Ииий, ама много е приятно да те виждат като сладурче! Обичам като ме закачаш! Все така да правишсър Айвънхоу написа:Много здраве и любов, сладурче!
Кентски ти си човека на чието рамо искам да плача като ми се сговни настроението, направо като мехлем на рана ги редиш думите:lol:Kent написа:честито, нека преобладават топлите тонове в ежедневието, комуникациите и настроението.
много любов не пожелавам, какво е любов на нашата възраст-нюанс, моментно настроение
сички мечти изпълнени също не - после трябва да си направиш харакири щото за ко да жвееш без мечти
пари...какво са парите, мръсни обладаващи съзнанието хартийки със собствена съдба.
бе глей си кефа и си живей жувота
Уенди, ама засрамваш ме!windcolours написа:ЧРД, Шът!
Дано преобладават положителните емоции,които те вдъхновяват да пишеш! Ако има тъга-нека е единствено писателска муза,която ненатрапващо те навестява, колкото да сътвориш шедьовър, и после незабавно те освобождава от присъствието си!
А така, наздраве! Както винаги целна в десятката!WALL-E написа:ЧРДъъъъъ!чудех се неска кого ша поливам
те ся направо си отворих бирата и тъ отпочвам още преди 3 часа
с пожелание никога музата /или муз-ът/ а не те напуска
Дон Румата, благодаря!Дон Румата Есторски написа:Честит Рожден Ден, shshtt!
Човек не може да бъде постоянно щастлив... Щастието винаги се познавало на фона на някое не- такова.
Пожелавам ти щастливите ти моменти да са по-често, и по-силни, за да изтриват спомена за не- такивата!
Човек не може да бъде постоянно радостен... Пожелавам ти радостта да озарява колкото се може по-често лицето ти!
Редуват се в живота ни различни моменти - весели тъжни... Както се редуват конците в чергата. Но все пак като я погледнеш отстрани, можеш да назовеш цвета й.
Пожелавам ти като погледнеш живота си, да можеш да назовеш цвета му - щастлив!
Честито, Шшшттт!shshtt написа:Приятели, невероятни сте! Вчера няколко пъти надниквам да видя какво сте ми писали, но чак сега мога да пиша:lol:
Половината от празника ми го направихте вие. Цяла нощ си мисля какво ми казахте и ей такаааа ви прегръщам![]()
Станах на 44, няма да се плашите, не е страшно, напротив
Сноу мерси! Страхотна торта и страхотно пожелание!