Дон Румата Есторски написа:На Сър Айвънхоу и Shshtt:
Седя си безсънно. С водката.
И си пожелавам.
Звезди.
Но и те ще дойдат...
Толкова колкото и ти.
(знам, че не е по фен шуи)

опс, Дон Румата сега видях че си ми писалДон Румата Есторски написа:Може ли да ти бъда приятел?shshtt написа:...депресирах се
не мога без чужда помощ, трябват ми приятели
и то не какви, а ........а бе
...
Мисля, че тук всички са ти.
Изкушаваш ме много с тоя пост... да напиша...
не е Рем, Дон Румата е от форума на дъртаняните, но там е с друг ник (повече подробности - ако сам пожелае)windcolours написа:Беше казал,че си писал тук и предиДон Румата Есторски написа: Всичко е едно.
ся като прочетох това се замислих дали не си един,дето голям пердах ще яде,ако ми падне
ама много пък лесна би била загадката,ако се крепи на всичкото,дето е едно...
хм:roll:

Добра провокация, Принцесо!snowprincess написа:...Дон Румата, никой не ми е казвал нищо, аз сама открих кой си, откъде си, какъв си, тук сме малко недоверчиви към непознати
Ох, това не трябваше да го казваш, защото сега ще се почнат предположения, че съм инициирала разговор с теб на лични и ще бъда заподозряна в нещо си, както съм била подозирана и преди. Пък то изобщо не е такаДон Румата Есторски написа: Както обясних на Windcolours, животът ми направи доста остър завой оттогава и затова мисля, че е по-честно дори спрямо всички вас, ако съм с нов ник.
признавам си без бой - провокация си беше това за дъртанянитеДон Румата Есторски написа:Добра провокация, Принцесо!snowprincess написа:...Дон Румата, никой не ми е казвал нищо, аз сама открих кой си, откъде си, какъв си, тук сме малко недоверчиви към непознати
Искам само да уточня: аз не съм "от форума...". Аз съм Дон Румата Есторски. За някой форум можеш да напишеш "това е форумът, дето е писал Дон Румата"...![]()
Специално с дъртанянците нямам нищо общо. Преди две години когато бях писал тук (след около две годишно прекъсване ... пак), случайно ги открих по един линк, връщайки историята на този форум. Тогава Майката на музите ми обясни кратичко какво се е случвало откакто ме няма. Сега обаче аз сам върнах историята отпреди две години ... Видях как сте издрали душите си и, горе-долу, разбрах защо. Виждам, че проблемите си стоят... Нека не разпалваме стари пожари, няма никакъв смисъл. Затова, когато Мнемозина ме попита, й отговорих "Предпочитам "Добре дошъл!", вместо "Добре завърнал се!"". Не смятам, че съм обидил някого в предишното си амплоа, напротив мисля че лично с теб например, изпитвахме нормална човешка симпатия един към друг, не че не сме спорили... Така е и с повечето от останалите. Съжалявам само да не заварвам някои участници, с които също много си допадахме... Както и да е! Ако много настояваш, мога да ти пратя бившия си ник на РМ и търсачката ще ти покаже всичко, ако си забравила. Мисля че на този етап е добре да приключим. Но не защото се крия или има нещо, от което да се срамувам. Както обясних на Windcolours, животът ми направи доста остър завой оттогава и затова мисля, че е по-честно дори спрямо всички вас, ако съм с нов ник.

Това е хубавоДон Румата Есторски написа:Писмо
Мъчно ми е за облаците...
Ти казваш - небето било ниско.
Чувстваш, като че ще те затисне...
Това чуждо небе!
Но все пак, през лятото имаше облаци.
Виждаше се как се движат, подкарвани от вятъра...
Като ... едно стадо овце.
По-малките изпреварват по големите.
Отляво и отдясно.
Боричкат се, почти чуваш чановете ...
А сега - мъгла.
Като вдигнеш поглед нагоре - мъгла прелива в оловно сиво...
Там, където си спомням че трябваше да има небе.
Чуждото небе.
И вятърът пак подкарва.
Но този път само грозно разкъсани парцали мъгла.
Които се смесват и разбиват един в друг.
Губейки се и преливайки в сиво...
Вятър и мъгла ... и чуждо небе.
Мъчно ми е за облаците ...
И за теб.
ЧРД, Х! mysmih
Щом го пускам значи е шедьовър. Какво не разбираш?Sweety написа:аз не разбирам
това смешно ли е?
забавно ли е?
сатирично ли е?
еротично ли е?
нямам предвид поетичната творба
и това което се случва в нея,
а факта, че някоя интелигентка
се е направила на интелигентна
за да разкаже тази случка в някакъв диалект...
а също и това че Green я публикува тука
P.С. Аз чета ли чета тука и се настройвам на едно сериозно към поезията отношения, в поредния си опит да я разбера, и изведнъж! Greenlight пуснал едно стихитворение...и понеже той от поезия много разбира и аз се мъча ли мъча да открия, какво той е намерил в това стихотворение...
P.с. Горенаписаното е опит за поезия
е ти пък какво не разбираш от моята поезия,а?Green Light написа:Щом го пускам значи е шедьовър. Какво не разбираш?Sweety написа:аз не разбирам
това смешно ли е?
забавно ли е?
сатирично ли е?
еротично ли е?
нямам предвид поетичната творба
и това което се случва в нея,
а факта, че някоя интелигентка
се е направила на интелигентна
за да разкаже тази случка в някакъв диалект...
а също и това че Green я публикува тука
P.С. Аз чета ли чета тука и се настройвам на едно сериозно към поезията отношения, в поредния си опит да я разбера, и изведнъж! Greenlight пуснал едно стихитворение...и понеже той от поезия много разбира и аз се мъча ли мъча да открия, какво той е намерил в това стихотворение...
P.с. Горенаписаното е опит за поезия
хаха...и това стихотворение и него не разбрах...Green Light написа:Бе тва са периоди.
Аз я възприемам само като настроение поезията. Предлага ми някакво настроение и аз бързам да и угодя.
Много си строга.
и както си мислиш за рая и ада,
се подхлъзваш и падаш,
Като по чуд..
Като подхлъзнало се черно кюре
което е смятало, че постъпва добре
с това, че въздава
на господа слава,
четейки мооо...рал
в една утрин такава.
Шегичка
Периоди са тва
Ами аз си го юревеждам като жажда за бой, битка. Може би си права сега като го прочетох. Двайсти век на Щурците. Сатира на лудницата в която живеем.Sweety написа:хаха...и това стихотворение и него не разбрах...Green Light написа:Бе тва са периоди.
Аз я възприемам само като настроение поезията. Предлага ми някакво настроение и аз бързам да и угодя.
Много си строга.
и както си мислиш за рая и ада,
се подхлъзваш и падаш,
Като по чуд..
Като подхлъзнало се черно кюре
което е смятало, че постъпва добре
с това, че въздава
на господа слава,
четейки мооо...рал
в една утрин такава.
Шегичка
Периоди са тва
много религиозно ми иде и не мога да направя никаква връзка...
още повече, че предпочитам
John Ленон NO RELIGION
да го разбирам буквално...![]()
щото той горкия му се е наложило да обяснява, че всъщност с това но religion няма предвид никаква религия, а един вид равенство и уважение между религиите...титнтири минтири според мене...
(айде за комунистическата идея няма да говоря тази сутрин, че ще стане много)
аз за
We will rock you
няма ли да кажеш нещо? четеш ли го?

е благодаря ти многоGreen Light написа:...Чакай да пусна стихотворението дето не си го тазбрала. Аз затова оиша, де, много се зарадвах дето попита. То е пускано толкова пъти че имам нужда от алиби за да го пусна пак.
Като по чудо
На Жак Превер
...
нещо не ти се пейстнало докрая стихчето...WALL-E написа:за дразненье, и аз мое се включа
БЪЛГАРСКА ПЛЕЙМЕЙТКА
Първокласна акробатка -
яха патка подир патка.
В бюста - тежка. В кръста - тънка.
В мозъка - самотна гънка.
Не Умът, а Силикона
я направи ВИП-персона.
-Все пак съм прочела - вика -
на Коелю "Алхимика" !
пияният бард