Най-бестрашният и скромен мъж е той и да идва бързо да го нагушкам!
Ще има и още два разказа да ви издам тайната.
Ама да сяда да пише още, че не е достатъчно, ама ха
щото е двуличник, бееее!windcolours написа:Дерзай, Айвънски!
размисли ме ся: как може един аскет да е душата на компанията?:blum:
сър Айвънхоу написа:
и Ниагара-та... на капкиwindcolours написа:размисли ме ся: как може един аскет да е душата на компанията?:blum:
Аплодисменти!сър Айвънхоу написа:.......
никак не грешиш. и аз се учудвам на слабопаметието на клубарчетата родни...Semiramis написа: Аплодисменти!
греша ли, Сър, или вече съм чела този разказ?
Някъде много назад...
някъде тук, или на предно място...
заедно с още твои ...
че съм и коментирала...
кога ли греша?! няма да слагам изчервено човече (още)
Страхотна е и Шът, огледах сайта
и с какви кавалери се е оградила само....
сър Айвънхоу написа:никак не грешиш. и аз се учудвам на слабопаметието на клубарчетата родни...
хаха така се получи малко - само кавалери и барабар петко с мъжетеSemiramis написа:
Страхотна е и Шът, огледах сайта
и с какви кавалери се е оградила само....
Аааа, моля, моля! И аз помня едно карамелено писание и едно в стил "Алфонс Доде" или "Марсел Пруст" - какво точно съм забравила, но беше много улучено, това го помня.сър Айвънхоу написа:
никак не грешиш. и аз се учудвам на слабопаметието на клубарчетата родни...
млади са..сър Айвънхоу написа:и аз се учудвам на слабопаметието на клубарчетата родни...
Е какво съдене?! Ти сто грама с шопска си изкара. "Сърдене"?WALL-E написа:млади са..сър Айвънхоу написа:и аз се учудвам на слабопаметието на клубарчетата родни...не им се сърди
не пропускай, че стоте грама да са сливова и още две содиGreen Light написа: Е какво съдене?! Ти сто грама с шопска си изкара. "Сърдене"?
не, няма... просто шшшт ме "изнуди" да кача разказа в в нейния блог, а аз с най-голяма радост се съгласих...latrevw написа:аз не разбрах сега, нещо по-ново има ли писано :)
Първо трябва да се смееш....Sweety написа:прочетох го, много се смях...не че разбрах каква е авторовата идея но...БРАВО!
нали трябва да се смеем на това, бе?
Sweety написа:прочетох го, много се смях...не че разбрах каква е авторовата идея но...БРАВО!
глей го как си изкарА момчето една бира, ей така, от нищото значи!...itcome написа:
Първо трябва да се смееш....
След малко да се замислиш, какво е да те уловят с ласо...
Накрая трябва да ти стане срамно, поставяйки се в бъдещата ситуация на срещата...
Най- последно трябва да усетиш тъга за момчето...
Тъй е то с трябватата и многопластовите творби:)
сър Айвънхоу написа:Sweety написа:прочетох го, много се смях...не че разбрах каква е авторовата идея но...БРАВО!
ама то и авторова идея ли трябвало да има?
шшшштзащо не си ми казала, че липсват неща в разказа ми?
не се ядосвай! не си разбрала, това е към шегата, че трябва да има авторова идеяshshtt написа:сър Айвънхоу написа:Sweety написа:прочетох го, много се смях...не че разбрах каква е авторовата идея но...БРАВО!
ама то и авторова идея ли трябвало да има?
шшшштзащо не си ми казала, че липсват неща в разказа ми?
да не мислиш че съм си позволила да те редактирам без да ти кажа?!?!
не знам за какво говориш, пуснала съм каквото имам както си ми го партил - ти каза че няма промени
ядосах се
прати ми 2 и 3 отново на мейла за да не стане фал и с тях
а ако искаш и 1 ще го поста отначало поправен или поправен в старата - както предпочитеш
п.п. ти след 4 дни ли го прочете за да видиш че нещо не е наред и липсва?!?!?:mad:

мислиш ли? ще му откина главата на айвъна само да ми се мернеsnowprincess написа: не се ядосвай! не си разбрала, това е към шегата, че трябва да има авторова идея
альоооо, ма мноу първосигнална си станАла бре...shshtt написа:
да не мислиш че съм си позволила да те редактирам без да ти кажа?!?!
не знам за какво говориш, пуснала съм каквото имам както си ми го партил - ти каза че няма промени
ядосах се
прати ми 2 и 3 отново на мейла за да не стане фал и с тях
а ако искаш и 1 ще го поста отначало поправен или поправен в старата - както предпочитеш
п.п. ти след 4 дни ли го прочете за да видиш че нещо не е наред и липсва?!?!?:mad:
Някои са качени по два пъти, Шът.shshtt написа:
Всъщност влязох в темата, за ви покажа УИНДИ и да ви подканя да не спирате да пляскате:bigsmile:
Ох, най-после жена, аман от тия мъже, само ядове с тях
колкото пъвече редактирам толкова повече всичко се объркваwindcolours написа:Някои са качени по два пъти, Шът.shshtt написа:
Всъщност влязох в темата, за ви покажа УИНДИ и да ви подканя да не спирате да пляскате:bigsmile:
Ох, най-после жена, аман от тия мъже, само ядове с тях![]()
Дано посетителите на сайта се сетят да кликат върху снимките, че инак части от тях не се виждат.
ПП Аз обичам коч-компании