Дреболии

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

maggot написа:
windcolours написа:Банда, здравейте!
Айм бек!
:-)
първи впечатления на родната земя- голям кеф е да можеш да пиеш вода от чешмата:lol:
и кой пак подпали Витоша?
Иййй, усетИх аз, че ще има нещо за Пътешествията, мммммм :lol:
засега се опитвам неуспешно да преборя времевата разлика :blink:
тия дни сядам да пиша пътеписа - в индонезия водих дневник относно всичко,което се случва и научавам, две тетрадки изписах, сега трябва да вкарам инфото в хронологичен ред и да го навържа смислово.:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

сър Айвънхоу написа:
Айм бек!
първи впечатления на родната земя- голям кеф е да можеш да пиеш вода от чешмата:lol:

оооо, пиле... дОбро си дОшла!

има да разказваш сега....
мерси:-)
само да си събера мислите и почвам :)
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Айм бек!
Добре дошла на родна земя :bigsmile:
хайде, чакаме с нетърпение да прочетем пътеписите и да направим една невероятна виртуална обиколка :bigsmile:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

еее, чакам с нетърпение!
just perfect
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

windcolours написа:
тия дни сядам да пиша пътеписа - в индонезия водих дневник относно всичко,което се случва и научавам, две тетрадки изписах, сега трябва да вкарам инфото в хронологичен ред и да го навържа смислово.:lol:
Хлллц... :blink: Две тетрадки? :shocked:
Че ти от писанье не си имала време да гледаш какво става, бре? :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

maggot написа:
windcolours написа:
Хлллц... :blink: Две тетрадки? :shocked:
Че ти от писанье не си имала време да гледаш какво става, бре? :lol:
Имам нужда от техническо просветление.
Начи, снимките ми са качени на комп, който е в Индонезия, оттам трябва да ми ги пратят. Да, ама през скайпа какво ли не опитахме, едва едва се влачат...не знам защо....трябва ми нeщо като tranz.it ili dox.bg, ама на английски, защото индонезийците не го владеят много българския.
Хелп?
Аватар
Дон Румата Есторски

Мнение от Дон Румата Есторски »

windcolours написа:Имам нужда от техническо просветление...
Добре завърнала се! :flower:

По питането - всеки файлообменник ти върши работа. Например 4shared.com, sendspace.com... Могат да направят торент (магнет) файл и по този начин даже няма да се налага да качват голям обем на сървър, пък после ти да го сваляш оттам... Могат да ти го пратят чрез gmail.com, ако е по-малко от 10Gb... Много са вариантите, дори могат да ти драснат CD или флаш картичка (те вече са почти на една цена) и да ти го пратят по куриерска служба като TNT или DHL. Има вариант чрез team viewer да си направите VPN (то и на ръка може, ама си трябват определени навици) и пак направо да теглиш директно от онзи компютър...
Аз бих избрал торент (магнет) варианта... не че се сещам защо бих могъл да си оставя снимките някъде, де ... :-)
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Дон Румата Есторски написа: не че се сещам защо бих могъл да си оставя снимките някъде, де ... :-)
ограничението за тегло на багажа... може да се окаже, че един хард ще отнеме място/тегло за нещо по-важно...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Дон Румата Есторски написа:
windcolours написа:Имам нужда от техническо просветление...
Добре завърнала се! :flower:

По питането - всеки файлообменник ти върши работа. Например 4shared.com, sendspace.com... Могат да направят торент (магнет) файл и по този начин даже няма да се налага да качват голям обем на сървър, пък после ти да го сваляш оттам... Могат да ти го пратят чрез gmail.com, ако е по-малко от 10Gb... Много са вариантите, дори могат да ти драснат CD или флаш картичка (те вече са почти на една цена) и да ти го пратят по куриерска служба като TNT или DHL. Има вариант чрез team viewer да си направите VPN (то и на ръка може, ама си трябват определени навици) и пак направо да теглиш директно от онзи компютър...
Аз бих избрал торент (магнет) варианта... не че се сещам защо бих могъл да си оставя снимките някъде, де ... :-)
ще предам инфото:bigsmile:
пък снимките ги оставих на отговорно съхранение, защото флашката ми беше прецакана, а компа не го влачих със себе си чак до другото полукълбо. И ку щеш вервай, ама дори не остана време да ги източа на сиди, токлова ни беше фул програмата
и все си мислех,че не е никакъв проблем да ми ги метнат през скайпа...що така не се получи не знам.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа: мерси:-)
Е хайде бе, то не бяха мисли, то не беше чудо! :blum:

П.П. Книгата ти е вече в мен и мога да ти я върна...
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа: Само отгръщам - не се и зачитам дори. Кратък доклад от учебника:

"ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ за шести клас"
Издателска къща Анубис, 2007.

СЪДЪРЖАНИЕ
.......
Раздел шести
България след втората световна война
- Снимки на Желю Желев, Иван Костов, Петър Стоянов, Донка Паприкова, Симеон Сакскуборготски с президента Георги Първанов.
Министър-председателят Сергей Станишев, Българо-руска бизнес среща, външните министри на България и САЩ (Калфин и Райс)

Т.е. Българската история от Освобождението до наши дни е разгледана до 2007 г.
Мммммм...кой беше тогава на власт?
И защо нямаше тогава толкова омерзени гневни млади хора?
Аре, бе! Поне преди да пишат да си бяха размърдали дебелите задници да прочетат за какво изобщо пишат.
Б@си.
Защото са го направили по-умно. И защото то е въпрос и на цялостно присъствие в атмосферата.

Четох тази вечер това и се смях като луда.
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2012 ... de_niro_i/

Така де, работна среща било - естествено, че за скулптура ще си говорят, и Вежди им подалил филм за себе си.
:pray: И им показал снимки от отчета на министерството. :grin:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: Защото са го направили по-умно. И защото то е въпрос и на цялостно присъствие в атмосферата.

Четох тази вечер това и се смях като луда.
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2012 ... de_niro_i/

Така де, работна среща било - естествено, че за скулптура ще си говорят, и Вежди им подалил филм за себе си.
:pray: И им показал снимки от отчета на министерството. :grin:
Ми не. Не са го правили по-умно. Просто тогава нямаше такова взиране във всичко. Що ли.
Но принципа си е принцип. Къде бяха тогава тези гневни млади хора? Ето това питам. И честно да ти кажа, не искам да ми отговаряш. Ясно ми е. На всеки му е ясно, колкото и да увива и се гъне в опитите да оправдае това или онова и да се прави на гламав. Въпроса ми беше риторичен.

А тия двамката, може направо после да идат да се снимат в някой филм. Там дето парите за министерството такива като Джон Траволта ги изхарчват за един обяд. Б@си.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа: Ми не. Не са го правили по-умно. Просто тогава нямаше такова взиране във всичко. Що ли.
Но принципа си е принцип. Къде бяха тогава тези гневни млади хора? Ето това питам. И честно да ти кажа, не искам да ми отговаряш. Ясно ми е. На всеки му е ясно, колкото и да увива и се гъне в опитите да оправдае това или онова и да се прави на гламав. Въпроса ми беше риторичен.

А тия двамката, може направо после да идат да се снимат в някой филм. Там дето парите за министерството такива като Джон Траволта ги изхарчват за един обяд. Б@си.
Е, щом въпросът ти е риторичен, се налага и риторичен (не) отговор: колкото и да ми е неприятно да го кажа, все пак онези предишните са го направили по-умно - и затова и нямаше такова взиране във всичко.

Нататък темата е предълга.
Ето тук например можеш да откриеш част от отговорите защо тогава така, пък сега онака.
Защото когато човек осезателно започне да губи разликата между себе си като обикновен човек, или пък дори и като необикновена :grin: личност - и себе си като публична овластена персона... Тогава е наложително да има реакция.
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

windcolours написа: ...
е айде дееее:lol: - нещо да помагаме? - да носим чували?:winkw:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: Е, щом въпросът ти е риторичен, се налага и риторичен (не) отговор: колкото и да ми е неприятно да го кажа, все пак онези предишните са го направили по-умно - и затова и нямаше такова взиране във всичко.

Ето тук например можеш да откриеш част от отговорите защо тогава така, пък сега онака.
Защото когато човек осезателно започне да губи разликата между себе си като обикновен човек, или пък дори и като необикновена :grin: личност - и себе си като публична овластена персона... Тогава е наложително да има реакция.
Демек, ако някой успява да се изсере и после да се изниже по терлички без да го разберат на момента и съответно после лайното така да е запекло, че да не може да се изчисти е по-умен и по-по-най?
Съжалявам, Мнемо, но не съм съгласна. Предпочитам да се разбира на момента, за да може да се противодейства докато му е времето.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа: Е, щом въпросът ти е риторичен, се налага и риторичен (не) отговор: колкото и да ми е неприятно да го кажа, все пак онези предишните са го направили по-умно - и затова и нямаше такова взиране във всичко.

Демек, ако някой успява да се изсере и после да се изниже по терлички без да го разберат на момента и съответно после лайното така да е запекло, че да не може да се изчисти е по-умен и по-по-най?
Съжалявам, Мнемо, но не съм съгласна. Предпочитам да се разбира на момента, за да може да се противодейства докато му е времето.
Ама Магот, не са ли това идеалите на днешния ден? Не са ли най-върхът и правилно оиентирани тези, които са успели точно това да сторят? :lol:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

С теб за политика няма да се разберем явно. :lol:
За сметка на това: http://www.redbullstratos.com/live/
В момента чиляка е на 33 500 метра над земята. И продължава да се издига.
:pray:
Дано всичко завърши добре.
А дано всички успеем да достигнем подобна безмислена, но грандиозна мечта!

П.П.
БоЕВ! ЧРД, бре! Това е поздрав и за теб! :kiss:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:С теб за политика няма да се разберем явно. :lol:
За сметка на това: http://www.redbullstratos.com/live/
В момента чиляка е на 33 500 метра над земята. И продължава да се издига.
:pray:
Дано всичко завърши добре.
А дано всички успеем да достигнем подобна безмислена, но грандиозна мечта!

П.П.
БоЕВ! ЧРД, бре! Това е поздрав и за теб! :kiss:
Их, начи, аз докато се натуткам и той човекът вече кацнал. :lol:
Браво на него - а пък това за безсмислеността на мечтите е много оспоримо. Всяко нещо си има смисъл за някого.

И да, няма да се разберем на политическа тема, особено ако хвърляйки камъни по предишните правителства оправдаваш сегашното. :lol:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Това не знам дали да не го постна във WTF?!?
:grin:
На Марс откриха найлонче :blink:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

maggot написа:Това не знам дали да не го постна във WTF?!?
:grin:
На Марс откриха найлонче :blink:
По-скоро за вицовете. При това цялата рубрика, не само тази статия. И не заради самата информация, а заради начина на поднасянето и.
Конкретния случай е от преди седмица някъде. Бръмчилото го бяха спрели докато го огледат отвсякъде. Накрая решиха че не е нещо важно и го пуснаха да си ходи.
Наздраве :cool:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Инвентарна книга

Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора.
Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче.
Да си оставиш ключа под изтривалката, когато излизаш.
Да пишеш писма на руско другарче.
Да носиш лентите във фотото да ти ги проявяват и после да чакаш да си вземеш снимките, за да ги видиш за пръв път.
Да позвъниш на съседката в неделя сутрин с молба да ти услужи с чаша захар, понеже магазинът не работи, а после в знак на благодарност да й занесеш 3-4 парчета кекс.
Да си оплетеш блуза по образец от списание Бурда.
Да бързаш да се прибереш, защото ще ти "звъннат".
Да отидеш на сладкарница и да ти налеят от кранчето една от шест.
Да вариш прясното мляко след като го купиш, защото ще вкисне.
Да отключвиш с ключа, както ти е на врата.
"На ти две лукчета, че нямам да ти върна."
Да се качиш в асансьора, да дръпнеш решетката и след това да пуснеш монетка 1 стотинка, за да тръгне.
Да сложиш индиго м/у два листа и да напишеш доклад по биология в 2 екземпляра.
Да влезеш в детската градина и да видиш всичките деца облечени в сини или червени пресилки и шорти под тях, на ситни или едри квадратчета, тип " голям пипит".
Да пиеш кафе смляно лично от теб с ръчна кафемелачка.
Да се вълнуваш, когато "пуснат" нещо в магазина.
Да имаш да пишеш домашно и да отидеш в читалнята да търсиш материали.
Да свириш от балкона на детето да се прибира за вечеря, а не защото е тъмно или страшно.
Да си купуваш плочи с музика.
Да сменяш ремъка на касетофона.
Да бъркаш нескафе със захар и лъжичка докато направи пяна, за да стане фрапе.
Да звъниш на вратата на някоя бабичка и да тичаш да се скриеш.
Да си дадеш чорапогащника на 'ловим бримки'.
Да си вариш домашна кола-маска.
Да хвърляш яйца от балкона върху неприятелите си.
Да гледаш на черно-бял телевизор "Студио Х" всяка събота, след 23.30 часа.
Да скачаш на ластик на улицата пред блока.
Да гледаш в неделя сутрин "Бързи, смели, сръчни".
Да познаваш мириса на "Кореком".
Да цъкаш пред величието на новия Москвич.
Най-големият магазин, който си виждал да са централните хали.
Да разлистваш Некерман и да му се взираш с влажни очи.
Да си правиш захарна вода за косата, вместо гел.
Да се подредите всички от семейството за банани на Нова Година и да се правите, че не се познавате.
Да си шиеш разни дрехи, когато те поканят на сватба, банкет или друго събитие, за да си по-модерен.
Да си боядисваш дъвката с магданоз в зелено.
Да се състезаваш с другарчетата за най-бърза подредба на кубчето на Рубик.
Да събираш лайка, мащерка, други билки и кестени за чавдарско поръчение през лятото.
Да те гледат кисели продавачки, а ти да се отнасяш с тях като с богини.
Да имаш уокмен и за да не му се изхабят батериите, да въртиш касетата на химикал/молив.
Да си мечтаеш за "ходеща кукла" от СССР.
Да отидеш на истинско изпращане на войник.
Да чакаш с нетърпение Дядо Мраз на Нова година, да се чудиш какво ще ти донесе и още преди да е дошъл, да откриеш подаръка в гардероба прилежно скрит из дрехите.
Да се возиш в автобуса с билетче от 6 стотинки.
Да купуваш бира и да вдигаш всяка бутилка, за да провериш дали няма утайка, като избираш само зелени или само кафеви бутилки.
Да носиш пръстенчета, направени от обвиката на бонбони Лакта.
Да си опечеш филийка на печка с дърва или на котлонa.
Да увиваш чужда книга, взета назаем, с вестникарска хартия, за да не се повреди.
Да влезеш в супера, а там да има само сол и оцет.
Да стоите до тъмно с децата на вън и да си разказвате страшни истории за извънземни. След това се изпращате взаимно, защото си умирате от страх.
Всеки възрастен, познат или не, да може да ти плесне един зад врата или да ти издърпа ухото, ако си направил нещо нередно, а майка ти не само няма да се възмути, че някой е пипнал безценното й чадо, което се държи като диване, ами и ще им благодари и после сама ще ти плесне един зад врата и ще ти издърпа ушите…
Да си купиш половинка хляб за 15 ст.
Преди филмите да има преглед със сериозен чичко, който да ти обясни какво ще видиш и как трябва да го разбереш.
Да ядеш луканка по празници.
Да си носиш стотинките в кожено портмоненце на врата.
Да си прибираш ключа на връв под блузата, за да не ти го снимат от самолет и после да влязат у вас.
Да слушаш всеки следобед нивото на река Дунав в сантиметри.
Да нямаш видео, да слушаш филма, преразказан от приятел, който го е чул от приятел, а после да го преразкажеш толкова подробно и цветно на друг, все едно си го видял сам.
Да има само два канала на телевизията: Първа програма - работи от сутринта до 12, завършва с химна; Втора програма - работи от 5 следобяд до 9-10 вечерта.
Да си "дежурен" до вратата на класната стая и да викаш "Клас стани! Клас мирно!"
Да си простират съседите от първите етажи прането на онези простори, дето бяха поставени пред всеки блок. Гащи, чорапи, гащи, чорапи, потник.
Да си купиш еспадрили и да им слагаш подметки при обущаря.
Да се прибереш вечер и ако вашите ги няма, да тръгнеш да си търсиш в съседите, ако не ги намериш, да ги изчакаш у тях.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

интересна книга за съжаление, не е преведена на български...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:Инвентарна книга
Върхът!

Имам само едно уточнение - нивото на река Дунав можеш да го слушаш и днес.

И един спомен: помня как се дивях - един хляб трябва да е струвал 35 стотинки, защото бабите като искаха половин хляб, трябваше да избират между по-голямата половинка за 20 ст. и по-малката половинка за 15. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:интересна книга за съжаление, не е преведена на български...
Интересно...
А като са били толкова отворени, защо не са открили Европа преди нас? Тоест - защо са чакали Марко Поло? :huhthink:
Ще трябва да се прочете тая книга.
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
сър Айвънхоу написа:интересна книга за съжаление, не е преведена на български...
Интересно...
А като са били толкова отворени, защо не са открили Европа преди нас? Тоест - защо са чакали Марко Поло? :huhthink:
Ще трябва да се прочете тая книга.
ето ти го и анимирано... :bigsmile:
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ееее! Супер! Да знаеш, мисля и то съвсем сериозно, че стабилизатор трябва и сега. Даже си бях взел един online UPS, който върши тая работа, обаче го наритах заради шума.
А тва с магданоза не го знаех, много неочаквано ми дойде и се разсмях с глас. Сигурно до тая точка съм бил само усмихнат.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:
Върхът!

Имам само едно уточнение - нивото на река Дунав можеш да го слушаш и днес.

И един спомен: помня как се дивях - един хляб трябва да е струвал 35 стотинки, защото бабите като искаха половин хляб, трябваше да избират между по-голямата половинка за 20 ст. и по-малката половинка за 15. :lol:
Е, идеята е, че само това имаше по радиото и съответно го слушаш - щеш-не щеш :lol:
Аз пък се сетих, че и в момента продавачките са кисели - в манталитета на богините нищо не се е променило. Мда.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа:
Ееее! Супер! Да знаеш, мисля и то съвсем сериозно, че стабилизатор трябва и сега. Даже си бях взел един online UPS, който върши тая работа, обаче го наритах заради шума.
А тва с магданоза не го знаех, много неочаквано ми дойде и се разсмях с глас. Сигурно до тая точка съм бил само усмихнат.
Аааа, магданоза беше хит. Само дето после дъвката за нищо не ставаше.
За сметка на това беше зелена, с парченца зеленчук. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Гледам днес навсякъде - тикви, тикви, тикви. С очи и зъби и без уши.

Да честитим на ББ... :lol:
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

maggot написа:
Green Light написа:
Аааа, магданоза беше хит. Само дето после дъвката за нищо не ставаше.
За сметка на това беше зелена, с парченца зеленчук. :lol:
Хит беше и да си изсипеш пакетче лимонада на прах в устата и след това да пиеш вода :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Мнемозина написа:Гледам днес навсякъде - тикви, тикви, тикви. С очи и зъби и без уши.

Лапетата от входа са украсили вратата и тавана с паежина - много ефектно... и са предупредили да събираме лакомства... По случея се чупим на суши - за да заздравим японско - ватикансите отношения с българска бира :)

амам миналата година дълбах тиква- стана страшна :)

тази ми стига и това (за да ми усмихне деня):
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9343_n.jpg
амин :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

itcome написа:

Хит беше и да си изсипеш пакетче лимонада на прах в устата и след това да пиеш вода :)
...пропуснали са викането на Дама пика и други "духове" с лъжици и чорапи по междустълбищните площадки. Или това спада към разказването на страшни истории?

дали още играят на стражари и апаши, рисувайки тебеширени стрелки по улиците и блоковете?

и как зяпахме през прозорците на по-редките марки коли, каква скорост може да развие возилото:-)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:Гледам днес навсякъде - тикви, тикви, тикви. С очи и зъби и без уши.

Да се свети името Му под път и над път, с и без повод. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

maggot написа:

хахаха
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

windcolours написа:
itcome написа:

...пропуснали са викането на Дама пика и други "духове" с лъжици и чорапи по междустълбищните площадки. Или това спада към разказването на страшни истории?

дали още играят на стражари и апаши, рисувайки тебеширени стрелки по улиците и блоковете?

и как зяпахме през прозорците на по-редките марки коли, каква скорост може да развие возилото:-)
Хе! :lol:
Което ми напомни, как по тъмната част на деня, малко преди да трябва да се прибираме обикаляхме квартала да отлепяме готините лепенки от колите. :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Ние пък обикаляхме да правим поразии. Голям кеф беше да метнеш димка в някой вход. В отворен прозорец пък си беше връхта :grin:
Хит беше и портмонето на конец. Също разлепяхме грозни рисунки с надпис "това си ти".
Наздраве :cool:
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Лапетата от входа са украсили вратата и тавана с паежина - много ефектно... и са предупредили да събираме лакомства... По случея се чупим на суши - за да заздравим японско - ватикансите отношения с българска бира :)

Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

itcome написа: Лапетата от входа са украсили вратата и тавана с паежина - много ефектно... и са предупредили да събираме лакомства... По случея се чупим на суши - за да заздравим японско - ватикансите отношения с българска бира :)

Да, щото другият вариант е да укрепите международната интернационалност с швейцарски милки. :lol:

На ти още малко тикви за усмихване на деня:

Изображение
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:

... под магистрала и над магистрала, искаш да кажеш. :lol:
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Изображение
"Сърцето на лъвицата. Ранена лъвица "осиновява" млада антилопа, след като убива майка й. Уникална гледка в дивата природа - лъвицата не само, че не напада беззащитното животно, но й се грижи за него."

гледам това и се чудя
...как природата върви срещу себе си в този случай, а също и ДАЛИ изобщо върви срещу себе си, тоест дали "грешката е вярна"?
Публикувай отговор