Добре дошъл на donchev_a!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

coffeemate написа: е ще пробвам. но първо ще падне четене. :))) :aivunhou:
:D
мдаааам... четенето му е майката, въпреки, че тук повечето сме на принципа: чукчи не читател, а писател... :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
coffeemate

Мнение от coffeemate »

сър Айвънхоу написа:
coffeemate написа:
ами не ми е вкусен алкохола, затова не пия. но иначе нося на пиене, когато се налага. ако се налага де... :D :lol:

ъъъ... и колко носиш? питам, щото аз съм 110 кила... :blum:

ааааа те тези с твоите кила много могат да носят... аз съм по-скромна. но все пак.. все пак... :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

coffeemate написа:
ааааа те тези с твоите кила много могат да носят... аз съм по-скромна. но все пак.. все пак... :grin:
не ме разбра... питах дали можеш да носиш такива тежкари, като мен...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:
coffeemate написа:
да бе ще те носим, ще те влачим, няма да се плашиш:cool:
coffeemate

Мнение от coffeemate »

сър Айвънхоу написа:
coffeemate написа:
Да не се стига дотам хахаха
Честно казано- и моя мъж е толкова кила и съм му казала- ако не се държи на краката си- ще спи, където завари. На сутринта ще се върна за "багажа" :DDD
шегувам се- влачим го, кво да праим... :lol:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Добре дошли! :drink: :wine: :bigsmile:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

добре дошли мили ми сладурчета :cool:
:russian:
:beer:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

добре дошли, ся тръгвам за софия...
Аватар
Дон Румата Есторски

Мнение от Дон Румата Есторски »

Ихаааа! shshtt, ти си супер! Това си е хеттрик! :lol:
На новодошлите - :daisies: и :wine: и добре дошли в Забранения град! :-)

ПП И да ви кажа една тайна... То не е кой знае какво, де...
И не е толкова страшно колкото сега може би да си помислите...
В смисъл, не е обезателно да има и за вас такъв фатален изход...
В смиъл, понякога ... на някои ... им се разминава...
Абе, с две думи ... ама няма да казвате на никого!
Наведете се сега, ще ви го прошЪпна на ушенце!
... Мястото пристрастява... Шшшшшшшттт!!! На никого нито дума,
обаче веднъж прописали - край! Няма отърване.
Така че, по-добре се отпуснете и получавайте удоволствие!
:grin:
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Що толкОз лоше ти сторИха людете, че ги дотера тука, в това пъкло прокълнАто...М?
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Добра среща, по тия друми нетски! На своя отговорност влазате туканка така.
Аватар
angel

Мнение от angel »

глас в пустиня написа:Добра среща, по тия друми нетски! На своя отговорност влазате туканка така.
Закачам се за теб че да не отварям нова тема.

По заръка на шшшът тук пускам ъпдейт. В момета съм в Индия - Бангалор.

След близо 35 часа пътуване Чикаго-Филаделфия-Лондон-Бангалор, имах удоволствието да се возя на същия ден когато пристигнах на мотоциклет. Колегите вече ме оявиха за крейзи и за еинствения който се бил прежалил. И донякъде може би имат право Тук е мръсно, шумно, екзотично, топло и това безкрайно бибиткане на клаксона по улиците може да те измори без да си свършил някаква реална дейност. Правила писани отсъстват за движение по улиците. Все пак хората си имат правила и съумяват някак си да не се блъскат един в друг. България ми изглежда като Германия в сравнение с Индия. Западна Европа като от друга планета. Обичам Индия. Всякакви аромати, на сандал, на подправки, на изгорели газове, на цветя. Един микс който може да се опише най-лесно само като се опита индийска манджа.

Ходихме вече в някакъв храм на Кришна, повтарях Харе Кришна Харе Кришна на бос крак. Получих благословия от местните гурвци в храма. После един милион увещания да направя дарение. Иначе тук май се молят по същия начин както се молят и евреите. Бързат сякаш някой ги гони - Харе Кришна Харе Кришна, като на автомобилна гонка. Хората ми се виждат някак си затъпели. Гледат те едно такова затъпяло, и усещаш как в главите им се върти само една мисъл как да направят повече пари (то къде ли не е така?). Опитах се да заговоря моя "екскурзовод" на теми като духовно развитие, медитация - той обаче ме гледаше странно и съм сигурен че си мислеше че не съм нещо съвсем нормален. Иначе са добрички. Въпреки клаксоните, не видях някой да псува или да се ядосва както в БГ или САЩ. Просто си бибиткат и карат в един невъобразим хаос.

Сега излитам за една среща по работа, и после ще пиша шак ъпдейт със снимки. Дано ви харесва това което пиша. Хем малко като пътепис, хем малко като споделяне - да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

donchev_a написа: Дано ви харесва това което пиша. Хем малко като пътепис, хем малко като споделяне - да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
Оооо, харесва ни и още как! :bigsmile:

Добре дошъл!

Добре дошла и на coffeemate!

Тук не е нищо особено, да ви предупредя, ако очаквате нещо специално. Обаче одъртяхме заедно и вече не си забелязваме толкоз съвършенствата и несъвършенствата.
Вие двойка ли сте? Тук вече има доста семейно пишещи или четящи, някои пътьом даже се разведоха, та така.

Пишете, пишете, най-вече снимки пускайте. Има даже отделен подфорум за пътеписи. :bigsmile:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

donchev_a написа:
глас в пустиня написа:Добра среща, по тия друми нетски! На своя отговорност влазате туканка така.
Закачам се за теб че да не отварям нова тема.

По заръка на шшшът тук пускам ъпдейт. В момета съм в Индия - Бангалор.

След близо 35 часа пътуване Чикаго-Филаделфия-Лондон-Бангалор, имах удоволствието да се возя на същия ден когато пристигнах на мотоциклет. Колегите вече ме оявиха за крейзи и за еинствения който се бил прежалил. И донякъде може би имат право Тук е мръсно, шумно, екзотично, топло и това безкрайно бибиткане на клаксона по улиците може да те измори без да си свършил някаква реална дейност. Правила писани отсъстват за движение по улиците. Все пак хората си имат правила и съумяват някак си да не се блъскат един в друг. България ми изглежда като Германия в сравнение с Индия. Западна Европа като от друга планета. Обичам Индия. Всякакви аромати, на сандал, на подправки, на изгорели газове, на цветя. Един микс който може да се опише най-лесно само като се опита индийска манджа.

Ходихме вече в някакъв храм на Кришна, повтарях Харе Кришна Харе Кришна на бос крак. Получих благословия от местните гурвци в храма. После един милион увещания да направя дарение. Иначе тук май се молят по същия начин както се молят и евреите. Бързат сякаш някой ги гони - Харе Кришна Харе Кришна, като на автомобилна гонка. Хората ми се виждат някак си затъпели. Гледат те едно такова затъпяло, и усещаш как в главите им се върти само една мисъл как да направят повече пари (то къде ли не е така?). Опитах се да заговоря моя "екскурзовод" на теми като духовно развитие, медитация - той обаче ме гледаше странно и съм сигурен че си мислеше че не съм нещо съвсем нормален. Иначе са добрички. Въпреки клаксоните, не видях някой да псува или да се ядосва както в БГ или САЩ. Просто си бибиткат и карат в един невъобразим хаос.

Сега излитам за една среща по работа, и после ще пиша шак ъпдейт със снимки. Дано ви харесва това което пиша. Хем малко като пътепис, хем малко като споделяне - да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
Здрасти!
:-)
Готино много.

Добре дошъл, добре дошла и на Кофимейт.

Мои роднини заминават на сватба в Индия. Имат близки колеги индийци и така. Ще пиша като се върнат. След месец ще бъде.
Няма да е като твоето, защото ще е втора ръка, обаче все ще стане индийски лаф, а?
coffeemate

Мнение от coffeemate »

donchev_a написа:

Опитах се да заговоря моя "екскурзовод" на теми като духовно развитие, медитация - той обаче ме гледаше странно и съм сигурен че си мислеше че не съм нещо съвсем нормален. Иначе са добрички. Въпреки клаксоните, не видях някой да псува или да се ядосва както в БГ или САЩ. Просто си бибиткат и карат в един невъобразим хаос.
Щом индийците смятат духовните занимания за ненормални.... на къде отива този свят ..ужас.
Много хубаво разказваш, продължавай, продължавай :bigsmile:
coffeemate

Мнение от coffeemate »

vyara написа:
donchev_a написа: Дано ви харесва това което пиша. Хем малко като пътепис, хем малко като споделяне - да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
Оооо, харесва ни и още как! :bigsmile:

Добре дошъл!

Добре дошла и на coffeemate!

Тук не е нищо особено, да ви предупредя, ако очаквате нещо специално. Обаче одъртяхме заедно и вече не си забелязваме толкоз съвършенствата и несъвършенствата.
Вие двойка ли сте? Тук вече има доста семейно пишещи или четящи, някои пътьом даже се разведоха, та така.

Пишете, пишете, най-вече снимки пускайте. Има даже отделен подфорум за пътеписи. :bigsmile:
Ние с шът и Ангел се познаваме от дир-ски клуб. Но не сме двойки и тройки. Само дето изпъкнахме като свински т.. в кал /ама буквално в кал/ в клуба, който обитавахме и затова ходим комплект из виртуала. :-) :)))))
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

:beer:
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

coffeemate написа:Само дето изпъкнахме като свински т.. в кал /ама буквално в кал/ в клуба, който обитавахме и затова ходим комплект из виртуала. :-) :)))))
Свински т..

Трътки? Едва ли, то тва е за пилета.

Т, т, т, тор, Като свински тор в кал. Не става, не изпъква, слива се. Свински тръст, трофей, свински т..т..рамвай, тромбон, тромпет, топ, свиски тении, свински уши, не тва е от пачата. Трошач, тирбушон, титикака, тимбукту, ааааа
Моля ти се, бе, кажи ми!
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

...тестиси, ташаци, ташундри... бе макари с една дума
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:...тестиси, ташаци, ташундри... бе макари с една дума
Хъм. Замислих се защо не се сетих. Може би защото "свиня" свързвам с "нещо за ядене". Хъм.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Green Light написа:
Хъм. Замислих се защо не се сетих. Може би защото "свиня" свързвам с "нещо за ядене". Хъм.
Ама нали винаги двама - винаги... аз не се сещам за по неразделни другарчета от свинските т... :)))
Кърти, чисти, извозва...
coffeemate

Мнение от coffeemate »

itcome написа:
Green Light написа:
Ама нали винаги двама - винаги... аз не се сещам за по неразделни другарчета от свинските т... :)))

:DDD топчета бяха в многоточието. нали коледно настроението...
:grin: :snow:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

donchev_a написа:да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
виж кво, така и така си там. я провери от първа ръка истина ли е? http://urologist.bg/%D1%82%D0%B0%D0%BD% ... %B8%D1%82/
just perfect
Аватар
angel

Мнение от angel »

bead_ написа:
donchev_a написа:да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
виж кво, така и така си там. я провери от първа ръка истина ли е? http://urologist.bg/%D1%82%D0%B0%D0%BD% ... %B8%D1%82/
:)) тук няма кой да питам. Няма нищо общо с онова което си представяме за Тантра и Индия. Истинската Тантра никога не е била и никога няма да бъде достъпна публично.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
хъм... а ъи за "бели бъбреци" не си ли чувал? :grin:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

coffeemate написа: :DDD топчета бяха в многоточието. нали коледно настроението...
:grin: :snow:
това съчетание на думички в твоя пост ме сеща що Дедо ви Коледа нямал деца - щото топките му висят по елхите...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Бррр!
coffeemate

Мнение от coffeemate »

Да ви представя още една нова потребителка- юрата. Лична моя приятелка е и е много добричко същество. Бъдете мили с нея!!! :-) :funny: :)))))))))

Ще извините, но аз нещо съм в емоционална дупка и затова рядко и скучно пиша. /не че в повечето случаи е интересно :DDD/.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

coffeemate написа:Да ви представя още една нова потребителка- юрата. Лична моя приятелка е и е много добричко същество. Бъдете мили с нея!!! :-) :funny: :)))))))))

Ще извините, но аз нещо съм в емоционална дупка и затова рядко и скучно пиша. /не че в повечето случаи е интересно :DDD/.
Дефинирай - емоционална дупка...

Що е то?
Кърти, чисти, извозва...
coffeemate

Мнение от coffeemate »

itcome написа:
coffeemate написа:Да ви представя още една нова потребителка- юрата. Лична моя приятелка е и е много добричко същество. Бъдете мили с нея!!! :-) :funny: :)))))))))

Що е то?
ами кво... не съм преживяла явно драматизациите от предните месеци
освен това- зима е- отразява се на тонуса ми

дотук казвам защо
а какво е дупка емоционална..хммм. ами такова- да усещаш, че нещо ти липсва едно постоянно в ежедневието супер добро настроение и всячески да се стремиш да го приповдигнеш, ама голям баир се оказва. технологично време явно си трябва. :hammer: :cafe: :-)
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Ох..
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
юрата

Мнение от юрата »

Много благодаря за милото предствавяне:kiss:, саво да кажа че от няколко дни хич не съм от добрата си страна ... но за това ще разкажа в друга тема.
Привет на всичски от морските плитчини - това означава ника ми за тези които не знаят, а това с морето има нещо общо и с мен. Бъдете себе си.

Кафенце, предлагам да заринеш дупката, ако ли не или ние ще го направим или снега дето все сме подзготвени, ама пак ни изненада:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:

Що е то?
Интернет форум?
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Добре дошла! :-)
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

donchev_a написа: Хем малко като пътепис, хем малко като споделяне - да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.

Здрасти! Ама толкова щастлива ме правиш, че просто нямам думи........тъмна индия....мерси!
Сега и снимките като дойдат и ще си сипя още една водчица за да е всичко на макс:lol::cool:
Чакам всеки пост и снимка с огромно нетърпение. На мен чак мечта не ми е Индия, но съм силно любопитна ти как ще я видиш.
Е, и аз искам да отида разбира се, но де да знам, засега невероятно ми звучи като възможност:bigsmile:

Аз пък се върнах ден по-рано, защото времето се развали, но иначе беше интензивно откъм преживявания и се освежих. То беше служебно пътуване на мъжете, но и женурята намазахме покрай тях.
Интересното въсщност, освен гледките които вече бях виждала, беше Вергина /до Солун/.Това е археологически комплекс, където е била стара македонска столица и е погребан Филип II, бащата на Александъл Македонски. Златното съкровище е изумително, тъй като са намерили неотворени гробници.
В Янина също е готино, има езеро обградено с разкошни планини и много запазена турска крепост - добре че бях ходила, защото такъв дъжд переше, че въобще не се разходихме групата. Заведоха и ни и високо в планината, в Мецово - готини стари къщи, снежец, сувенирчета половин час и ...бух в таверната. Общо взето с това се изчерпват разходките из гръцко. Имат обаче много, много красиви планини, не само морета. А бе това е рая на земята.
Друго интересно какво...Видяхме някаква фабрика за кожени палта от норка за над 4000 долара либадето, пълна скръб и една за сребърна бижутелия нищо особено.
Обаче да не съм валат си купих едно герданче с перличка:grin:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

itcome написа:
Да - :winkw:

Дончев сигурно го знам от някой минал живот, защото имам чувството че винаги съм го познавала, но виртуално се знаем от над 10 години.
Реално го познавам съвсем бегло, срещала съм го 3 пъти преди сто години, но ми се стори такъв какъвто е и в нетя - добра душа и свестен човек.
С Кафенцето отскоро се знаем, покрай дира, но също сме се срещали в реала.
А бе като вас са- каквито сте си тук такива и в реала - готини, та готини:bigsmile:
Последно промяна от shshtt на 05.12.12, 20:36, променено общо 1 път.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

юрата написа:

Много благодаря за милото предствавяне:kiss:, саво да кажа че от няколко дни хич не съм от добрата си страна ... но за това ще разкажа в друга тема.
Привет на всичски от морските плитчини - това означава ника ми за тези които не знаят, а това с морето има нещо общо и с мен. Бъдете себе си.

Кафенце, предлагам да заринеш дупката, ако ли не или ние ще го направим или снега дето все сме подзготвени, ама пак ни изненада:-)
Здрасти, Юре! Радвам се да ет видя!:bigsmile:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

[quote="coffeemate"

надявам се скоро да го преживееш и да се почувстваш тук у дома
аз нищо не си спомням от дирски истории, защото нито един важен за мен човек не е там

ама и то предколедно няма как да не си в дупка като почне тая лудница със софрите и подаръците
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Връщам се в тази тема да кажа нещо, което ми се струва важно и за да няма догатки, недомлъвки и пр. неясноти и бъдещи проблеми.
Дончев ми беше, а може би и ми е Муз /не знам защото опаковам едни стари текстове в нова книга и не съм опитвала да пиша скоро/.
Какви точно объркани чувства и неща включва вдъхновението не се наемам да кажа. Със сигурност е имало намесено влюбване, мечтания разни и пр., но те слава богу не са били споделени. Той си има жена която обича и въобще не е някакъв сваляч или пр. али бали.
Основното обаче е, че този човек ми е супер, супер важен, искам да го задържа в живота си и да ми е приятел, това е.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

donchev_a написа: Сега излитам за една среща по работа, и после ще пиша шак ъпдейт със снимки. Дано ви харесва това което пиша. Хем малко като пътепис, хем малко като споделяне - да посетя Индия ми беше дългогодишна мечта, най-после се сбъдна. Сигурно няма да дойда тук отново, но дори един ден на индийска земя ми е достатъчен, със цялата тази индийска колоритност и дух.
Какво стана със снимките? Пусни малко сега, че после ще те домързи като се натрупат. Още ли си в Индия? Какво успя да видиш?
Публикувай отговор