Е на тоя референдум няма да гласувам. Така се прави, Гасподе

Все същите
Аватар
Green Light

Е на тоя референдум няма да гласувам. Така се прави, Гасподе

Мнение от Green Light »

Откъде да знам трябва ли или не трябва да се строи АЕЦ? Или пък как да пресметна, колко струва и дали се изплаща?
Все едно ме питат дали да си носят чадъри и връхна дреха на 26 септември 2023 г във Вилблевен, южна Франция. От една страна - септември, може да вали из ведро. Ама пък от друга- южна, риш, Франция. Като нищо ще е пек 28 градуса на сянка. Аз откъде да ги знам тия работи?
Пък и нали платихме 1 милион на някакви шамани, че да ни кажат? Зеха парите, казаха квот казаха. Що пак до мене опряха да ме питат?
Аз от Франция нищо не разбирам.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Е на тоя референдум няма да гласувам. Така се прави, Гас

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:Откъде да знам трябва ли или не трябва да се строи АЕЦ? Или пък как да пресметна, колко струва и дали се изплаща?
Все едно ме питат дали да си носят чадъри и връхна дреха на 26 септември 2023 г във Вилблевен, южна Франция. От една страна - септември, може да вали из ведро. Ама пък от друга- южна, риш, Франция. Като нищо ще е пек 28 градуса на сянка. Аз откъде да ги знам тия работи?
Пък и нали платихме 1 милион на някакви шамани, че да ни кажат? Зеха парите, казаха квот казаха. Що пак до мене опряха да ме питат?
:shocked: ти? не разбираш? а стига бе?

и от кога така?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
:shocked: ти? не разбираш? а стига бе?

и от кога така?
Е те не са много тия неща. Споко.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
Е те не са много тия неща. Споко.

:hang: ей, ще получа инфаркт за едното нищо бе, човеко...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Откъде да знам трябва ли или не трябва да се строи АЕЦ? Или пък как да пресметна, колко струва и дали се изплаща?
А какво казаха шаманите? :huhthink:

Ето това е проблемът - като няма авторитети, човек няма ни на кого да се довери, ни срещу кого да се опълчи. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

то и аз нищо не разбирам, ма ше видя, може и да гласувам - прОтив тва, за което се борят бсп-то.

те се опитаха да ме придърпат за се подпиша за референдума - фанАха ме е така, както си ходех по улицата - проф. Андрей Пантев и още един, дет също съм го виждала по телевизията - Заповядайте, викат, госпожА, да изразите гражданската си позиция. ето така ще я изразя, рекох пъ аз, като не се подпиша. Иначе, Андрей Пантев е още по-готин наживо, де.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Добре де, ами ако и Гербът и БСП-то искат на референдума да кажем "да", какво ще правим тогава? :lol: Ще гласуване на обратното на Кунева?
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:Добре де, ами ако и Гербът и БСП-то искат на референдума да кажем "да", какво ще правим тогава? :lol: Ще гласуване на обратното на Кунева?
е кое му е сложното?:lol: прОтив БСП-то пак си е прОтив БСП, или, мислиш, гербът няма да даде да се гласува прОтив, в тоз случай? Ще има само "за" - бюлетини, такъв ли референдум ще направят?:shy:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

въпросът е не дали разбираш, а в теб да остане впечатлението, че някои неща зависят от волята и преценката ти. за да спиш спокойно и да плащаш данъци, такси, синя зона и др. така, че да могат някои хора да си купят новия модел самолет, яхта и плеймейтка. капиш?
just perfect
Публикувай отговор