Да бъде свято името ти!
Жив, здрав и много щастливи мигове запечатани с фотоапарата!
Наздраве!
Грийни ама той и на банкерите и финансистите е празник Никулден, тъй че наш Айвън двойно го празнува днес.Green Light написа:Миналата година на Никулден бях в Бургас и в Созопол. Видях как го празнуват созополските моряци и да ви кажа, промени ми се виждането за празниците въобще. Ужасно сериозни страхотни морски мъже, влизат в морето за да хвърлят венци.
Знаете ли че всяка година има загинали моряци?
Страшен празник.
Честито на всички Николаевци!
П.П. Само за илюстрация. От морската администрация казаха на капитаните, че нямат право да влизат в морето заради безопасността. Нещо във връзка: гости на корабите- спасителни средства, някакви европейски регулации. Все едно да кажеш на морето- спри, не може да се вълнуваш, не бъди зелено. Нула внимание от моряците, точно ну-ла. Кмета нещо там каза, че на негова отговорност, нещо взе да разрешава, да се прави на мъж... Въобще никой не го забеляза. Капитаните отиваха в Морето за да почетат свети Николай и тия сухоземните работи им бяха толкова далече, че все едно на Луната бяха и ЕС, и кмета, и всички ние.
довечера от 17:45 до 21:00 часа в зала 3002 в УНСС - контролни...Gaspode написа:Честито на имениците.
А Айвъна стига е черпил с виртуални парчета, ми да казва къде е купоня :)
сър Айвънхоу написа:довечера от 17:45 до 21:00 часа в зала 3002 в УНСС - контролни...Gaspode написа:Честито на имениците.
А Айвъна стига е черпил с виртуални парчета, ми да казва къде е купоня :)