тя ще ги спреMila написа:Честит Втори Ден!:-)
за такива жени като нея казват, че на техните рамене се крепи света
Вишес, аку знаеш как ми се пушииии. Ей сега на бюрото ми се мъдри една трета чашка недоизпито кафе - направо колкото за една тънка цигара.wishes написа:Един ден ти остана, пардон, два, до загубата на басаvyara написа:
Браво, имаш воля! Не мислеш ли, че е крайно време да я почерпиш с една цигара?vyara написа:Вишес, аку знаеш как ми се пушииии. Ей сега на бюрото ми се мъдри една трета чашка недоизпито кафе - направо колкото за една тънка цигара.wishes написа:Един ден ти остана, пардон, два, до загубата на басаvyara написа:
Мазохистка ли съм? Съм, съм. Обаче съм казала, че поне до Великден няма да запаля нито една. После се надявам вече да не ги мисля.
А ти баса си го загубил вече.

Не мога да разбера що се мъчиш толковаvyara написа: Вишес, аку знаеш как ми се пушииии. Ей сега на бюрото ми се мъдри една трета чашка недоизпито кафе - направо колкото за една тънка цигара.
Мазохистка ли съм? Съм, съм. Обаче съм казала, че поне до Великден няма да запаля нито една. После се надявам вече да не ги мисля.
А ти баса си го загубил вече.
И аз не искам да ги отказвам!4avdar4e написа:Ах ти, дявол подстрекател!!!wishes написа: Не мога да разбера що се мъчиш толкова
Запали си една Карелия Ултима и си доизпий кафето, без цигара хич не е кафе, нали?
А за баса забрави, склонен съм да не изисквам изпълнение, ако загубиш
П.П. Ако знаеш в момента колко те обичаммм
Ми тъй ами, ама-ха!Мнемозина написа: И аз не искам да ги отказвам!
Човек трябва да държи на пороците си!
искам и аз да ги спра, пфуМнемозина написа:И аз не искам да ги отказвам!4avdar4e написа:Ах ти, дявол подстрекател!!!wishes написа: Не мога да разбера що се мъчиш толкова
Запали си една Карелия Ултима и си доизпий кафето, без цигара хич не е кафе, нали?
А за баса забрави, склонен съм да не изисквам изпълнение, ако загубиш
П.П. Ако знаеш в момента колко те обичаммм
Човек трябва да държи на пороците си!