вицове
- сър Айвънхоу
Когато няма за какво друго да се хванеш, обикновно, ти остава да се хванеш за палците.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Аз го знам по друг начин.fuego написа:Чукча се качва в тролей и перфорира два билета.
- Защо перфорираш два билета? - го питат хората.
- Защото мога да изгубя единия.
- Ти може да изгубиш и двата билета.
- А, аз съм умен, имам и карта.
Милиционер се качва в тролей и перфорира два билета.
- Ми то и нея може да загубиш.
- С фуражка съм. Милиционерите се возим безплатно(така беше)
- windcolours
http://www.adme.ru/russkij-yazyk/veliko ... ki-441555/
Глубочайшие познания китайцев из приграничных городов в великом и могучем русском языке.
Глубочайшие познания китайцев из приграничных городов в великом и могучем русском языке.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Ала Пугачоваfuego написа:Влак пътува към морето. В едно купе пътуват грузинец и девойка. Девойката мълчи през цялото време.
- Девойче, - не издържа по едно време грузинецът - защо мълчиш непрекъснато?
- Иска ми се, мълча си! - отговаря девойката.
- Иска ти се, а си мълчиш? - удивява се грузинецът.
изнася концерт в Тбилиси пред местния партиен елит. Грузинците пият и запленено слушат. Една песен втора десета най- накрая концерта свършва. Бис. Тя пак пее. Бис. Пак. Бис, бис, бис. Изтощената вече Ала вика- бе хора нямам вече глас. Не мога повече да пея.
Мъжки глас, бавно и авторитетно: - А ти толко ходи, ходи(тва се произнася с грузински акцент)
- Green Light
http://www.youtube.com/watch?v=5qBCbTa2-8Awindcolours написа:http://www.adme.ru/russkij-yazyk/veliko ... ki-441555/
Why people learn Bulgarian?
Green Light написа:Аз го знам по друг начин.fuego написа:Чукча се качва в тролей и перфорира два билета.
Милиционер се качва в тролей и перфорира два билета.
- Ми то и нея може да загубиш.
- С фуражка съм. Милиционерите се возим безплатно(така беше)
Green Light написа:Ала Пугачоваfuego написа:Влак пътува към морето. В едно купе пътуват грузинец и девойка. Девойката мълчи през цялото време.
- Девойче, - не издържа по едно време грузинецът - защо мълчиш непрекъснато?
- Иска ми се, мълча си! - отговаря девойката.
- Иска ти се, а си мълчиш? - удивява се грузинецът.изнася концерт в Тбилиси пред местния партиен елит. Грузинците пият и запленено слушат. Една песен втора десета най- накрая концерта свършва. Бис. Тя пак пее. Бис. Пак. Бис, бис, бис.
Изтощената вече Ала вика- бе хора нямам вече глас. Не мога повече да пея.
Мъжки глас, бавно и авторитетно: - А ти толко ходи, ходи(тва се произнася с грузински акцент)
- snowprincess
слагам кавички, защото е копи/пейст от дир-а от ник auslaenderGreen Light написа:http://www.youtube.com/watch?v=5qBCbTa2-8Awindcolours написа:http://www.adme.ru/russkij-yazyk/veliko ... ki-441555/
Why people learn Bulgarian?
мисля, че ще ти е интересно
"не зная дали ти е известно, но това е дъщерята и едновременно
редакторът на потайнствения, загадъчен американски писател
тривейниън*, публикувал през седемдесетте и осемдесетте години
няколко твърде успешни книги в много-милионни издания.
тя е единствен наследник - и, така да се каже, изпълнител на
неговото литературно завещание. какво прави в българия не е ясно.
не е ясно какво е правила навсякъде. прави впечатление, че сега
говори американски с акцент. той е много объркан. той е нещо като
американски с равни прибавки на английски и европейски континентален
акцент. досущ като героите на баща й. много забавно. "

"клинт истууд има филм по книгата тривейниън.
агентите на тривейниън са по-страшни от бонд. "

"trevanian.*
произнася се по-скоро като чривейниън."

"При пожаре воруй убивай еби гусей жди ответного гудка"

Повече има ето тук.
И голяма чуденка предизвиква Народния Театър Иван Вазов там

Повече има ето тук.
И голяма чуденка предизвиква Народния Театър Иван Вазов там
- сър Айвънхоу
парното ще намалее драстично като никога до сега

от "хинтове" към онлайн игра-приказка:
“Ако се забавиш само една минутка, каретата ти пак ще стане на тиква, конете на мишки, а пажовете и кочияшът ти ще се превърнат в гущери и плъхове. А хубавата ти рокля пред очите на всички отново ще стане захабена и цялата в кръпки...
А тиквата ще стане Премиер...“

от "хинтове" към онлайн игра-приказка:
“Ако се забавиш само една минутка, каретата ти пак ще стане на тиква, конете на мишки, а пажовете и кочияшът ти ще се превърнат в гущери и плъхове. А хубавата ти рокля пред очите на всички отново ще стане захабена и цялата в кръпки...
А тиквата ще стане Премиер...“
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Карам си колата и усещам, че ме снима видеокамера. Сетих се, че сигурно ме снима за превишена скорост, въпреки че не бях превишил скоростта. Просто за да се убедя в своето предположение завъртях из квартала и пак преминах през същото място, с още по-ниска скорост. Но камерата отново ме щракна. Това ми се стори забавно и минах пред камерата още три пъти със скоростта на костенурка, усмихвайки се в камерата, която ме щракаше всеки път като преминавам. След две седмици получих по пощата пет квитанции за това, че карам без колан...
Кърти, чисти, извозва...
Четох го някъде наскоро, обаче къде беше...
Попитали радио Ереван какво е рецесия, какво е криза и кога ще излезем от кризата.
"Когато ваш приятел в Щатите остане без работа, това е рецесия. Когато вие останете без работа, това е криза. А от кризата ще излезете, когато Дянков остане без работа".
Попитали радио Ереван какво е рецесия, какво е криза и кога ще излезем от кризата.
"Когато ваш приятел в Щатите остане без работа, това е рецесия. Когато вие останете без работа, това е криза. А от кризата ще излезете, когато Дянков остане без работа".
Panta rhei...
- Червена шапчице, какво носиш в торбичката? - попита Големият лош вълк.
"Що ми трябваше да се бръсна?!" - тъжно си помисли Дядо Коледа
"Що ми трябваше да се бръсна?!" - тъжно си помисли Дядо Коледа
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Срещат се двама цигани.
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
...
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани!!
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
...
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани!!
Кърти, чисти, извозва...
Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
- 69?Кой курец е това? – питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:
- Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе , а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.
Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...
Ммчето ке умре од смеенье, па му и смрди , току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...
Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...
Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...
Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
- Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.
- Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!
- 69?Кой курец е това? – питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:
- Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе , а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.
Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...
Ммчето ке умре од смеенье, па му и смрди , току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...
Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...
Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...
Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
- Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.
- Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- windcolours
Научен факт: Учени откриха безспорни доказателства, че заплатата е наркотик :)
- В деня на раздаването на заплати безпричинно се повишава настроението, иска ти се да се шегуваш и да се смееш (също както след "напушване").
- Човек получи ли заплата веднъж, вече не може без нея, т.е. развива зависимост.
- Забавянето на заплатата провокира депресивни състояния и склонност към черногледство.
- Ако по някакви причини възнаграждението се окаже по-високо от очакванато, възниква еуфория (типично състояние при предозиране).
- При продължителна употреба се стига до необходимост от редовно увеличаване на количеството/дозата, тъй като в даден момент престава да действа.
- В деня на раздаването на заплати безпричинно се повишава настроението, иска ти се да се шегуваш и да се смееш (също както след "напушване").
- Човек получи ли заплата веднъж, вече не може без нея, т.е. развива зависимост.
- Забавянето на заплатата провокира депресивни състояния и склонност към черногледство.
- Ако по някакви причини възнаграждението се окаже по-високо от очакванато, възниква еуфория (типично състояние при предозиране).
- При продължителна употреба се стига до необходимост от редовно увеличаване на количеството/дозата, тъй като в даден момент престава да действа.
Не знам дали е виц, ама съставът и Кремер са страхотни, благодаря.
А ей онзи с дръпнатите очи, дето все иска Берг, е силно мой човек.
Имаше преди време едно друго за диригент с дистанционно, обаче това е по-хубаво.
Ето го старото:
http://www.youtube.com/watch?v=eLF-Oy6YeCE
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
сори...
Последно промяна от сър Айвънхоу на 13.12.12, 08:35, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
от един друг клуб (нееее... не е на мерцедес)
Според мен опел са ръждиви дръгели. Аз карам жигула и тя е в пъти по-евтина от мерцедес. Мерцедесите имат много скъпо каско! Имам служебен москвич, но чувам Бентлитата са кофти. Малко ги карат по улиците. Имат право да знаят хората, че моята жигула харчи 10 литра газ и то извънградско. Тук кво като е форум за Мерцедес, аз искам да разкажа за жигулата си. И Шефа ми от време на време ми дава москвича. Карам го с едно ремарке и всички по улиците ме заглеждат. Вече 10 години съм шофьор и ми дреме на пуловера за чуждото мнение.Доказал съм се, като шофьор. Москвича е най-добър по мой вкус! И без да ме питат - на всеки ще кажа, коя е най-готината кола - служебния ми Москвич. И ми писна да ви обяснявам роби такива, че това е МОЕТО мнение! На никой нищо не дължа! Жалко клубче мерцедеско! Как да разберат другите като само ги хвалите тия Мерджани!
А некой ме е барнал ще викам! Ще се разплача и ще се оплача! Няма да ме цензурирате гадове свирепи! Вие сте върли фенове на скапаните скъпи Мерджани, агресивни и жалки! Всичките! Аз ще се заключа в Жигулата и ще я хваля колкото си искам! Мое мнение е това! Имам право! Утре като стана пак ще ви напомня, че Мерджана е скапан, долни коне с капаци такива. Във форума на Волга никой нищо не ми каза, а тук сте злобни! Ще видите вие, всеки ден ще ме четете, няма да ви се размине!
Всеки ден ще пиша! Всички вие сте гадове, и по другите форуми има гадове! И сте дърти и сте млади! Многознайковци нейдни! На мен Жигулата ми служи, не аз на нея! Всички сме различни за това всеки опел гние различно! Не бива да сме коне с капаци! Нека да сме разюздани и да тичаме на воля! Най-вече аз! Във всяка тема по един Москвич и една Жигула! Само някой да ме е нападнал, че опелите гният! Гният и още как! Аз за това си взех с ръжда, да знам първо къде ще се скапе. Вектрата ми е по-гъзарска от Калибрата. Калибрата трябва да и падне още цената, щото е стар модел.
Нямам търпение да стане утре! Ще пиша отново, мнението ми е важно! Ама всички вие сте луди, карате в насрещното!
Извинявайте, нацапах! Никак не исках да се случи така! Ами така е, аз малко съм на принципа, че квото за мен, такова и за вас!
Нищо утре ще го обсъдим пак, аз се наблюдавам, но не виждам нищо нередно!
Който ме похвали има голям палец от мен! Всички останали които не ме хвалите сте върли агресивни мерджански фенове! Паднали сте ми в очите и тва е!
Bella Ciao
Bella Ciao