Хакерче го играе младежа... на андроид 10.1.2 БигМак :)Дон Румата Есторски написа:поглед.
Ох...
Смей се.Green Light написа:
На вас се смея, приятелчета. Епъл, та епъл, чувствам палци ме сърбят злото "айфон" е на път. Е що няма осмиващи филмчета за нокия, бе Гаспод. Или изобщо някаква новина за тях. Е какво, бе Елби те бърка какво са измислили Епъл? Не съм чел статията, но честно казано дреме ми дали Епъл са измислили нещо, никога изобщо не съм смятал че измислянето на нови неща им е силата. Харесвах макинтош. Измислили са как да печелят, тва им стига на Епъл. Аз не съм измислил. Ама ако бях, честно казано още повече щях да се смея като ми каже някой че не съм измислил нищо. Сигурно щеше да е мнооого повече. Сега само се усмихвам, пък иначе сигурно и долу в лавката щяха да ме чуят.
Gaspode написа: А кокошките се смеят и даже им е кеф. Смей се:bigsmile:
Gaspode написа: Смей се.
Епъл на мен не ми пречи - намерили са хората кокошка, снасяща златни яйца, и сега ще я доят здраво (замислих се как се дои кокошка, ама нейсе). Всъщност много кокошки. И доят здраво. А кокошките се смеят и даже им е кеф. Смей се
:bigsmile:
лелей!!!Gaspode написа:Това май беше повече за раздел "Сигурност", но и тук е добре, мисля
Ми те разговорите рядко остават в една тема. Все едно де. Петел. Петле.Green Light написа:Gaspode написа: Смей се.
Епъл на мен не ми пречи - намерили са хората кокошка, снасяща златни яйца, и сега ще я доят здраво (замислих се как се дои кокошка, ама нейсе). Всъщност много кокошки. И доят здраво. А кокошките се смеят и даже им е кеф. Смей се
:bigsmile:
Ей, ч! На кого викаш кокошка, бе маймуно!
Наш какъв лаф чух преди пет години, като си купувах колата? Аз- вика един- АЗ я купувам тая кола. Не ме е купила тя мене.
Искаше да каже, че си купува вещ, която да му служи. Не да и трепери, да я мисли, да търси как да я подобрява или изменя, та да му свърши работа, нито пък да и трепери много много да не би да се счупи. При епълските неща тва чувство е много ясно. Обаче къде остана лафа за новите технологии сега вече нокой не знае...
Един кон влезнал в магазин и попитал - Имате ли олио на клечки? - Не, имаме олио на пръчки - отговорил бакалинът. Конят си си събул сандалите, възмутено казал: Аз да не съм парапет и излязъл през вентилатора.
извода е никакви айфони
То тва с робуването на марката май само ти си го представяш, айде и Айвънхоу нали. Тука сега гледам около мене само минерална вода горна баня. Не е робство да ти кажа, не е чудо. Да не ти отварям приказка за викториноксGaspode написа: ... Та си представи, робувайки на марката, че тръгнеш на лов със смартчето. Или на лятна почивка със семейството. Е кофти малко, неудобно, ама нищо де - идва нова версия смартче. С по-голямо огледало за обратно виждане и с революционно нов подобрен педал за спирачката със задно осветяване за по-лесното му намиране в случай на екстремна нужда. Енджой
Аз водата я сменям на всяка поръчка - не било хубаво да се пие една и съща минерална вода продължително. А сега съм загледал едно вранглерче, нищо, че и то вече викторинокс се води.Green Light написа: То тва с робуването на марката май само ти си го представяш, айде и Айвънхоу нали. Тука сега гледам около мене само минерална вода горна баня. Не е робство да ти кажа, не е чудо. Да не ти отварям приказка за викторинокс
Обаче, ако ябълките бяха патентовали колата, тя щеше да е само с една врата, а и без друго скъпото гориво, щеше да го купуваш само от тях на тройна цена. Е, може да е парфюмирано обаче...Green Light написа:...
Наш какъв лаф чух преди пет години, като си купувах колата? Аз- вика един- АЗ я купувам тая кола. Не ме е купила тя мене.
Искаше да каже, че си купува вещ, която да му служи. Не да и трепери, да я мисли, да търси как да я подобрява или изменя, та да му свърши работа, нито пък да и трепери много много да не би да се счупи. При епълските неща тва чувство е много ясно. Обаче къде остана лафа за новите технологии сега вече нокой не знае...
дет се казва - приготви се да изскочиш от мангизите!Green Light написа:
Техническите чудеса тепърва започват.
предлагам да го докладвамеМнемозина написа:Не, напротив, това е израз на свободата ни. Виж, ако беше "Банкя" - друга работа щеше да е.Green Light написа: То тва с робуването на марката май само ти си го представяш, айде и Айвънхоу нали. Тука сега гледам около мене само минерална вода горна баня...