за какво да цитира...то па се едно не стана ясно.Мнемозина написа:Да си цитирала.maggot написа:Да съм цитирала имена?![]()
Сега вече е късно.
Време за снимки
- windcolours
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
аз да си кажаМнемозина написа:
Ма кой изобщо пък те пита тебе.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Обаче пък каква съм страшна като дяволица, а?windcolours написа:за какво да цитира...то па се едно не стана ясно.Мнемозина написа:Да си цитирала.maggot написа:Да съм цитирала имена?![]()
Сега вече е късно.Мнемозимоууууу, мноу си смешна с туй в устата. Ку запомниш и къде си го оставила, Итком може да се вдъхнови да направи сладко от зелени орехи. Що той ли....щот си няма друга работа и все ги измисля едни немислими:lol:
Остави зелените орехи, по-интересно е да направи сладко от кисели краставички.
Panta rhei...
Тази рибка

като я подбутне с нещо човек или просто подгони, се превръща в пеперуда

и, което е по-интересно, започва да плаши с едни такива дълбоки звуци, които, за съжаление, не са се запечатали на картинката :)
Има кого да плаши - наоколо е пълно с хищници... На дъното дебне една уМорена

отгоре - цял пасаж баракуди.

Някои са се скрили така, че и сами не могат да се намерят :)

А други безгрижно танцуват...

Шарен свят...

и, което е по-интересно, започва да плаши с едни такива дълбоки звуци, които, за съжаление, не са се запечатали на картинката :)

Шарен свят...
- Piqndurnik
Интересно. Ползвах качването на картинки от форума. Ще ги накачуля пак - плс кажете дали се виждат.Piqndurnik написа:Копираш адреса и отваряш в нов таб.itcome написа:Аз не ги виждам Гаспод
Тази рибка

Шарен свят...
Есен...

:)
Къде се гмурка?
Ние имахме приключение тази година... Искахме да проверим дали Пап става за под вода и да запишем курсове на по ексотично място... Уви дали заради инструктажа на английски (един я инструктира а втори я гмурка, който пък освен гръцки не знаеше друго) или просто от водата Пап се ошашка...
Тъй че сега сме на стратегия в Бг... басейн :)
Къде се гмурка?
Ние имахме приключение тази година... Искахме да проверим дали Пап става за под вода и да запишем курсове на по ексотично място... Уви дали заради инструктажа на английски (един я инструктира а втори я гмурка, който пък освен гръцки не знаеше друго) или просто от водата Пап се ошашка...
Последно промяна от itcome на 24.08.12, 14:13, променено общо 1 път.
Кърти, чисти, извозва...
Тази шарената рибка беше на по-малко от 2 метра дълбочина на 10-15 метра от плажа. Атракция за лапетата беше :). Плувахме и с костенурки - Caretta caretta - една ни търпя половин час и повече да се катерим по гърба иitcome написа::)
Къде се гмурка?
А виж последните сминки са от дайвинг... за съжаление само един ден отделихме за това. В гръчки води всичко това. Само последните две са от нашето море - щъркелите отлитат на юг, есен идва
Ако искаш викай да ти дам координати на симпатягите, при които аз карах курсовете. За един уикенд си готов - петък след обяд басейн и после двата дни по две гмуркания в морето... щото без море не може...itcome написа::)
Къде се гмурка?
Аз за себе си знам... Ще ми се, обаче, да се гмуркам с по-светлата ми половинка... а това се оказа приключение.Gaspode написа:Ако искаш викай да ти дам координати на симпатягите, при които аз карах курсовете. За един уикенд си готов - петък след обяд басейн и после двата дни по две гмуркания в морето... щото без море не може...itcome написа::)
Къде се гмурка?
Кърти, чисти, извозва...
- сър Айвънхоу
малко снимки от днешната разходка...
само уточнявам, че не съм много доволен от себе си...

това е от Кремиковсия манастир...
само уточнявам, че не съм много доволен от себе си...

това е от Кремиковсия манастир...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
- Green Light
- windcolours
Не е.Green Light написа:Супер!itcome написа:Аз, моя милост, водния папарак, бурното море, изгрева, Атон и ситонския плаж...
Морето е мокро, водата е солена, пясъкът ти влиза де ли не, а тез палмови листа бодат.
Аз го съжалявам тоя Итком, за вас не знам.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
itcome написа:Тази също много ме радва... познайте що е туй :)
Туй, според мен, е същото като туй, ама обърнато

Ето тук разгадката, ако някой все още се чуди... :)
- Green Light
- windcolours