В София.
В София.
от 03.12 до към 08.12.12 съм.
оферти?:lol:
- Nejimaki-dori
И аз ще съм тамlatrevw написа:аз пък искам на концерт на Бон Джоуви - 14 май ли беше :)
и аз ще съм в София тогава, хайде заедно на концерт и преди или след да хапнем и пийнем :)
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- windcolours
Re: В София.
Оферта: може ли да идваме с теб в Пирогов да те гледаме докато работиш?Kent написа:от 03.12 до към 08.12.12 съм.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Снимки ще правите ли?windcolours написа:Оферта: може ли да идваме с теб в Пирогов да те гледаме докато работиш?Kent написа:от 03.12 до към 08.12.12 съм.
оферти?:lol:Ще си мълчим, няма да припадаме и ще кажем по няколко добри думи за теб.
Panta rhei...
- windcolours
остана ли място?Kent написа:добре, само моми харно. ще се обознача когато наближи.
Съм тук. Обаждай(те) се.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
той там ще работи.bead_ написа:най-близко до пирогов е хепи виктория. не е съвсем кръчма, де. ковни дата и час и да започне преброяването на дивите зайци. или пък друго място предложете...Kent написа:ми да:-)
не е ли по-добре по-близо до там, където ще се прибира?
всъщност не май
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- сър Айвънхоу
там, наблизо има много готин китайски ресторант...Kent написа:в парк-хотел москва ще спиме:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
бе, ти ела, пък ще го наместим...Kent написа:може и при китайките,
айвенго е метр-д-отела:-)
ако си свободен айвън:-)
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
а аз ще съм на 14.12 в София
много нагорно ли ще ви доди едната седмица с Кент, а другата с мен?
много нагорно ли ще ви доди едната седмица с Кент, а другата с мен?

- snowprincess
Щях да ти отговарям тук и забравих: да, звънни ми във всички случаи.snowprincess написа:за теб няма искам/не искам, да си строена в две редици и да си държиш тутурутката в ръкаМнемозина написа:Мен нали ме знаете, че толкова отдалеч не мога да обещавам?
Като наближи, казвайте как се движат нещата, пък дано съм на линия.:lol:
Декември, както обикновено, ми се очертава да е в жанра "екшън с елементи на трилър", но дано точно тогава да не е чак толкова страшно.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
сори, в четвъртък съм до 21:00 часа в унсс и ще съм абсолютно скапан...Kent написа:тука съм в кокаляне в момента. нещо за четвъртък? в петък фазирам към родината вероятно...айвън:-)
само препоръчвам "Кривото" зад Софийски университет. има зимна градина за пушачи.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
само казвам, че в четвъртък може и да е пренаселено по заведенията... тъй че, ако ще се сбирате, направете регистрация още сега... а може и да е късно вече...itcome написа:Криво мриво... след 18:30 мога да съм там ч-ът...
Bella Ciao
Bella Ciao
Кента са го отзовали по спешност... няма да се гледаме...
Но... някой иска ли да го черпя театър в четвъртък :)
http://www.deals.bg/Bilet-za-spektakala ... a-6lv_6669
Важи още 30 ч :)
Но... някой иска ли да го черпя театър в четвъртък :)
http://www.deals.bg/Bilet-za-spektakala ... a-6lv_6669
Важи още 30 ч :)
Кърти, чисти, извозва...
- сър Айвънхоу
споко, следващия... важното е желание да има!Kent написа:съжалявам за кьорфишека, не било писано тоя път...
п.п. надявам се, че спешното отпътуване не е свързано с негативни неща в семейството!
Bella Ciao
Bella Ciao