Повече инфо ТУК!
Интересно!
- Глас в пустиня
Интересно!
НГ - България пуска извънреден брой посветен на освобождението от турско и съдържа всичките статии писани за страната. Възнамерявам да си го купя.
Повече инфо ТУК!
Повече инфо ТУК!
Re: Интересно!
Страхотно. И аз.БоЕВ написа:НГ - България пуска извънреден брой посветен на освобождението от турско и съдържа всичките статии писани за страната. Възнамерявам да си го купя.
Повече инфо ТУК!
може и аз да си го купяБоЕВ написа:НГ - България пуска извънреден брой посветен на освобождението от турско и съдържа всичките статии писани за страната. Възнамерявам да си го купя.
Повече инфо ТУК!
тази война понякога е несправедливо оплювана от някой наши сънародници и.... че русия си имала интереси, ма това за интересите и голямата политика как да го обясни човек на сенките на Иван и Степан примерно и още шестдесет хиляди убити и нам си колко от рани и болести споминали се, дето са тръгнали да освобождават братята славяни и си оставили костите по балкана и покрай гривица, плевен, свищов, троян, ловеч и.....
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вий па сичките си боднахте такива броячкиKent написа:[и.....
Аз кат не пуша кво да броя, а?
И аз искам нещо да бройкам:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
...колко бройки до сегаfrisky lioness написа:Вий па сичките си боднахте такива броячкиKent написа:[и.....
Има броячки за диета. Нали пазиш диета. Бе винаги можеш да измислиш нещо.frisky lioness написа:Вий па сичките си боднахте такива броячкиKent написа:[и.....
Абе мЪрзел, откак отказа цигарити си пазиш сичките калории!Kent написа:...по балкана и покрай гривица, плевен, свищов, троян, ловеч и.....
Не те ли е срам???
Гривица
Плевен
Свищов
Троян
Ловеч
НАЗДРАВЕ!
НАЗДРАВЕ![/quote]
Мигар има друга Гривица или друг Свищов, ммм?
Калориите пазя опитвам са да напълнея
Мигар има друга Гривица или друг Свищов, ммм?
Мигар има друга Гривица или друг Свищов, ммм?Kent написа:НАЗДРАВЕ!
Намали сеха!
Намали сеха!vyara написа:Мигар има друга Гривица или друг Свищов, ммм?Kent написа:НАЗДРАВЕ!
МанЯчка си ти, вече дори неприкрита!
МанЯчка си ти, вече дори неприкрита!Звеневия написа:Намали сеха!vyara написа:Мигар има друга Гривица или друг Свищов, ммм?Kent написа:НАЗДРАВЕ!
Намали сеха!
[/quote]
А, как..как?
има ли рецепти
и що

А, как..как?
и що
vyara написа:Ще го кажеш ли на мъжа ми, моля те!
Що, той ли се оплаква?
Ще го кажа!
Представяш ли на някой да му кажат - Ей, да знаеш, жена ти е голяма сексманиачка.Звеневия написа:vyara написа:Ще го кажеш ли на мъжа ми, моля те!
Що, той ли се оплаква?
Ще го кажа!
"сексманиачка" къде видя нещо писано с червено в предния ми пост?vyara написа:Ей, да знаеш, жена ти е голяма сексманиачка.
Аз пак повтарям - ти си манЯчка, ти сама си добавяш кое те гложди!!!
Ние тук само си говорим и бас ловя, че той го знае прекрасно!vyara написа:Как ли ще се почувства горкият.
Виж през лятото, като отидем във Варна...
Да, сама го добавих, съзнателно. Винаги обръщам внимание на думите.Звеневия написа:"сексманиачка" къде видя нещо писано с червено в предния ми пост?vyara написа:Ей, да знаеш, жена ти е голяма сексманиачка.![]()
Аз пак повтарям - ти си манЯчка, ти сама си добавяш кое те гложди!!!
- сър Айвънхоу
И аз ще си го взема! Задължително!БоЕВ написа:НГ - България пуска извънреден брой посветен на освобождението от турско и съдържа всичките статии писани за страната. Възнамерявам да си го купя.
Повече инфо ТУК!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Мистерия Кент-е, една голяма мистерия! Че е имало имперси интереси - имало е! Иначе как да си обясним помощта на руснаците за гръцкото въстание, а и факта, че светли имена от нашата история като Йосиф Гурко споменавани в Полшо(доста повече славяни от нас) с не добро, Гурко за поляците е по и от башибозук. Панславизмът е бил употребен за мобилизация на достатъчно изстрадалия руски мужик. Факт е, че военните действия са проведени нескопосано и на тях се дължи големия брой от свидни жертви, но също така е факт, че българския народ издига паметници и мемориали на всички загинали. Независимо от смяната на полит. режими, парк "Паметниците" край Свищов винаги се е радвал на особенна почит, почит от народа, към руския народ, почит в която полит. интереси не виреят. Малко известен факт, но доста по-интересен от самата война е следвоенното руско управление на България, време когато шепа млади офицери поставят основите на една съвременна и светска държа, по-модерна с пъти от собствената им родина....отплеснах сеKent написа: може и аз да си го купя
тази война понякога е несправедливо оплювана от някой наши сънародници и.... че русия си имала интереси, ма това за интересите и голямата политика как да го обясни човек на сенките на Иван и Степан примерно и още шестдесет хиляди убити и нам си колко от рани и болести споминали се, дето са тръгнали да освобождават братята славяни и си оставили костите по балкана и покрай гривица, плевен, свищов, троян, ловеч и.....
пп Статиите в списанието не са посветени на войната, а на различни етапи от развитието на България от 1903г до 1980-та.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Някой, някоя...Когат к'вот паднеKent написа:и защо нещо а не някой

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В това съм много непостоянна:(:shy:vyara написа: Нали пазиш диета. Бе винаги можеш да измислиш нещо.

а така, Фриски, това е мъжка приказкаfrisky lioness написа:Някой, някоя...Когат к'вот паднеKent написа:и защо нещо а не някой:winkw:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това ти изказване е за другата тема........... Ще го приема за комплимент, щот съм толерантна, пък може и тъ бацнаlatrevw написа:а така, Фриски, това е мъжка приказкаfrisky lioness написа:Някой, някоя...Когат к'вот паднеKent написа:и защо нещо а не някой:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пцилютноlatrevw написа:тъй де, ама ти си продължила темата тук, та и аз затова
тъкмо е време за "бацвания"
не било важно кой с кого, важното било хората да се обичат
П.П. Сега гледам по анилал планет един филм за пингвините....Много сладки, много... Умрех да се смеем на една сцена дет си стояха гнезда