АПЛОДИСМЕНТИ
- windcolours
сори, че някакво недоразбиране се получио след тази реплика, ама не можах по друг начин да кажа, че не ми харесва много много..а не ми харесва защото не го разбарах, иначе може и да е хубаво, аз от литература разбирам толкоз колкото и от икономикасър Айвънхоу написа:Sweety написа:прочетох го, много се смях...не че разбрах каква е авторовата идея но...БРАВО!
нали трябва да се смеем на това, бе?
ама то и авторова идея ли трябвало да има?
шшшштзащо не си ми казала, че липсват неща в разказа ми?
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
той, Шекспир, го е казал: "Много шум за нищо"...Sweety написа: сори, че някакво недоразбиране се получио след тази реплика, ама не можах по друг начин да кажа, че не ми харесва много много..а не ми харесва защото не го разбарах, иначе може и да е хубаво, аз от литература разбирам толкоз колкото и от икономика
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: АПЛОДИСМЕНТИ ЗА АЙВЪНА
хаха, да бе, верно съм го забравиласър Айвънхоу написа:
никак не грешиш. и аз се учудвам на слабопаметието на клубарчетата родни...
just perfect
- Green Light
itcome написа:
Благодарско Шъттт... аз днес се перчих, че съм публикуван ....
Ми ще се перчиш я! Ние сами ако не се публикуваме, кой друг ще го направи?!
Е го днеска и Айвъна с третия разказ барабар с мен и Ън.
п.п. Ослушващите се да спрат да се ослушват, ами да идват и смело да се излагат заедно с нас
- Green Light
Аплодисменти, прочетох. Още да пише, Айвънхоу и още да рисува Ън.shshtt написа:itcome написа:
Благодарско Шъттт... аз днес се перчих, че съм публикуван ....![]()
п.п. Ослушващите се да спрат да се ослушват, ами да идват и смело да се излагат заедно с нас
А къде е вторият?shshtt написа:itcome написа:
Благодарско Шъттт... аз днес се перчих, че съм публикуван ....![]()
Браво, Айвъне, този не го бях чела.
Колко още криеш?
Panta rhei...
те го теМнемозина написа:
А къде е вторият?
Колко още криеш?
СКИЦИ НА ЛЮБОВТА – II
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:
А къде е вторият?
Колко още криеш?
верно ви е къса паметта в този клуб!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
моля-моля... аз възрасти не съм споменавал...shshtt написа:
е то беше перди сто години, какво се учудваш, няма да се обиждаме сега на възраст
Bella Ciao
Bella Ciao
Грийни, душата златна, днес е гвоздеят на програмата!
В петък като вляза ще прочета харесва ли си костюмчето и ако не, да си е намерил друга картинка междувременно, която да му придружава публикациите.
И така:
Грийн с КОМПЛИЦИТАЦИУС
Итком с ПАНОРАМА
Уинди със СТИХОТВОРЕНИЕ
Айвън с НОВ РАЗКАЗ
Ън с КАРТИНА
и аз с това
айде, имате вече какво да четете докато ме няма, да не ви мисля
В петък като вляза ще прочета харесва ли си костюмчето и ако не, да си е намерил друга картинка междувременно, която да му придружава публикациите.
И така:
Грийн с КОМПЛИЦИТАЦИУС
Итком с ПАНОРАМА
Уинди със СТИХОТВОРЕНИЕ
Айвън с НОВ РАЗКАЗ
Ън с КАРТИНА
и аз с това
- Green Light
А. Вика той! Хич не се притеснявай – не е притеснявай, не се притеснявай, ама седи на крайчеца – Аз – вика – бездруго съм настинал хи хи. Носът ми –shshtt написа:Грийни, душата златна, днес е гвоздеят на програмата!
Може ли да поправиш това
А. Вика той! Хич не се притеснявай – не се притеснявай, не се притеснявай, ама седи на крайчеца – Аз – вика – бездруго съм настинал хи хи. Носът ми –
- Green Light
- сър Айвънхоу
ъъъ... таковата... аз вчера сбагрих поредните драсканици... ку ви се четат, де...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Прочетохме, прочетохме. Шът по- горе го е дала. Различава се някак от предишните и става все по- хубаво. Според мен, трябва да пишеш. Аз поне, ще чета.сър Айвънхоу написа:ъъъ... таковата... аз вчера сбагрих поредните драсканици... ку ви се четат, де...
- сър Айвънхоу
благодаря!Green Light написа: Прочетохме, прочетохме. Шът по- горе го е дала. Различава се някак от предишните и става все по- хубаво. Според мен, трябва да пишеш. Аз поне, ще чета.
Bella Ciao
Bella Ciao
-
coffeemate
Значи... шът като предложи да нагазим в този клуб, аз и казах- "ами аз какво ще правя там...само поети ще сте..." /нещо подобно беше/ и тя ме зауспокоява, че не е така и да съм спокойна. Та... дотук сте трима вече... Този клуб ми харесва определено, но повечето ми постове ще са "Много ми харесва!" :))))))))))сър Айвънхоу написа:ъъъ... таковата... аз вчера сбагрих поредните драсканици... ку ви се четат, де...
- Green Light
Ми на мене така много ми харесва.coffeemate написа:Значи... шът като предложи да нагазим в този клуб, аз и казах- "ами аз какво ще правя там...само поети ще сте..." /нещо подобно беше/ и тя ме зауспокоява, че не е така и да съм спокойна. Та... дотук сте трима вече... Този клуб ми харесва определено, но повечето ми постове ще са "Много ми харесва!" :))))))))))сър Айвънхоу написа:ъъъ... таковата... аз вчера сбагрих поредните драсканици... ку ви се четат, де...
- сър Айвънхоу
абе, нали трябва да има и кой да ни хвали! защото, какво е автора, без читателите си?coffeemate написа: Значи... шът като предложи да нагазим в този клуб, аз и казах- "ами аз какво ще правя там...само поети ще сте..." /нещо подобно беше/ и тя ме зауспокоява, че не е така и да съм спокойна. Та... дотук сте трима вече... Този клуб ми харесва определено, но повечето ми постове ще са "Много ми харесва!" :))))))))))
Bella Ciao
Bella Ciao
като ви е налазил тоя пуст ексхибиционизъм - ето подобаващо място https://www.tumblr.com/
just perfect
- Green Light
Ще се зяпа бая тука.bead_ написа:като ви е налазил тоя пуст ексхибиционизъм - ето подобаващо място https://www.tumblr.com/
Грийни, оправих го. Явно една грешка като се пропусне на първо виждане и така си остава невидима, а аз първо винаги чета за да видя нещото като цяло.Green Light написа:А. Вика той! Хич не се притеснявай – не е притеснявай, не се притеснявай, ама седи на крайчеца – Аз – вика – бездруго съм настинал хи хи. Носът ми –shshtt написа:Грийни, душата златна, днес е гвоздеят на програмата!
Може ли да поправиш това
А. Вика той! Хич не се притеснявай – не се притеснявай, не се притеснявай, ама седи на крайчеца – Аз – вика – бездруго съм настинал хи хи. Носът ми –
Пропуснала съм го, сори. Пък и като ме знаете, че съм си доста зле с грамотността не ми се предоверявайте :)
П.П. А ти е можело да не ме чакаш, а да влезеш и да си го поправиш. Да не си си загубил профила? Да ти го пратя пак ако искаш?
уау! мерсиbead_ написа:като ви е налазил тоя пуст ексхибиционизъм - ето подобаващо място https://www.tumblr.com/
Днес снимки на Айвъна от Борисовата градина, музичка и една много страшна и поучителна приказка от Итком 
- windcolours
shshtt написа:Днес снимки на Айвъна от Борисовата градина, музичка и една много страшна и поучителна приказка от Итком
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Добро утро!
Днес това е интересно - за новият роман на Силвия Томова .
Тя е наше момиче, от дирско, знаете я - Уф.
Тит от Никомедия е книгата.
Днес това е интересно - за новият роман на Силвия Томова .
Тя е наше момиче, от дирско, знаете я - Уф.
Тит от Никомедия е книгата.
Кент с пътепис за Рила
От гледане на снимки ще ме направиш турист, да знаеш! Просто няма начин да не отида по тези места!
:lol:
Итком с панорама от Шумен
Грийн с Бунтът на машините
аз с една боза
Хайде и днешното парче да постна. Слънчев и успешен ден на всички!
От гледане на снимки ще ме направиш турист, да знаеш! Просто няма начин да не отида по тези места!
Итком с панорама от Шумен
Грийн с Бунтът на машините
аз с една боза
Хайде и днешното парче да постна. Слънчев и успешен ден на всички!

Грийн - Стачка
и сто пъти да го прочета няма да спра да се хиля, просто си велик човече
Панорама от Итком, стихче от мен и едни супер готин унгарски музикален филм от 80-те на който се изкефих тези дни - Плешивото куче
в ю-тюб е
и сто пъти да го прочета няма да спра да се хиля, просто си велик човече
Панорама от Итком, стихче от мен и едни супер готин унгарски музикален филм от 80-те на който се изкефих тези дни - Плешивото куче
в ю-тюб е