Е, точно за това говоря!Kent написа:бащите нямат по-правилна преценка, и майките - нямат; само заедно изграждат, доколкото могат, характера и разбиранията на детето.
Не съм съгласен и аз за Бащите...без Майките са половинчати нещата, а половинчатите неща не са цялостниКолкото до педерасите/гейове/педали/хомосексуалисти или там както ги наричат...нямам нищо против, живота си е техен, гъзът също*...ако ме питат децата като пораснат, какаво представляват хомосексуалните и нормално ли е да си такъв.....ще се опитам да обясня ..... и ще подчертая, че според мен това не е обичайно и практично /т.к. не се създава поколение/. И въобще тъй като съм хетеросексуален, ще ги възпитаваме в хетеросексуален план ...пък като порастнат те да си решават. Ако врътнат не дай са Боже резбата, няма да ми е много уютно...ма няма да се отрека от Децата заради такваз тъпотия, де
![]()
* - като казвам "нямам нищо против" и ако перефразирам малко Волтер май беше, да се чете че..... "уважавам правото им да се пляскат отзад, но в никакъв случай не съм готов да умра за да им се запази това право"
Аз също няма да се отрека от децата си.
Всеки да живее както пожелае, без да нарушава правата на околните.
Иначе, да си има законорегламентирани санкции.
Включително и за това, да пикаеш със свалени гащи в храстите