Дреболии
- сър Айвънхоу
те и вчерашните беа такива, ама не си им обърнАл внимание...WALL-E написа:а тва па са днешните ученици
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
абе най -малко с теб съм си мислила че някога сме вървяли в една посокаWALL-E написа:дреболии.. за по 3-4 минути
soundcloud.com/g_dogg/sets/otvoriochenie/
мое па и да ги изслушате..
а ти ми отваряш очите напоследък
каква добра поезия и рап като в представите ми / само завалиите имат нужда от музикант да пипне/
просто откритие
отчаяно драпам в последно време да си заградя сигурен частен имот, сайтче в нета и да съм фри
естествено гадно ще е да съм сама
ей тея бих ги поканила много учтиво
На 19 септември 1982 г. проф. Скот Фалман от Университета Карнеги–Мелън публикува на електронно табло за обяви (bboard) първото в света съобщение с изображение на усмихнато личице.
"За означаване на шеги в електронните писма предлагам да се използва следният набор от символи: : - ). Погледнете ги настрани"
ЧРД, смайлита!
"За означаване на шеги в електронните писма предлагам да се използва следният набор от символи: : - ). Погледнете ги настрани"
ЧРД, смайлита!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- windcolours
Стискате палци,нали?
Който досега не е стискал- да почва и да не ги пуска до 10ти октомври!
15 полета в рамките на 2 седмици...хлъц! Умиргам от страх!
Но пък ме чака изкачване на кокосови палми и действащ вулкан, тропическа пещера, газене из терасовидни оризови ниви и ядене на морски дарове на корем за жълти стотинки!
Леле, детската ми мечта се сбъдва, представяте ли си??????????:bigsmile:
Но пък ме чака изкачване на кокосови палми и действащ вулкан, тропическа пещера, газене из терасовидни оризови ниви и ядене на морски дарове на корем за жълти стотинки!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Супер!windcolours написа:Стискате палци,нали?Който досега не е стискал- да почва и да не ги пуска до 10ти октомври!
Браво! Стискам!windcolours написа:Стискате палци,нали?Който досега не е стискал- да почва и да не ги пуска до 10ти октомври!
Да ми донесеш едно носорогче или в краен случай аквариум със синьо китче!
Panta rhei...
тая вечер съм просто потресен.. щерката и нейна приятелка искаха да ги водя на концертасър Айвънхоу написа:те и вчерашните беа такива, ама не си им обърнАл внимание...WALL-E написа:а тва па са днешните ученици
на кока кола, там разни крисковци, мрисковци...
честно си признавам, по-добре щях да понеса турбофолк такъв
и се чудя на всички тия зомбирани идиотчета в тнейджърска възраст
слушайки тия текстове и подчинявайки се на всака команда "викай", "пляскай", "скачай"..
какви ли ще са им пък техните деца
добре, че 2-те кифли и те не издържаха и си тръгнаха разочаровани, иначе след още половин час
със сигурност щях да имам суицидни мисли
то сега така или иначе няма да мога да изпълнявам звукови сигнали поне 3-4 дни от шумотевицата от колоните
и крясъците на лумпенизирана група тинейджърки, решили да зяят точно зад мен.
Биид! щерка ти повярвай ми е слънце пред тия...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- windcolours
Verche, vseki den zapisvam vsichko,koeto se sluchva, posle shte publikuvam predalag patepis! Zasega samo zagtvam,che vchera prekarahme denq v Ubud, dnes sme v Lovina, ku potarsite v neta shte razberete kakvi chudesii sme videli :)vyara написа:Дай повече инфо, че да си представим де.windcolours написа: Леле, детската ми мечта се сбъдва, представяте ли си??????????:bigsmile:
Или може направо снимки от мечтата после.
Mnemo, navsqkade tuk caftqt frangipani-cvetqta ot avatara ti, vseki pat kato gi vidq se sehstam za teb :)
Are, po jivo po zdravo, prodaljavajte da stiskate palci!
windcolours написа:vyara написа:windcolours написа:
Verche, vseki den zapisvam vsichko,koeto se sluchva, posle shte publikuvam predalag patepis! Zasega samo zagtvam,che vchera prekarahme denq v Ubud, dnes sme v Lovina, ku potarsite v neta shte razberete kakvi chudesii sme videli :)
Mnemo, navsqkade tuk caftqt frangipani-cvetqta ot avatara ti, vseki pat kato gi vidq se sehstam za teb :)
Are, po jivo po zdravo, prodaljavajte da stiskate palci!![]()
Уууууууау!!! (погледнах)windcolours написа:
Verche, vseki den zapisvam vsichko,koeto se sluchva, posle shte publikuvam predalag patepis! Zasega samo zagtvam,che vchera prekarahme denq v Ubud, dnes sme v Lovina, ku potarsite v neta shte razberete kakvi chudesii sme videli :)
Нямам търпение, Уинди.
Наслаждавай се хилядапроцентово, после ще пишеш, и ще пишеш и ще ни текат лигите.
- windcolours
Utre sme na hrama Tanah Lot, kadeto shte gledame tanca "kecak", vpechatlqvasht e. Dnes posetiohme botanicheska gradina s mnojestvo orhidei, vidqhme po izgrev slance igrata na delfinite v moireto, pluvah nad koraloviq rif , kadeto palzqha sini morski zvezdi, vidqhme letqshti ribi, vodopada Git-git iiiii....oh, razni hramove, koito tuk sa tolkova mnoooogooooo.....vyara написа:Уууууууау!!! (погледнах)windcolours написа:
Нямам търпение, Уинди.
Наслаждавай се хилядапроцентово, после ще пишеш, и ще пишеш и ще ни текат лигите.
Ama tova e surovata versiq.... 4akajte da se varna i shte pisha i postvam snimki togava. Dpotogava ne prestavajte da stiskate palci :) Gush!:bigsmile:
Sorry za latinicata, ama kirilica tuk nqma
- windcolours
Ti akulite ne gi li broish za krokodili?:lol:Мнемозина написа:Брех, да му се не види!
Ето - с теб съм цветом, така да се каже.:lol::lol:
Добре де, ти изпити ли държиш там, та да стискаме палци? Не пишеш да се бориш с крокодили...
shube me e da letq, tva e :)
Мммммм, и аз искам!windcolours написа:Utre sme na hrama Tanah Lot, kadeto shte gledame tanca "kecak", vpechatlqvasht e. Dnes posetiohme botanicheska gradina s mnojestvo orhidei, vidqhme po izgrev slance igrata na delfinite v moireto, pluvah nad koraloviq rif , kadeto palzqha sini morski zvezdi, vidqhme letqshti ribi, vodopada Git-git iiiii....oh, razni hramove, koito tuk sa tolkova mnoooogooooo.....vyara написа:Уууууууау!!! (погледнах)windcolours написа:
Нямам търпение, Уинди.
Ama tova e surovata versiq.... 4akajte da se varna i shte pisha i postvam snimki togava. Dpotogava ne prestavajte da stiskate palci :) Gush!:bigsmile:
Sorry za latinicata, ama kirilica tuk nqma
Може да не ми е мечта, ама какво пречи. Аз съм по планиранията.
Тези ботанически градини и летящи риби и рифове много грабващо ми звучат. Като се върнеш ще дадеш инфо за организацията и цената на едно такова нещо, пък да видим дали да не го включим в списък с планове. Планове, бе! Не мечти.
Много ме радват родните журналя... туй звучи като -"На батман му порастнаха рога, май!"fuego написа:честито на пушачите
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Ооо, много мило да го пуснеш точно в моята тема.fuego написа:честито на пушачите
Обаче на чак такова здравомислие не се надявам. Все пак не сме Швейцария.
Panta rhei...
Поръчвам си безоблачно време отсега, моля, запишете ме: 
http://dnes.dir.bg/news/kometa-12103206?nt=4
http://dnes.dir.bg/news/kometa-12103206?nt=4
Panta rhei...
нема и да..Мнемозина написа: Обаче на чак такова здравомислие не се надявам. Все пак не сме Швейцария.
и аз се обзаведох с дудук
огромна батерия, икономайзер изпарител кат у газова уредба на "ловато"..
половин ден се опитвам да я уморя дееби и пръчката..
но с тия инхалации съм изпушил едва половин кутия цигари
а я взех слетобеда свирката
натискам бутони..светка, дудне.. и пуска пушек
интересно
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
WALL-E написа:нема и да..Мнемозина написа: Обаче на чак такова здравомислие не се надявам. Все пак не сме Швейцария.
и аз се обзаведох с дудук
огромна батерия, икономайзер изпарител кат у газова уредба на "ловато"..
половин ден се опитвам да я уморя дееби и пръчката..
но с тия инхалации съм изпушил едва половин кутия цигари
а я взех слетобеда свирката
натискам бутони..светка, дудне.. и пуска пушек
интересно
Хай честито! Обзаведен си за кръчмИ, значи...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Изявление:
Обичам Софийския университет!
http://offnews.bg/index.php/107718/deka ... neshtastni
Bella Ciao
Bella Ciao
Обичам Софийския университет!сър Айвънхоу написа:Мнемозина написа:Изявление:
http://offnews.bg/index.php/107718/deka ... neshtastniявно, в това прогнило училище, има и свестни хора...
http://e-vestnik.bg/15751/prof-ivan-ilc ... zovanieto/
Panta rhei...
Мнемозина написа:Обичам Софийския университет!сър Айвънхоу написа:Мнемозина написа:Изявление:
http://offnews.bg/index.php/107718/deka ... neshtastniявно, в това прогнило училище, има и свестни хора...
http://e-vestnik.bg/15751/prof-ivan-ilc ... zovanieto/
Писано с гняв и нищо друго
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
ъъъ... кой това?Мнемозина написа:Концерт, след който имаш желание дълго да си изтръскваш ушите като котка със задния крак.
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Вчера пих абсент в Лиеж с човека правил това:
http://cargocollective.com/Pascalcolson
дреболийка... ама съм щастлив :)
http://cargocollective.com/Pascalcolson
дреболийка... ама съм щастлив :)
Кърти, чисти, извозва...
- сър Айвънхоу
windcolours написа:Банда, здравейте!
Айм бек!
първи впечатления на родната земя- голям кеф е да можеш да пиеш вода от чешмата:lol:
и кой пак подпали Витоша?
оооо, пиле... дОбро си дОшла!
има да разказваш сега....
Bella Ciao
Bella Ciao
Само отгръщам - не се и зачитам дори. Кратък доклад от учебника:Мнемозина написа:Благодаря!
Коментарите под статията са не по-малко интересни... И излязоха ли в крайна сметка тия помагала или не?
"ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ за шести клас"
Издателска къща Анубис, 2007.
СЪДЪРЖАНИЕ
.......
Раздел шести
България след втората световна война
- Снимки на Желю Желев, Иван Костов, Петър Стоянов, Донка Паприкова, Симеон Сакскуборготски с президента Георги Първанов.
Министър-председателят Сергей Станишев, Българо-руска бизнес среща, външните министри на България и САЩ (Калфин и Райс)
Т.е. Българската история от Освобождението до наши дни е разгледана до 2007 г.
Мммммм...кой беше тогава на власт?
И защо нямаше тогава толкова омерзени гневни млади хора?
Аре, бе! Поне преди да пишат да си бяха размърдали дебелите задници да прочетат за какво изобщо пишат.
Б@си.
Последно промяна от maggot на 09.10.12, 20:20, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Иййй, усетИх аз, че ще има нещо за Пътешествията, ммммммwindcolours написа:Банда, здравейте!
Айм бек!
първи впечатления на родната земя- голям кеф е да можеш да пиеш вода от чешмата:lol:
и кой пак подпали Витоша?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...