САМО една... ама много си нахалнаlatrevw написа:даже само за една се сещам;
несбъднатите любови
Re: несбъднатите любови
верче, тва за изтърването е много важно. така може да се нахендриш на нещо, дет не си го изтървал!vyara написа: Мне, не е хубаво. Лошо е, защото е илюзия, неистина, самозалъгване, изтърване на реални любови и прочие. Глупаво нещо.
just perfect
- windcolours
не са ми любови, бре:lol:bead_ написа:лъжеш безочливо. а азия, а африка и другите там несбъднати местенца...windcolours написа:Хм... дори не се сещам за тях.
всъщност единствената несбъдната любов от този ранг ми е Космосът. Като дете мечтаех да стана космонавт. Знаете вече- не станах. Подобно на другите несбъднати, и тази не ме вълнува вече - в училище се оказа, че мразя да летя и ненавиждам физиката и математиката. И така се разделихме...несбъднати, но наясно един с друг и със себе си- Космосът и аз
Последно промяна от windcolours на 31.10.12, 15:29, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
моята голямата е с единия крак навън, аз съм се вкопчила в другия и очаквам да ми бие един тъч и да хване пътя. и после що разни жени на дърти години раждали. що?Green Light написа:А за несбъднатите раздели, какво ще кажеш? Бъдещите става въпрос, съвсем не по темата, ама като не ми се пуска друга. Не любовни, ами такива обикновени- приятели, квартали. Децата.
Чета сега Мирослав Пенков. Спечелило лапето награда на BBC с тези разкази, преподава художествено писане в Америка и то какво ми трябва на мене за да ми възбуди любопитството. Хубави разкази, приятни такива.
Все емигрантската жилка. Спечелих, вика един от героите, зелена карта. Литнах нагоре по стълбите и казах на нашите. А баща ми, когато се отказа да ме разубеждава, просто замълча, отиде до майка ми и я прегърна.
Как ли ще стане при нас?
Дали ще се скараме? Да започнем да викаме. Да мълчим с дни. Дали радост ще бъде външно и ще си повтарям, само да не види тъга.
И май това, което най- много ме интересува: Дали ще ме е яд, че отдавна, че всъщност винаги съм знаел, че ще изчезнат от България, а аз нищо не съм направил. Още имам време за план и стратегия. За манипулация някаква, лъжи, обвързвания.
А си питам ушите.
п.п. кво ти казаха ушите?
п.п.п. само се моля да е европа
just perfect
Дон Румата Есторски написа:Майко мила!bead_ написа:колко е хубаво, че можем да си въобразяваме, че са щели да бъдат. съвършени.
Бийд, случайно следващата фраза, която ти е дошла на ума да е била "искам да летя, да се рея, не мога да позволя да ме заставят да ходя все по земята!"?
Извинявай за личното предположение, ти сигурно си много красива жена.
Но не си струва! Глупости са това!
Аз също бях влюбен в принцеса Даяна, и съм 100% сигурен, че би ни се получило наистина приказно ... или поне щеше да е жива и досега...
Забелязал съм - такива мисли идват на човек когато всичко му се е наредило... и започва да си търси ... хм ... трудности... руснаците казват "захотелось приключений на свою задницу" (извинявай за грубия израз!)
Има един чудесен разказ на Айзък Азимов: "Ами ако...". Дори и да не четеш фантастика, можеш да го погледнеш, там единственният фантастичен елемент е, че на едни двама такива ... зачудени за евентуалностите ... им се дава възможност да узнаят наистина "какво би станало, ако ...".
ПП С колата, с колата! С колата е по-романтично. Колата си е само за теб, влакът винаги ще те гледа с леко пренебрежение, защото си един от многото му пътници само ...
значи много съм красива, тва е самата истина, как изобщо си решил само да го предположиш?!
п.п. за ходенето по земята си абсолютно прав - трябват ми спешно поне 2 чифта есенни обувки, за да ми се получат нещата иначе ще летя и ще се рея и там другите неща, които си изброл. особено пъ днеска. щот съм с метла.
just perfect
еее, тва уравнение съвсем не включва некакви приблизителни и минимални изисквания за пол, възраст, височина, териториална близост, религиозна съвместимост, има ли човек порше или няма и т.н.Piqndurnik написа:Броят на несбъднатите любови е равен на броят на потенциалните сексуални партньори минус броя на сбъднатите любови. При население на Земята от няколко милиарда, броят им е толкова голям, че, както се казва на традиционен български, "си е ебало мамата".
just perfect
уф, мога и безнадежна романтичка да бъда. пък. за известно време и в известен смисъл.snowprincess написа: не я мисли перличката, тя здраво е стъпила на земята, безнадеждните романтици са други, но нека има и такива, става по-цветно
http://www.youtube.com/watch?v=-CyAQLKD ... re=related
just perfect
космосът? съвършен. не ли? значи съм праваwindcolours написа:не са ми любови, бре:lol:bead_ написа:лъжеш безочливо. а азия, а африка и другите там несбъднати местенца...windcolours написа:Хм... дори не се сещам за тях.
всъщност единствената несбъдната любов от този ранг ми е Космосът. Като дете мечтаех да стана космонавт. Знаете вече- не станах. Подобно на другите несбъднати, и тази не ме вълнува вече - в училище се оказа, че мразя да летя и ненавиждам физиката и математиката. И така се разделихме...несбъднати, но наясно един с друг и със себе си- Космосът и аз
just perfect
Е как да не си космонавт! А репликите - Хайде бабо аз отлитам, преди да си изпиеш хапчетата, чии са?windcolours написа: не са ми любови, бре:lol:
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
щеше да бъде, ако вместо метеорити из него летяха изстудени бири, а температура на безвъздушното пространство беше около 28 градуса... Ама айде, спирам с изискванията, че ще ме контрираш с "Гроздето е кисело!":lol:bead_ написа:
космосът? съвършен. не ли? значи съм права
- windcolours
Чии са?itcome написа:Е как да не си космонавт! А репликите - Хайде бабо аз отлитам, преди да си изпиеш хапчетата, чии са?windcolours написа: не са ми любови, бре:lol:
Е... да не изключваме възможността ония от НАСА да крият истината от НАС.windcolours написа:щеше да бъде, ако вместо метеорити из него летяха изстудени бири, а температура на безвъздушното пространство беше около 28 градуса... Ама айде, спирам с изискванията, че ще ме контрираш с "Гроздето е кисело!":lol:bead_ написа:
космосът? съвършен. не ли? значи съм права
Panta rhei...
Не може да си си жабурил устата с лимоната на прах и да не знаеш кой е Пища Хуфнагел.itcome написа:Наложи се да гуглирам три думи от този пост...Мнемозина написа:
Това за възможните паралелни реалности си е обигравана тема в изкуството.
Квинтесенцията й май е в образа на Пища Хуфнагел.
ако ще си приказваме така - най- малкото ще е бавно :)
А "квинтесенция" е нещо като лимонада на прах, ама в нематериален смисъл.
Panta rhei...
Аз доста неща от Мейзга си спомням... ама тази реплика явно си е запазена за момиченца, и си я кътат за по- късно... щото нея не повна :)Мнемозина написа:Не може да си си жабурил устата с лимоната на прах и да не знаеш кой е Пища Хуфнагел.itcome написа:Наложи се да гуглирам три думи от този пост...Мнемозина написа:
Това за възможните паралелни реалности си е обигравана тема в изкуството.
Квинтесенцията й май е в образа на Пища Хуфнагел.
ако ще си приказваме така - най- малкото ще е бавно :)
А "квинтесенция" е нещо като лимонада на прах, ама в нематериален смисъл.
квинтесенция - ей твоето е обяснение... Уикито не обяснява тъй добре :) Запазвам си правото да те цитирам :)
Кърти, чисти, извозва...
- Дон Румата Есторски
Аха!bead_ написа:...
Явно принцесата те познава по-добре ...
Е, нищо, поне си красива!
Последно промяна от Дон Румата Есторски на 31.10.12, 17:24, променено общо 1 път.
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
- сър Айвънхоу
дрън-дрън-дрън....
бил съм се бил напил и съм се бил бил...
бил съм се бил напил и съм се бил бил...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Не знам. Исках само да те обнадеждя.windcolours написа:ти за моя отбор ли играеш или за този на Бийд?Мнемозина написа:
Е... да не изключваме възможността ония от НАСА да крият истината от НАС.
Може да фърчи лимонада на прах из космоса, може би даже и бира на прах, пък да не ни казват.
Panta rhei...
- Дон Румата Есторски
Искаш ли откровено? Искрено и лично, така да се каже?Kent написа:а за несбъГната любов някой да каже нещо
Като прочета или чуя някакви такива и ... ми се повръща. Независимо от визията на човека (най-често жената) срещу мен,
в съзнанието ми изниква все един и същи образ - позатлъстяла бивша красавица, с маска (бял крем) на лицето - нали се сещаш,
като това лепило за плочки, дето преди да лепне плочката майстора, стои на фъндъци, щот` никога не си дават труда да го изравнят поне,
и ... резенчета краставица. Може - кисела, ако е зима. Лежи на дивана пред телевизора по пенюар, отдавна загубил формата си и позахабен,
без копчета, но затова пък завързан здраво на талията с разнищилия се шнур, който вече "едва свързва двата края", тъй като
радиусът на напречното сечение в споменатото място ... хм ... се е поувеличил последните години. На главата - ролки. Телевизорът работи,
предават 1987654321 серия на "Докато свят светува". Обаче тя поглежда само с едното (свободно от краставица) око от време на време.
Защото всъщност чете. И чете не какво да е, (муцкааааа, ако знаеш кво съм зафанала сегаааа! ма тоя куелю ногу философски ги пише,
ама и за любофффф има. - /цитат от действителен разговор/) а Пабло-Тъпия-Нещастен-Недолекуван-с-Електрошокова-Терапия-Педофил Куелю.
И реве. Ама така, без сълзи реве, де. Щот` тя либуфта сий либоффф, ама маската с плацента от овца струва амнайсе лева.
И найш за кво е цялата драма, разтрисаща дивана и плашеща случайно минаващата наоколо (чистейки) "домашна помощница"?
А драмата е, защото тя чете за страхотната извечна изпепеляваща всеопрощаваща либоффф на Сантяго-Алхимикът, и си мисли за Пешо
от съседния вход, дето преди две години като си сменяше гумите на възстаричкия мерс, седемнайста употреба, на тротоара пред блока,
я шляпна с омаслената си ръка по дупето като минаваше покрай него нат-т-т-т-т-токана (в смисъл на токчета с хавлиени чорапки, с пръстенца)
до немай къде. И я шляпна той, пък тя вместо да му сее усмихне предлазполагащо, и да му каже нещо от рода на "Еееееей, Пешка, ного
готини гуми, бе!", се стресна и само му изсъска "Оцапа ми полата, бе простак!"... И оттогава Пешо даже не й се облизва като я види, както по-рано.
Даже не й намига похотливо, с потекла от устата слюнка! ...
А каква можеше да е романтична либофффта им!
Той Пешко държи един щанд в Мола. Продава хавлиени чорапи с пръстенца, ама не му върви много бизнесът, не е като на нейния рогач,
дет` с квот се захване и все пари вади и къщи купува и на кви ли не острови я водИ, и последни модели коли, и от работа я спря, да не си
преуморява прекрасната главица - абе лигльо с две думи... а горкият Пешко! Е, понякога, не много често, е - не всеки ден все пак де!,
се понапива, ама той сигурно от мъка... Щот не му въри бизнесът. Той даже и кредити наземАл и наскоро едни момчета идваха и му взеха колата,
та сега и без кола ... Рев! Рев ти казвам! Ама пък какъв романтичен! Като види някоя по-засукана мацка да минава пред блока дето обикновено
седи Пешко на пейката, веднага си глътва корема, изплюва последната шлюпина от слънчогледова семка и прави тъй със устните ... е, тъй де,
дето се чува едно "чмок"... И мацките се обръщат и му се усмихват... катоооо оная Цеца от третия вход, дето не само му се лензи насреща като
тиква, ами и ходи и по коленете му сяда, уруспията и недна...
Ееееехххх! Каква можеше да е романтична либофффта им!
Вчера тоя нейния рогач, да я разходел! С това ... с леНсуса. Ами то това кола ли е! Качиш се - то бзик нещо и ти подава колана да си го щракнеш.
Егати, ко искам ш`съ връзвам! И като тръгне, нищо не се чува, само като не си си сложил колана едно "динг, динг, динг" ... досадно такова! А на
Пешко мерса като изреве, сутрин като го припалва ... е, докато го имаше още де ... Веднъж така се стресна, че излезе на терасата да види -
да не са дошли танковете (това някъв по телевизията го каза веднъж, на някъв митинг и тя го запомни - хареса й фразата).
Да види, да види, ама то нищо не се виждаше от огромния облак черен дим - без малко да се обади на пожарната. Добре че видя оная уруспия,
Цецка от третия вход. Веднага му се лепна на Пешко. То добре, че шумно беше - тва е двигател на мерс - дизел! - като го чуеш и тръпки те побиват,
имаш чувството че виждаш буталата, как подскачат над цилиндрите и ти махат за здрасти. Та заради това Цецка и Пешко си викаха, та тя я чу,
че му вика: "Айди да ходиме на кафенце в Мола!" ... и му се натиска, уруспията! Макар че при Пешковото телосложение, това си е трудна задача -
тя сигурно само снимката му тежи двеста килограма... ама тая се гъне там.
Ееееехххх, каква романтична можеше да е либофффта им! ...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Nejimaki-dori
„Защо ли избрах теб? Като си помисля, че след мен тичаше Пища Хуфнагел...“bead_ написа:колко е хубаво, че можем да си въобразяваме, че са щели да бъдат. съвършени.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Имаш цял живот да я сбъднеш - космически турист е ок! Само малко повече пачки и си изстреляна. Сара Брайтман ще лети също.windcolours написа: не са ми любови, бре:lol:
Ако не, може да скокнеш от капсулата заедно с Феликс. Той едва ли ще се кротне за дълго;)
- windcolours
ъхъ, Феликс все за мен пита:lol: Пък и споменах ли,че мразя да летяmajemela4ka написа:Имаш цял живот да я сбъднеш - космически турист е ок! Само малко повече пачки и си изстреляна. Сара Брайтман ще лети също.windcolours написа: не са ми любови, бре:lol:
Ако не, може да скокнеш от капсулата заедно с Феликс. Той едва ли ще се кротне за дълго;)
Бе, мислила съм го тва за космическия туризъм, не е като да съм пропуснала идеята покрай ушите си. Оубаче докато цените на тия разходки станат достъпни за мен ще чукна 150 години
Не, по-добре да сбъдна Мадагаскар или Южен Китай.
- snowprincess
какво е рекнала?
"Спре ли да научава нещо ново за себе си човек от едни интимни отношения, спре ли да се развива като творец, престане ли да има вдъхновение да следва най-смелите си мечти, то каква би могла да бъде причината те да продължават освен неудобството да бъде нарушен общественият договор?
Това никога не го разбрах. И нямам никакво намерение да го разбирам. Това, което знам от първа ръка и немалко години опит, е, че колкото повече не го разбираш, толкова повече няма да има нищо в емоционалния сват, което е в състояние да те уплаши,"
когато не разбираш нещо, слагаш го зад гърба си и преставаш да мислиш за него, става сляпо петно, то ще продължава да е непонятно за теб цял живот
тази жена, много вероятно да е сама, може да експерт в секса, но не би трябвало да пише за връзките ако не ги разбира, въпреки немалкия й опит
чеки да ти копна нещо
Ключът към мира и разбирателството в семейството - притча за тайната на семейното щастие
В съседни домове живеели две различни семейства. Едните през цялото време се карали, а при другите винаги било тишина и взаимно разбирателство.
Веднъж, изгаряна от завист заради мира и хармонията у съседите, жената от първото семейство казала на съпруга си:
- Върви при комшиите и разбери, какво и как го правят, че у тях винаги всичко е добре...
Отишъл мъжът, скрил се зад храста до оградата на своите съседи и започнал да наблюдава от прозореца, какво се случва в дома им. И видял, че жената мие пода в коридора на къщата. Но нещо привлякло вниманието й и тя хвърлила парцала, зарязала работата си и се затичала към кухнята. През това време се прибрал съпругът. И когато отварял вратата, за да си влезе вкъщи, не забелязал кофата с вода на пода, закачил я и тя се съборила, а водата се разляла в антрето. Като чула шума, жената се върнала и виждайки какво се е случило, започнала да се извинява на съпруга си:
- Съжалявам, скъпи! Прости ми, аз съм виновна...
- Не, миличка, моя беше вината! Ти ми прости...
Разстроил се мъжът от чутото и видяното у своите съседи, навел глава и се върнал обратно вкъщи. А там жена му го чакала и още от вратата го запитала:
- Какво стана, видя ли нещо?
- Да... - унило отвърнал мъжът.
- И какво? – нетърпелива била жената да узнае, каква е тайната на семейното щастие.
- Всичко разбрах! – тъжно отвърнал мъжът. – У нас ВСИЧКИ СА ПРАВИ, а у тях ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ...

Абе какви хора сте, на молба ли трябва да го удрям?! Мрязя неподвързаните неща!Дон Румата Есторски написа:Искаш ли откровено? Искрено и лично, така да се каже?...Kent написа:а за несбъГната любов някой да каже нещо
Искаш ли да ти направя профил и на бележка да ти пратя данните?
А още по-добре е просто да ми изпратиш материала на мейла и аз да го постна от твое име?
Ей божееее:mad:
Според мен обаче би седяло по-добре ако изчистиш текста от всички подчертавания като изписване - либоффф, главните букви при удаенията и пр.
Той си е достатъчно изразителен сам по себе си, другото бие на евтинджос.
- windcolours
shshtt написа:
Абе какви хора сте, на молба ли трябва да го удрям?! Мрязя неподвързаните неща!
Искаш ли да ти направя профил и на бележка да ти пратя данните?
А още по-добре е просто да ми изпратиш материала на мейла и аз да го постна от твое име?
Ей божееее:mad:
Според мен обаче би седяло по-добре ако изчистиш текста от всички подчертавания като изписване - либоффф, главните букви при удаенията и пр.
Той си е достатъчно изразителен сам по себе си, другото бие на евтинджос.
- Дон Румата Есторски
Бий мъ, убичам тЪ!shshtt написа:...Ей божееее:mad: ...
Нямам секундичка, щот съм строил момичетата да чистят офиса и нареждам, че чакаме Клиентът.
Обаче си мисля, че най-добре би било ако нещо ти харесва (благодаря ти!), направо да си го копнеш и да си го преформатираш.
И ако искаш можеш и да не споменаваш откъде си го взела - аз съм го споделил с вас, 3о4о-вци, това го прави общо достояние.
ПП Честит празник, будителко, и първата ти стихосбирка ми хареса изключително много!
- Дон Румата Есторски
- windcolours
главният "винар" напуснаДон Румата Есторски написа:Аз съм обявил безсрочна амнистия на тукашния ареал, така че независимо от тона ми, не се сърдя на никого.windcolours написа:...е ся ще се разхвърчат глави и ще закипи някоя буря в чаша вода, пардон-3о4о:lol:
ПП С чаша вино да беше го сравнила, поне!
главният готвач и той...
оцеляваме на едната поезия
Последно промяна от windcolours на 01.11.12, 14:01, променено общо 1 път.
- Piqndurnik
Няма никаква нужда да включва каквото и да е, няколко милиарда са страшно много. За един човек това клони към безкрайност. Безкрайността пък, както казваше Дъглас Адамс, е нещо толкова голямо, че първото нещо, което ти идва на ум е "Ауууу колко е голямо!!!bead_ написа:еее, тва уравнение съвсем не включва некакви приблизителни и минимални изисквания за пол, възраст, височина, териториална близост, религиозна съвместимост, има ли човек порше или няма и т.н.Piqndurnik написа:Броят на несбъднатите любови е равен на броят на потенциалните сексуални партньори минус броя на сбъднатите любови. При население на Земята от няколко милиарда, броят им е толкова голям, че, както се казва на традиционен български, "си е ебало мамата".
Дори само броят на страшно красивите мацки в България е по-голям отколкото такива мога да запомня.
Наздраве 
не знам какъв е проблема, надявам се ти нещо да ен си правил както трябваKent написа:за снимки
за рег нема проблеми
то е много по-трудно да публикуваш в такъв сайт отколкото във форума и нячма как да стане иначе, така ще си бъде
аз вече свикнах и съм като фурия и все нови и нови чалъмчета откривам, но и много време отделям да цъкам из него
ако те затруднявам не се мъчи:bigsmile:
ТУК се мъчих да обяснявам, не знам доколко нещо ми се разбира
иначе ето така става:
КАК СЕ ПУБЛИКУВА АЛБУМ?
1. правиш си поста, в който ще са снимките
2. качваш снимките от компютъра или откъдето са няма значение
3. автоматично се появява опция Gallery между From URL и Media Library – само даваш Insert gallery и готово
Ако ги качиш първо само в Media Library, после ще трябва да ги слогаш в поста една по една, да инсъртнеш Gallery и после да махнеш снимките.
КАК СЕ СЛАГА СНИМКА?
Има 2 начина – първо да я качите в Library à Add New и после да я вземете оттам или да я качите при писането на материала.
– В прозореца на Posts, под заглавието и непоследствено над панела с инсрументи на прозореца за публикуване, има иконка на фотоапарат и ноти – Upload / Insert
– Отваря се познатия ви вече прозорец Add Media и избирате откъде да качите изображение – от компютъра, от интернет или от библиотеката на сайта. Избирате желаните настройки и кликвате на Insert into Post.
– Снимката се появява в материала. Ако искате да я редактирате кликвате върху нея и се появяват опции за редакция и изтриване.
– За да качите снимка от интернет можете да използвате и иконката с дърво от менюто с инструменти – Insert/ Edit Image