кент е прав - трябва да има здрава власт, иначе анархизмът губи почва.
И статуквото не бива да се променя, че току виж се падне при нас производството вместо нефта.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа:
Green Light написа: Еми значи излиза че едничкото незаконно нещо ангро са революциите. И то временно
:grin:
Не всички, не всички. Само успешните... :bigsmile:
Народният съд последно законен ли беше или незаконен? :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
Дон Румата Есторски

Мнение от Дон Румата Есторски »

Green Light написа:...Еми преди това промениха закон а още по- преди конституцията...
Конституцията не са. Предлагаха му. Той отказа. Намери си аватарче. И направи същата врътка като (май) Митеран - нямаш право на повече от два последователни мандата. Ама след тва ако прескочиш поне един - нямаш проблеми... За съжаление си прав за две неща: че засега няма алтернатива, защото спря стремителното падане на Русия и ... сега тя пак пада ама не толкова бързо. И второ затова, че не е добре, защото тя все пак пада... едно малко поевтиняване на нефта и ...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Кенте, нещо в бъзината си сбъркал и излиза че преглеждаш дечицата

човече от десет майки, не от 15 - една бива. от 25 една става. трета седмица - съм си харесал само четери.
не - три.:mad:
практиката е елитна:crying:
няма дух, нама плам в майчините очи, има само животинска псевдозагриженост за отрочетата и повечето от звуците които издават наподобяват мучене. " мммммму имаме температурка, гърленцето ммммммму ни боли, дупенцето ммммму съответно, главичката и т.пр." ай сиктир. аз неспирам да питам кой от двамата го боли, но те се сърдят тогава
по добре с татковиците си да бяха. татковците са точни като бомбета и изпълняват и не се вайкат.
п.п.неодухотворените жени ме дразнят:shy: макар и да миришат на хубаво обикновено.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Изображение
Наздраве :cool:
Аватар
ELBI

Re: Богородице дева, Путина прогони

Мнение от ELBI »

Дон Румата Есторски написа:
Мнемозина написа:На това точно противоречие разчитат и Путин, и ответната страна и всеки си го тълкува както му изнася...
Аз не виждам противоречие - има си закон, съди си се по него. Ако и у нас беше така както в САЩ, например - ето ти линка още веднъж.
М/у другото вестник Гардиън също е на моето мнение
ами точно в законите се крият проблемите. И тук имаше закон, основата заложена в конституцията и чл. 1 - за ролята на партията. И в Северна Корея има закон....

Сега ... привържениците на дадена страна, строй спокойно изкарават и Сталин готин пич. Не е по-различна ситуацията от нео-фашистите - Хитлер съвсем не е това, което го представят, еврейска пропаганда и т.н.

В един момент от тези спорове на човек може да го заболи глава (от ясно не виждани факти) или корем (от смях). А в края на краищата - дали една страна е демократична или не, дали хората там се чувстват свободни или не си личи по интереса към нея, колко искат да живеят там (макар и основното да е икономическото положение, но и свободата на личността е от значение).

Забавното е, че не зърнах никой да коментира ареста и нелепите обвинения към Каспаров ... че бил ухапал полицай!!! Позната картина от Сталин и Брежнев - изкарват ги хулигани, наркомани, престъпници ... То в Иран е по-демократично, като гледам!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

..и се сещам за култовия лаф на Хрущов "А вие защо биете негрите" *(и в Щатите по онова време, макар не навсякъде, наистина са биели негрите)*

Обожавам тези аргументи!

А обикновените хора - те са си готини - вчера изпращах една мила двойка от Петербург с дечица на аерогарата и се надявам пак да се видим. Всъщност самите руснаци хич не отричат, че живеят в някакъв полу-тоталитарен строй...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:
Кенте, нещо в бъзината си сбъркал и излиза че преглеждаш дечицата

човече от десет майки, не от 15 - една бива. от 25 една става. трета седмица - съм си харесал само четери.
не - три.:mad:
....
Петнайсе, петнайсе ама за три седмици - три! Не плачи!
Аватар
Дон Румата Есторски

Re: Богородице дева, Путина прогони

Мнение от Дон Румата Есторски »

ELBI написа:ами точно в законите се крият проблемите. И тук имаше закон, основата заложена в конституцията и чл. 1 - за ролята на партията. И в Северна Корея има закон....
И в щатите и в Германия и в Англия и ... навсякъде. Даже в България. Какво казваш тук - не ми е ясно. Че не трябва да се спазва закона? Или че черното е бяло?
ELBI написа:Сега ... привържениците на дадена страна, строй спокойно изкарават и Сталин готин пич...
Че кво му е на Сталин?
ELBI написа:В един момент от тези спорове на човек може да го заболи глава (от ясно не виждани факти)...
Кои факти не виждам, че те заболя глава? Ти кои факти виждаш? Аз съм изброил в големия си пост на първата страница възможно най-много факти. Може нещо да не съм забелязал... Дай факти!
ELBI написа:А в края на краищата - дали една страна е демократична или не, дали хората там се чувстват свободни или не си личи по интереса към нея, колко искат да живеят там
е тука ме заболя корема вече, особено като се има предвид, че:
ELBI написа:(макар и основното да е икономическото положение, но и свободата на личността е от значение).
някакво противоречие ти се е закраднало и на теб... това май е единственият факт който научих от поста ти...
ELBI написа:Забавното е, че не зърнах никой да коментира ареста и нелепите обвинения към Каспаров ... че бил ухапал полицай!!! Позната картина от Сталин и Брежнев - изкарват ги хулигани, наркомани, престъпници ... То в Иран е по-демократично, като гледам!
Е, какво да му коментираш на човек, който призоваваше НАТО да дойде и да бомбардира собствената му страна? И за когото официално изнесоха, че е на субсидии от държавния департамент...
Публикувай отговор