Green Light написа:Е. Майтап. Разбира се, че няма. За друго става въпрос.
Шът, готината, талатлива поетеса Шът ме покани в една съседна тема да сложа неща, които съм писал на нейния сайт. Честно казано - един от най- големите комплименти, които съм получавал. Все пак, тя е професионал, да покаже че харесва нещо писано, това е все едно ъъъ все едно, все едно, Мнемозина да каже че пея хубаво. Или Айвънхоу да ме пита нещо за икономика(което той защо не прави не мога да разбера) или пък дори примерно Гаспод да каже, че съм прав. Голямо нещо с други думи.
Та започвам аз да се каня, айде днеска ще избера нещо, айде утре, кое да е, кое си харесвам - празни мисли, или къде са ми чехлите или пък тва дето оня го хванали с гадже на китайската стена, ските...
И хващам някое от тях, намирам го някъде. Празните мисли са в оня руския форум. И лека полека започвам да си спомням как го написах, какво чувствах тогава, какво мислех. Бях в стария офис, неприятно ми беше заради прахта от съседен ремонт. Приятно пък ми беше, защото ми вървеше, поемах много задължения и можех планини да местя.
И много четях.
Часове прекарвах с четене на теми. Какво мислят хората за Маркес, анимация какво се случва в света на квантите, кино, музика. Много четях с огромно, огромно удоволствие.
И така написах темата. Искаше ми се да кажа как се чувствам. Кой съм. И така се намести тая моя тема- като камък удобно потъна и си застана там някъде из писанията на форумите ни. Зид сякаш има някъде и тя си седи поставена в зида. Как да я извадя и да я сложа другаде?
Дали съм идиот?
Струва ми се неправилно, хич не ми се иска да вадя.
Шът, дали можеш да усетиш какво искам да кажа.
Ето я темата:
http://p4.forumforfree.com/viewtopic.ph ... =3040#1732
Виж, Ремиус ми е написал, че съм принц.

Маготича, Фриски, Латрево се кефят така, че се рачеквам от усмивка...
Мисля, че няма да имам нищо против да вадиш мои писания и да казваш нещо от сорта, ето я вижте тая маймуна какви ги трака. "Нищо против" хаха. Шът, аз ще съм най- поласкания човек на света! Обаче май аз сам не искам да си слагам темите другаде. Другаде друго щях да напиша. Аз всичко пиша не "за" а "със" тия форуми.
И време е да си припомня колко е хубаво да чета.
Впрочем, Мнемозина, аз пея много хубаво. Имам великолепен алт. Тенор, де. Сопрано- в банята.