Ти ся ми се подиграваш на броилката ли, кво?Gaspode написа:ПцулютноЗвеневия написа:ВЕРНО ЛИ Е ТОВА????
Моля знаещите и можещите да изтрият! --- срам мъ йе!
Бравоvyara написа:Издържах, Гасподе - 1:0 за мене.Gaspode написа:Не бе, Верче. Мотивирам теvyara написа:Ти ся ми се подиграваш на броилката ли, кво?Gaspode написа:ПцулютноЗвеневия написа:ВЕРНО ЛИ Е ТОВА????
:-)
За днес си пиша една червена точка.
Забравих да питам Кента на кой ден спря да му се пуши...
Ако знаеш колко неприятно е да влезеш в някое опушено и задимено заведение... и после как миришат дрехите... няма отмирисване с дни...
Нямам нищо против пушенето, само да не смърдеше толкова...
на около 3-тата седмица майKent написа:Забравих да питам Кента на кой ден спря да му се пуши...
И аз помня, че само в началото като ги спирах беше трудно, но съм забравила точно откога спираш да мислиш за цигарите. Четох някъде, че на човек му трябвали около 40 дни да спре някакъв навик или да си създаде нов. 40 дни стискаш зъби и после организма ти свиква.
- Глас в пустиня
- Piqndurnik
Представи си, обаче, незадимен джазклуб - никакъв чар, отврат.Gaspode написа:Бравоvyara написа:Издържах, Гасподе - 1:0 за мене.Gaspode написа:Не бе, Верче. Мотивирам теvyara написа:Ти ся ми се подиграваш на броилката ли, кво?Gaspode написа:ПцулютноЗвеневия написа:ВЕРНО ЛИ Е ТОВА????
:-)
За днес си пиша една червена точка.
Забравих да питам Кента на кой ден спря да му се пуши...![]()
Ако знаеш колко неприятно е да влезеш в някое опушено и задимено заведение... и после как миришат дрехите... няма отмирисване с дни...
Наздраве 
Знаех си аз, че има И други причини да не харесвам джазPiqndurnik написа:Представи си, обаче, незадимен джазклуб - никакъв чар, отврат.Gaspode написа: Браво![]()