Краят на света 2012

Все същите
Аватар
shshtt

Краят на света 2012

Мнение от shshtt »

Казвайте сега по-конкретно и пониково как върви подготовката при вас :grin:

Аз съм с нагласата, че съм от избраните и ще векувам и си правя планове все едно нищо няма. Никак не се подготвям.
На 20-ти и 21-ви семейството ще сме разделени - ние сме мъжа ми ще сме на едно място, дъщерята на друго, а синът на трето.
И сега последно кога да чакаме апокалипсиса, на 20-ти или на 21-ви?

Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Моето парти е в Арда... и 20-ти и 21-и. Приготвяме трансперанти - "Добре дошли крайо!"
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

itcome написа:Моето парти е в Арда... и 20-ти и 21-и. Приготвяме трансперанти - "Добре дошли крайо!"
:rotfl24:

и, ако вземе и ви изненада да не дойде? ще пиете от мъка, че не е дошъл ли? :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ние ще седим прегърнати и ще гледаме семейните филми и снимки.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Green Light написа:Ние ще седим прегърнати и ще гледаме семейните филми и снимки.
Ама това е като живота пред теб да мине... направо дразниш съдбата...
И нали знаеш - не ходи към бялата светлина :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

В dir-ника прочетох нещо подходящо: натаралянкваш се до козирката. Ако светът свърши, няма да имаш махмурлук. Ако имаш махмурлук, значи светът не е свършил.
Подходящо е, обаче, само за оптимисти. При песимистите или светът ще свърши, или ще имат махмурлук.
Наздраве :cool:
Аватар
Мнемозина

Re: Краят на света 2012

Мнение от Мнемозина »

shshtt написа:Казвайте сега по-конкретно и пониково как върви подготовката при вас :grin:

Аз съм с нагласата, че съм от избраните и ще векувам и си правя планове все едно нищо няма. Никак не се подготвям.
На 20-ти и 21-ви семейството ще сме разделени - ние сме мъжа ми ще сме на едно място, дъщерята на друго, а синът на трето.

На 21-ви, на 20 имам друга работа. :grin:
Пък и 20-ти е Игнажден и няма да тръгне добре следващата година. :lol:
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Мнемозина написа:
shshtt написа:Казвайте сега по-конкретно и пониково как върви подготовката при вас :grin:

Така ли! Игнажден! Виж какво съвпадение!
Значи трябва да внимаваме кой ще пише първом в Зо4о - куцузлиите ич да се не мяркат с постове докъм обяд.
Само здрави, щастливи, красиви, обичани, късметлии и паралии да се приготвят.
Може би все пак аз трябва да пиша в 12.01, освен ако не се сбием за приза с Грийн, Итком и Дончев:grin:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

това утре ли е? Аз се замислих за wall-e...няма го извстно време, той толкоз го чакаше краят на света, да не би пък да не го е дочакъл нещо...
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

tuka niakoi hora go 4akat utre
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

shshtt написа:
Мнемозина написа:

Така ли! Игнажден! Виж какво съвпадение!
Значи трябва да внимаваме кой ще пише първом в Зо4о - куцузлиите ич да се не мяркат с постове докъм обяд.
Само здрави, щастливи, красиви, обичани, късметлии и паралии да се приготвят.
Може би все пак аз трябва да пиша в 12.01, освен ако не се сбием за приза с Грийн, Итком и Дончев:grin:
Аз съм куцузлия тая година. От към пари, де, иначе съм ОК. Даже на квадрат.
Ма вие каквито сте меркатилни всичките...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Sweety написа:това утре ли е? Аз се замислих за wall-e...няма го извстно време, той толкоз го чакаше краят на света, да не би пък да не го е дочакъл нещо...
не, на 20-ти
а уили виси във фейсбукя и ще се яви тук чак в сюблимния момент сигурно
ако го е хванал мързела
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Green Light написа: Аз съм куцузлия тая година. От към пари, де, иначе съм ОК. Даже на квадрат.
Ма вие каквито сте меркатилни всичките...
е при мен пък при красотата има какво да се желае, но ако няма други ще се жертвам за вас
щот нали на тези години кой ти гледа убост
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

shshtt написа:
Sweety написа:това утре ли е? Аз се замислих за wall-e...няма го извстно време, той толкоз го чакаше краят на света, да не би пък да не го е дочакъл нещо...
не, на 20-ти
ако го е хванал мързела
Не е на 20-ти, а на 21-ви.
Моля ви се, ред трябва да има... :grin:
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Мнемозина написа:
shshtt написа:
не, на 20-ти
ако го е хванал мързела
Ей, най-после някой да внесе яснота по въпроса, тенкю:cool:

Интересно ми е обаче, защо 21-ви
21.12.2012 с получава
20.12.2012 по-добре изглежда като числа, но сигурно планетите не са се наредили в съвсем права редичка тогава

Сериозно питам.
Защо на 21-ви се очаква апокалипсис? Какви необичайни явления се предвиждат, освен предсказанията на маите?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

shshtt написа:
Мнемозина написа:
shshtt написа: не, на 20-ти
ако го е хванал мързела
Ей, най-после някой да внесе яснота по въпроса, тенкю:cool:

Интересно ми е обаче, защо 21-ви
21.12.2012 с получава
20.12.2012 по-добре изглежда като числа, но сигурно планетите не са се наредили в съвсем права редичка тогава

Сериозно питам.
Защо на 21-ви се очаква апокалипсис? Какви необичайни явления се предвиждат, освен предсказанията на маите?
Сбъркали са. Сега прозрях. Утре е. 12.12.12. Ако за пиенето питате, значи напред и веднага!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

мто петък е, петък кво се прави...ясно:lol:
Аватар
angel

Мнение от angel »

абе избрани няма, според мен. Има хора които могат да запазят спокойствие и такива които не могат. Всъщност то във всяка една ситуация се изисква спокойствие, но такова ще ни трябва не само за 21.12.12 но и занапред, защото нещата ще се развиват във времето. Или 21.12.12 е началото на новото време в което няма да има място за старите модели и структури, които така добре познаваме и толкова много не харесваме. Въпроса е по-скоро дали новите или прехода към новите ще ни понесе. Щото няма да е лесно, нито розово. Още не сме видели какво е зор. Та тъй де затягайте коланите, приземяваме се. :cool:

Иначе за подготовката, опитвам се да успокоявам хората които са около мен, накупил съм си топли дрехи в случай че спре тока и требе да живеем на свещи, сега решихме и малко храна да вземем за 3-4 седмици. Другото божа работа. Имай вяра в живота и съществуването и всичко ще е наред.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

donchev_a написа:
абе избрани няма, според мен. Има хора които могат да запазят спокойствие и такива които не могат. Всъщност то във всяка една ситуация се изисква спокойствие, но такова ще ни трябва не само за 21.12.12 но и занапред, защото нещата ще се развиват във времето. Или 21.12.12 е началото на новото време в което няма да има място за старите модели и структури, които така добре познаваме и толкова много не харесваме. Въпроса е по-скоро дали новите или прехода към новите ще ни понесе. Щото няма да е лесно, нито розово. Още не сме видели какво е зор. Та тъй де затягайте коланите, приземяваме се. :cool:

Иначе за подготовката, опитвам се да успокоявам хората които са около мен, накупил съм си топли дрехи в случай че спре тока и требе да живеем на свещи, сега решихме и малко храна да вземем за 3-4 седмици. Другото божа работа. Имай вяра в живота и съществуването и всичко ще е наред.
Хм, значи ти очакваш все пак нещо да се случи, някакви проблеми да има.
А аз си мислех, че и да има промяна то тя ще е незабележима в материален план и ще е свързана с промяна в мисленето на хората.

Страхувам се най-вече, че синът ще лети, дъщерята ще е сама, а и ние планираме след тези дати пътуване.
Въобще искам всичко да е хубаво и не мога да очаквам лоши неща иначе щ взема да изперквам.
Надявам се целият този шум да е една голяма заблуда.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

shshtt написа:
Страхувам се най-вече, че синът ще лети, дъщерята ще е сама, а и ние планираме след тези дати пътуване.
Въобще искам всичко да е хубаво и не мога да очаквам лоши неща иначе щ взема да изперквам.
ама ти сериозно ли си се впрегнала?? Синоптиците не могат та познаят със сигурност времето за следващия ден, вие за края на света се хванахте.....
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

windcolours написа:
shshtt написа:
ама ти сериозно ли си се впрегнала?? Синоптиците не могат та познаят със сигурност времето за следващия ден, вие за края на света се хванахте.....
ами май съм се впрегнала щом питам, на акъла си се чудя ама на....:bigsmile:
Аватар
angel

Мнение от angel »

windcolours написа:
shshtt написа:
Вярно е това със синоптиците. Също така по темата за 2012 няма какво да се гадае. То е очевадно че структурите на обществото не работят. Или не поне в полза на Човека. Промени има и ще има, защото общество се е изчерпало като модел. Въпроса според мен е в това до колко човека като индивид има потребност от тези промени, доколко е готов да ги приеме (макар и не толкова добри и приятни колкото на него му се искат) и до колко може и иска да запази спокойствие и позитивизъм дори когато нещата се развиват на пръв поглед в неблагоприятна светлина за него лично. :-)

Иначе човек с нормална сензорика, няма кво да се впряга, той чувства че нещо става. Какво става, ще се види в настоящите дни, месеци, години. :-)
coffeemate

Мнение от coffeemate »

Ами всъщност аз вярвам, че ще стане нещо, но не вярвам, че ще е на дадена дата. Просто ще продължа с едно наум оттук насетне да живея и ще съм нащрек. Свещи и т.н. неща имаме, но си мисля, че ако стане нещо на материално ниво- свещите няма да ни стигнат. Плюс това не мога да разбера дали заради кризата или заради друго- но хората са свръхнапрегнати.
И за всеки случай- никакъв алкохол няма да употребя идващите месеци. Ако се наложи да пея мантри.... :grin: трябва да съм в кондиция. :rem2: да спасявам близките. Човек никога не знае...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

изумявате ме :blink:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
coffeemate

Мнение от coffeemate »

windcolours написа:изумявате ме :blink:
още нищо не си видяла :rotfl24:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

консерви?!
поне да бяхте прочели какво е значението на думата "апокалипсис"
:lol: :kiss:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Двама близнаци, часове преди термина, се реят безгрижно из околоплодните води в утробата на майка си. И в един момент единия пита замислено:
-Чшшш, брато, ти верваш ли в живота след раждането?

Всеки край е и ново начало!
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

WALL-E написа:консерви?!
тръгнах да търся определение за опокалипсис и виж на какво налетах:
чакаме най-красивия апокалипсис:cool:

п.п. за какво ми е да чета викито, ти кажи какво що знаеш
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

глас в пустиня написа:Двама близнаци, часове преди термина, се реят безгрижно из околоплодните води в утробата на майка си. И в един момент единия пита замислено:
-Чшшш, брато, ти верваш ли в живота след раждането?

Всеки край е и ново начало!
Хахаха Боев, хилим се ние тук ама като нищо ще вземе да излезе вярно.
Готин виц:cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Във всички филми за апокалипсиси главните герои оцеляват. Човек не може да знае, може да потрябва я консерва, я... хавлия. :lol: По-скоро хавлия.
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Мнемозина написа:
Във всички филми за апокалипсиси главните герои оцеляват. Човек не може да знае, може да потрябва я консерва, я... хавлия. :lol: По-скоро хавлия.
Хавлия разбира се... но е добре да е с хранително петно (поне от повръщано) за голям зор...

Инак си спомням, че баба беше подготвена за края на света по всяко време - две, до три каси с олио (зелени масивни бутилки готови за коктейл Молотов), чувалче захар и множество провизии в приятен бурканизиран вид... Сега всичките ми запаси зависят от приятелското до вид замразено настроение на един фризер. Времена :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

shshtt написа: п.п. за какво ми е да чета викито, ти кажи какво що знаеш
сдъвкано ? :winkw:
излишно
и за това съм казвал
когато разкажа за цялостната картина "сдъвкано", ми искате доказателства :-)
някои даже ми викат "ирридикюлъс" :lol:
когато се опитам да очертая картината с фрактални "доказателства"
ми викате - ма не ми се чете..дай изводите :lol:
и пак наобратно :lol:
сори, мързи ме вече :-)
или трябва да приемете, че съм изчел или знам достатъчно и съм премислил преди да кажа изводите
или почвате да четете самостоятелно и да стигате до вашата собствено изградена картина от фрактали
което е по-добрият вариянт
:-)
няма кой вместо вас да извърви..
не съм месия и не смятам да бъда /нито да съм прав :lol:/
а каквото зная ще си го оставя за мен си
п.п. утре половин час след 2 на обед е един от благоприятните пикове за синхронизация :-)
и да, почти 13 Hz е стигнала /очаква се до 30 през периода/
достатъчно е да се замислите колко се е "забързало" времето като го сравните с минали ваши периоди :winkw:

youtu.be/w71BEJyYzXs
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

За правене на бебе добре ли са показателите?
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа:
shshtt написа:
хахаха...това е най-готината тема, недей така...
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

donchev_a написа:[...
Промени има и ще има, защото общество се е изчерпало като модел. Въпроса според мен е в това до колко човека като индивид има потребност от тези промени, доколко е готов да ги приеме (макар и не толкова добри и приятни колкото на него му се искат) и до колко може и иска да запази спокойствие и позитивизъм дори когато нещата се развиват на пръв поглед в неблагоприятна светлина за него лично. :-)

Иначе човек с нормална сензорика, няма кво да се впряга, той чувства че нещо става. Какво става, ще се види в настоящите дни, месеци, години. :-)
:lol: е в какво ще живеем? в необщество?!
...
много си сладък бтв :winkw: и на снимката и на написаното
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

WALL-E написа:
излишно
и за това съм казвал
когато разкажа за цялостната картина "сдъвкано", ми искате доказателства :-)
някои даже ми викат "ирридикюлъс" :lol:
когато се опитам да очертая картината с фрактални "доказателства"
ми викате - ма не ми се чете..дай изводите :lol:
и пак наобратно :lol:
сори, мързи ме вече :-)
или трябва да приемете, че съм изчел или знам достатъчно и съм премислил преди да кажа изводите
или почвате да четете самостоятелно и да стигате до вашата собствено изградена картина от фрактали
което е по-добрият вариянт
:-)
п.п. утре половин час след 2 на обед е един от благоприятните пикове за синхронизация :-)
достатъчно е да се замислите колко се е "забързало" времето като го сравните с минали ваши периоди :winkw:

youtu.be/w71BEJyYzXs
WALL-EEEEEEEEEE :-) :winkw: :-) :-)
:kiss:
да те цункам преди апокалипсиса, каквото и да значи...звучи важно значи трябва да се целуваме!
...
ъъъъ...а с часовата разлика как процедираме?
:roll:
при вас е вече 12.12
...
ах, надявам се да сте още на тази зема...живи и здрави
Блажени са бедните духом
Аватар
angel

Мнение от angel »

Sweety написа:
donchev_a написа:[...
Промени има и ще има, защото общество се е изчерпало като модел. Въпроса според мен е в това до колко човека като индивид има потребност от тези промени, доколко е готов да ги приеме (макар и не толкова добри и приятни колкото на него му се искат) и до колко може и иска да запази спокойствие и позитивизъм дори когато нещата се развиват на пръв поглед в неблагоприятна светлина за него лично. :-)

:lol: е в какво ще живеем? в необщество?!
...
много си сладък бтв :winkw: и на снимката и на написаното
ой благодаря. :shy: :blum:

ами ние живеем вече в общество с променен модел. В тези времена в които живеем модела се сменя постоянно. Ние все още не можем да го отчетем ясно защото, натиска който ни се оказва от промените привлича твърде много съзнанието ни. Когато промените станат толкова драстични че надминат натиска като сила, ще прогледнем за промените. То и сега могат да се регистрират стига човек да иска. Само за последните 10 години живота се промени коренно. Преди 10 години думата йога и медитация се ползваше от малцина, които ги считаха за сектанти. Сега всеки поне е чувал и що годе наясно че медитация и спа не са наименования на нов вид слънчогледова култура, а възможности за влияене върху състоянието на човека. Абе такива ми ти работи. :-)
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

WALL-E написа:

youtu.be/w71BEJyYzXs
:hug:
е така като ми говориш и особено като се озвучиш и всичко ти разбирам:lol:
идеално!
синът е на изпит следобеда, а дъщерята сега от десет
и от мен се иска само да запазя спокойствие и да си гледам кефа:cool:

п.п. и ако си мислиш, че не те чувам много грешиш
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

shshtt написа: синът е на изпит следобеда, а дъщерята сега от десет
и от мен се иска само да запазя спокойствие и да си гледам кефа:cool: