Днес денят ми започна ужасно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Днес денят ми започна ужасно
....Всъщност по-скоро гадно, защото ужасно е много силна дума.
Закъснях за работа. Стовариха ми се на главата няколко дела, с които не можах да се справя....
Научавам за себе си неща, които никак не ме радват
Аз съм търпелива и миролюбива и колкото повече време минава, в смисъл колкото повече годините се търкалят, толкова по-търпелива ставам.
Оставям хората да си играят с опашката ми, да ме дърпат за гривата и да ми скубят мустаците, но дори и моето търпение има граници. Много често хората забравят или не искат да си напомнят за това, тогава, тогава следва удърът с лапата.......
П.П. Само мисли на глас....
Споделям.....
П.П.П. Blackmore's Night-Wish you were here
Закъснях за работа. Стовариха ми се на главата няколко дела, с които не можах да се справя....
Аз съм търпелива и миролюбива и колкото повече време минава, в смисъл колкото повече годините се търкалят, толкова по-търпелива ставам.
Оставям хората да си играят с опашката ми, да ме дърпат за гривата и да ми скубят мустаците, но дори и моето търпение има граници. Много често хората забравят или не искат да си напомнят за това, тогава, тогава следва удърът с лапата.......
Споделям.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Днес денят ми започна ужасно
кофти ден, но ще мине:lol:frisky lioness написа:....Всъщност по-скоро гадно, защото ужасно е много силна дума.
Споделям.....
Я си представи, че беше понеделник - та да ти тръгне така седмицата...
Хм, гадно.... Кво да те успокоявам...не умея, пък и не обичам да го правя. Помни само , че след сяко падение си има и взлЬот
. Такова флуктуиращо нещо е битието ни. Ей ти нещо ....спомен от миналото лято и намек за приближаващото. Приближава нали?

Последно промяна от Kent на 21.02.07, 12:09, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Dark_
Фриски, я се осъзнай 
това че деня е почнал на зле не значи че и така ще свърши - от теб зависи
а това за голямото търпение - не го разбирам аз. предпочитам по-рано да надам вой и да покажа нокти от колкото на по-късен етап в яростта си да скъсам главата някому /някой самозабравил се/ и да бъда ужасно лошата
това че деня е почнал на зле не значи че и така ще свърши - от теб зависи
а това за голямото търпение - не го разбирам аз. предпочитам по-рано да надам вой и да покажа нокти от колкото на по-късен етап в яростта си да скъсам главата някому /някой самозабравил се/ и да бъда ужасно лошата
Усмихни се!
Ето така: 
Търпението е похвално нещо. Аз го упражнявам всеки ден. Но винаги е хубаво да дадеш на другите знак, когато започнат да прекаляват. Защото обикновено пред пропасти добрите хора слагат предупреждения "ВНИМАНИЕ!", "КРАЙ НА ПЪТЯ!", "ПРОПАСТ!". Е, ако някой реши да продължи... негова работа...
Усмихни се! Ето така:
Търпението е похвално нещо. Аз го упражнявам всеки ден. Но винаги е хубаво да дадеш на другите знак, когато започнат да прекаляват. Защото обикновено пред пропасти добрите хора слагат предупреждения "ВНИМАНИЕ!", "КРАЙ НА ПЪТЯ!", "ПРОПАСТ!". Е, ако някой реши да продължи... негова работа...
Усмихни се! Ето така:
- Пипилота Шантиклер
и аз днес тотално съм изключила - нищо не може да ме провокира да свърша каквото и да е в бачкането
тъпо ми е
замислих се за границите - май вече никаква територия нямам желание да си опикавам
разни хора ми казват разни неща, искат, изискват и незнам какво, нещата им за момент ме докосват и после нищо
не че забравям ама ми е все тая - не са достатъчни да предизвикат сериозна реакция, най-много да се развикам за момент, ама не е от душа
тъпо ми е
замислих се за границите - май вече никаква територия нямам желание да си опикавам
разни хора ми казват разни неща, искат, изискват и незнам какво, нещата им за момент ме докосват и после нищо
не че забравям ама ми е все тая - не са достатъчни да предизвикат сериозна реакция, най-много да се развикам за момент, ама не е от душа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
pocti_bezobidna написа: Я си представи, че беше понеделник - та да ти тръгне така седмицата...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това бяха нахвърляни мисли, които нямат връзка. Т.е. събитията, предизвикали ги не са свързани помежду си...vyara написа:Ами стига си дрямала - виж, даже аватарът ти е на заспала котка
Шегувам се. Я разбуди лъвицата в себе си и им покажи на какво си способна - денят още не е свършил, имаш време, ще стискам палци.
Не губя от енергията си вече за деструктивни неща, а гневът еедно от тях.
Ще ми мине.
Вече дори почти ми мина..
Понякога да реагирам бурно, особено по отношение на някой, който няма голямо значение за мен, би означавало да дам възможност на другия, да си мисли, че е много значим, което само ще затвърди заблудата, в която е изпаднал
Лекувам се с музика
Сега слушам Pump it. Много стимулиращо:-):winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така лиМнемозина написа:Най-добре започни веднага да ръмжиш предупредително, леко да показваш зъби.
Няма смисъл да чакаш до изчерпване на търпението...
По-добре не, че става страшно:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Приличат на хартиени.Kent написа:
Благодаря.
Твоите китки винаги ме успокояват:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Усмихни се!
Така ли:-) или такаRemmivs написа:Усмихни се! Ето така:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря ти. Обичам те4avdar4e написа:Мога само да ти изпратя целувки и усмивки!!!:lol:
На мен пък това ми е една от най-напрегнатите седмици от сума ти време... Ще се оцелява някак без сън... Та се включвам колкото да те потупам по рамото

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пипилота Шантиклер написа:, най-много да се развикам за момент, ама не е от душа
Даааа, на всички от време на време ни трябва по малко от това. Ей така, с лечебна цел и в подобаващи за целта дози:-)
Вчера бяхме спрели пред един буда бар. Аз никога не съм ходила на такива места, та кат последния задръстеняк, додет чаках мъж ми да се върне стоят и умувах...Защо аджеба се наричат така тези заведения? Какво се случва като попаднеш в тях? Най-вероятно получаваш някакво просветление или поне умиротворение....Нирвана някаква:blink:

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Глътнах. Бързо ми минава. Иначе ако му вързвам кусури за всяка дреболия, все така:mad::evil:БоЕВ написа:Ако ги няма гадостите, как ще се насладим на радостите!
Глътнй едно хапче "Майнатаму" и продължавай напред.

- Green Light
Нищо ти няма. Аз започнах работния ден обяснявайки писмено на важен клиент че "Месечните такси са ежемесечни" и завърших с това, че "на тяхно разположение ще има сервизен специалист с който те могат да разполагат" Поне съм му оправил настроението. Освен това сутринта си изтървах часовника в банята, а сега видях, че стъклото му е счупено. Има и още.... Рай
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сори за часовника:(, ама така ще имаш повод да се зарадваш с нов, освен ако не си като мен, трудно да се разделяш с любими неща...Green Light написа:Нищо ти няма. Аз започнах работния ден обяснявайки писмено на важен клиент че "Месечните такси са ежемесечни" и завърших с това, че "на тяхно разположение ще има сервизен специалист с който те могат да разполагат" Поне съм му оправил настроението. Освен това сутринта си изтървах часовника в банята, а сега видях, че стъклото му е счупено. Има и още.... Рай
При теб прозвуча по-ле отколкото при мен
Да ти метна едно хапче "майнатаму":winkw:

Не си сама, не си сама...frisky lioness написа:....Всъщност по-скоро гадно, защото ужасно е много силна дума.
Аз не закъснях, но пак ми се стовариха милион задачи. Ще видим - аз тях, или те мен. Та - може да спретнем клуб "дела и документи"frisky lioness написа:Закъснях за работа. Стовариха ми се на главата няколко дела, с които не можах да се справя....
Твойте завистливи колежки/съседки брой нямат. Поради тяхна глупост и грознотийка е. Да знаиш/frisky lioness написа:Научавам за себе си неща, които никак не ме радват
И правилно! И по-мъдра. И по-чаровна. И по-миличка. И по-богатаfrisky lioness написа:Аз съм търпелива и миролюбива и колкото повече време минава, в смисъл колкото повече годините се търкалят, толкова по-търпелива ставам.
Забравили са филма "Лъвицата се готви за скок"frisky lioness написа:Оставям хората да си играят с опашката ми, да ме дърпат за гривата и да ми скубят мустаците, но дори и моето търпение има граници. Много често хората забравят или не искат да си напомнят за това, тогава, тогава следва удърът с лапата.......
И вземи почерпи най-сетнеfrisky lioness написа:П.П. Само мисли на глас....
Споделям.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз не закъснях, но пак ми се стовариха милион задачи. Ще видим - аз тях, или те мен. Та - може да спретнем клуб "дела и документи" 
Ти тях, ти тях:-) Вярвам в теб:-)
Твойте завистливи колежки/съседки брой нямат. Поради тяхна глупост и грознотийка е. Да знаиш
Аз нямам колеж, съседки тоже. Не е това, друго е. Нещо като себеанализиране, самооценка
Твойте завистливи колежки/съседки брой нямат. Поради тяхна глупост и грознотийка е. Да знаиш
Аз нямам колеж, съседки тоже. Не е това, друго е. Нещо като себеанализиране, самооценка

Кат ти казвам, че си ужасно помъдряла (на млади години кой ти анализира), без да си губиш младежката, чаровна външност...frisky lioness написа:Аз не закъснях, но пак ми се стовариха милион задачи. Ще видим - аз тях, или те мен. Та - може да спретнем клуб "дела и документи"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ласкател:-)ELBI написа: без да си губиш младежката, чаровна външност...