Защо бракът оцелява

Все същите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:Да, наистина трябва да откажеш алкохола. Секса обаче не.
Съгласен съм наполовина.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
shshtt написа:И да кажа до какви решения стигнах нощес, след един отрезвителен разговор.

1. Ще се изключа от мрежата максимално, доколкото ми е възможно, то е ясно че ще поглеждам и ще пописвам, но не да вися цял ден.
2. Няма да пестя пари и ще започна да си купувам дрехи, още днес ще отида на пазар, защото никой не забелязва мойте икономии, а после резултатът ми излиза скъп - още по-ниско самочувствие.
3. Няма да правя секс с мъжа ми докато не се постарае да ме предразположи, пък ако ще това да ми е последният секс в живота или пък да си намери друга.
4. По-дългоспочни задачи, които няма да споделям, свързани с реалността.

П.П. И понеже се сетих че и миналата година по това време съм пускала същата тема, догодина като я постна ще я кръстя "Обичайната ми коледна тема":lol:
Точки 2, 3 и 4 не изискват задължително точка 1.

Тоест, няма да ти правим на въпрос, ако излезеш до магазина за малко. :blum:
А не да се загубваш, като някои хора, няма да ги посочваме, само ще се закачиме за мнението им, по две три седмици!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
Съгласен съм наполовина.
Съгласен си да пие по-малко ли?
За секса не мога да си представя един мъж да съветва жена да откаже секса.. :roll:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Мнемозина написа: Тоест, няма да ти правим на въпрос, ако излезеш до магазина за малко. :blum:
А не да се загубваш, като някои хора, няма да ги посочваме, само ще се закачиме за мнението им, по две три седмици!
Това беше наложено от външни обстоятелства, а не от някакви глупави вътрешни решения. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа:
Съгласен съм наполовина.
Съгласен си да пие по-малко ли?
За секса не мога да си представя един мъж да съветва жена да откаже секса.. :roll:
Да. Това е невъзможно. Дори да поиска, думите няма да излезнат. Нещо сигурно е свързано с говорния апарат, гласните струни, такива неща.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

vyara написа: За секса не мога да си представя един мъж да съветва жена да откаже секса.. :roll:
то и не може.. :lol:
еле кат знам кви стръвници са станали жените напоследък
:lol:
почти кат мъжовете преди 10-ина години :grin:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

WALL-E написа:
vyara написа: За секса не мога да си представя един мъж да съветва жена да откаже секса.. :roll:
то и не може.. :lol:
еле кат знам кви стръвници са станали жените напоследък
:lol:
почти кат мъжовете преди 10-ина години :grin:
да не сте се "повредили"? :winkw:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

fuego написа: да не сте се "повредили"? :winkw:
мога да отговоря само за себе си :lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

WALL-E написа:
че си се повредил, ли? знаем, знааааееем... :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

сър Айвънхоу написа: че си се повредил, ли? знаем, знааааееем... :blum:
завиждаш че ми е гот ли :grin:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

WALL-E написа:
писа за мъжете, затова попитах :bigsmile:
ако искаш, може и в единствено число да отговориш :bigsmile:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:
WALL-E написа:
че си се повредил, ли? знаем, знааааееем... :blum:
хм...започвам да имам съмнения, май наистина има "повредени" :blum:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

shshtt написа:И да кажа до какви решения стигнах нощес, след един отрезвителен разговор.

1. Ще се изключа от мрежата максимално, доколкото ми е възможно, то е ясно че ще поглеждам и ще пописвам, но не да вися цял ден.
2. Няма да пестя пари и ще започна да си купувам дрехи, още днес ще отида на пазар, защото никой не забелязва мойте икономии, а после резултатът ми излиза скъп - още по-ниско самочувствие.
3. Няма да правя секс с мъжа ми докато не се постарае да ме предразположи, пък ако ще това да ми е последният секс в живота или пък да си намери друга.
4. По-дългоспочни задачи, които няма да споделям, свързани с реалността.

П.П. И понеже се сетих че и миналата година по това време съм пускала същата тема, догодина като я постна ще я кръстя "Обичайната ми коледна тема":lol:
Изображение

Когато обикнах себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупреждаващи сигнали, че живея срещу своята собствена истина. Днес вече знам, че това се нарича ДА БЪДА СЕБЕ СИ.

Когато обикнах себе си, разбрах колко много може да бъде обиден някой, ако го заставя да изпълнява собствените ми желания, когато още не е настъпило времето, и ако човекът още не е готов или ако този човек съм аз самият. Днес наричам това САМОУВАЖЕНИЕ.

Когато обикнах себе си, престанах да си пожелавам друг живот и изведнъж осъзнах, че животът, който живея сега, ми предоставя всички възможности за растеж. Днес наричам това ЗРЯЛОСТ.

Когато обикнах себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място и в правилното време и всичко става изключително в точния момент. Мога винаги да съм спокоен. Сега наричам това УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ.

Когато обикнах себе си, престанах да крада от собственото си време и да мечтая за големи бъдещи проекти. Днес правя само това, което ми носи радост и ме прави щастлив, което обичам и което кара сърцето ми да се усмихва. Правя това така, както искам и в своя собствен ритъм. Днес наричам това ПРОСТОТА.

Когато обикнах себе си, се освободих от всичко вредно за здравето ми – храна, хора, вещи, ситуации; всичко, което ме води надолу и ме отклонява от собствения ми път. Днес наричам това ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ.

Когато обикнах себе си, престанах винаги да съм правият. И именно тогава започнах все по-малко и по-малко да греша. Днес разбрах, че това е СКРОМНОСТ.

Днес живея само в сегашния момент и наричам това УДОВЛЕТВОРЕНИЕ.

Когато обикнах себе си, осъзнах, че умът ми може да ми пречи и от него мога да се разболея. Но когато го свързах със сърцето си, той веднага стана моят ценен съюзник. Днес наричам тази връзка МЪДРОСТ НА СЪРЦЕТО.

Не трябва повече да се страхуваме от спорове, от конфронтации, от проблеми със самите себе си и с другите хора. Даже звезди се сблъскват и от техния сблъсък се раждат нови светове. Днес знам, че това е ЖИВОТЪТ.
Когато обикнах себе си, престанах да живея с миналото и да се тревожа за бъдещето.

Чарлз Чаплин, думи по случай седемдесетия му рожден ден
Изображение
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

когато обикнах себе си установих, че нямам кинти за да си го позволя.. :rotfl24:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

fuego написа: хм...започвам да имам съмнения, май наистина има "повредени" :blum:
сори, по жени не ходя :blum:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

И не си права за килограмите. Знаеш ли кой е най-големият афродизиак? Самочувствието. Всяка жена е красива, но не всяка го осъзнава. :bigsmile: И ти си красива, разбира се, просто трябва да си го припомниш. И пак си яж овесените ядки, разхождай се повече, плувай или ходи на фитнес, на масажи и т.н., но помни че още отсега си хубава. Иначе защо мъжът ти те е избрал и все още те търпи? :winkw: На мъжете много малко им трябва. Няма да абдикираш, Шът. Никога не абдикирай от мястото си на кралица.
Общо взето всички говорят и са казали верни неща, но от думите до действията крачката винаги е огромна.
Няма страшно, просто се усмихвай, запази спокойствие и се обичай, другото само ще се нареди, както казваш.
Стискам палци.
:goodpost:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

snowprincess написа:

Чарлз Чаплин, думи по случай седемдесетия му рожден ден
това ще си го разпечатам, страхотно е!
днес просто бисери ни даваш:kiss:
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Защо бракът оцелява

Мнение от сър Айвънхоу »

защо бракът оцелява?
много просто - защото не се разпада!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Няма да отслабвам и няма да отказвам алкохола, а просто ще си сменя гардероба.
Като спра да очаквам любов и всичко си идва на мястото.
Преведено на моят език това означава да се върна в реалността, да си седна на задника и да не фантазирам и мечтая.
Ще започна да разпознавам моделите, които отиват на новата ми фигура и ще си ги купувам без да отлагам за времето "когато ще отслабна".
Алкохолът и добрата храна ми носят огромно удоволствие и няма да се лиша от тях, както направих с цигарите. В момента в който реша, че мога да си го позволя ще пропуша наново. Липсват ми цигарите ужасно и е тъпо да си го причинявам.

Сега за секса:grin:
Не съм казала че ще спирам секса, а само този с мъжа ми. Секс аз мога да си правя и сама, не ми е нужен той.
Сексът наистина е нищо, общуването е всичко.
Аз винаги съм под ръка и на разположение и често го правя по причини които нямат нищо общо с желанието ми за секс.
Мисля че е глупаво да си го причинявам, не ми харесва така и смятам да го прекратя.

А колкото до кралиците, кралете и позициите - безразлично ми е.
Много пъти съм казвала на мъжа ми, че нямам нищо против да си има някаква връзка, искам да е щастлив и свободен. Той обаче не ги разбира така нещата.
И за себе си същото искам, на все не разпознавам верния път.
Последно промяна от shshtt на 18.12.12, 10:06, променено общо 1 път.
Аватар
shshtt

Re: Защо бракът оцелява

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:защо бракът оцелява?
много просто - защото не се разпада!
хахаах а не се разпада, защото оцелява:rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Шът, ние всички сме уникални. Ти ярко го демонстрираш. Мисля, че една от причините брака да оцелява е, че дълбоко в себе си сме сигурни, че по нищо не приличаме на другите.
Не ти трябват съвети! (Не, че не ти трябва разговор за разтоварване, просто няма нужда да следваш никого) Прави това, което сама смяташ за правилно за оцеляването на твоя си брак!

Поздрави!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

shshtt написа:Няма да отслабвам и няма да отказвам алкохола, а просто ще си сменя гардероба.
Преведено на моят език това означава да се върна в реалността, да си седна на задника и да не фантазирам и мечтая.
Ще започна да разпознавам моделите, които отиват на новата ми фигура и ще си ги купувам без да отлагам за времето "когато ще отслабна".
Алкохолът и добрата храна ми носят огромно удоволствие и няма да се лиша от тях, както направих с цигарите. В момента в който реша, че мога да си го позволя ще пропуша наново. Липсват ми цигарите ужасно и е тъпо да си го причинявам.

алкохолът, тютюнът и преяждането са само заместител
дай си точна сметка какво заместващ чрез тях и намери разумен начин да го постигнеш
ако няма такъв-поискай друго, но не си съсипвай здравето с алкохолни градуси,никотин и излишни калории
не се променяй само защото друг го иска.
Компасът към собственото ти щастие е единствено в твоята душа и разум.
Не се отдавай на крайности
:kiss:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

windcolours написа:
shshtt написа:Няма да отслабвам и няма да отказвам алкохола, а просто ще си сменя гардероба.

алкохолът, тютюнът и преяждането са само заместител
дай си точна сметка какво заместващ чрез тях и намери разумен начин да го постигнеш
ако няма такъв-поискай друго, но не си съсипвай здравето с алкохолни градуси,никотин и излишни калории
не се променяй само защото друг го иска.
Компасът към собственото ти щастие е единствено в твоята душа и разум.
Не се отдавай на крайности
:kiss:
Ама аз съм си съвсем нормална бе хора - просто съм пълна!!!:rotfl24:
И то не болестно пълна, че нещо на здравето или подвижността да ми се отразява, а естетически, от гледна точка на днешните стандарти за красота.
Примерно по рубенсово време аз щях да съм еталон, а ти да получаваш съчувствие и съвети за напълняване.
Не преяждам, препивам или препушвам, а се наслаждавам на неща които ми носят радост.
Не знам какво замествам, все се питам, но не мога да си отговоря.
Не е ли възможно нищо да не замествам, а просто да си хапвам и да си пийвам с кеф?!?!?:blink:

Да не се променям само защото друг го иска - е сега паднах вече от коня - е ми дотук всички ме съветвате именно как да се променя, защото някой друг го искал :huhthink:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ооо, я стига с този алкохол! Алкохола си е ОК! В България се пие от векове и много добре знаем как. Американците и руснаците са тези, които се наливат безконтролно и там е проблем. Да пиеш двеста грама ракия за цяла вечер е абсолютно в реда на нещата. Мезе, компания, лаф и танци или дори песни, китари и хорА, това е българското пиене. Хем го знаем, хем го можем.

Трезвеници!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

shshtt написа: Ама аз съм си съвсем нормална бе хора - просто съм пълна!!!:rotfl24:
И то не болестно пълна, че нещо на здравето или подвижността да ми се отразява, а естетически, от гледна точка на днешните стандарти за красота.
Примерно по рубенсово време аз щях да съм еталон, а ти да получаваш съчувствие и съвети за напълняване.
Не преяждам, препивам или препушвам, а се наслаждавам на неща които ми носят радост.
Не знам какво замествам, все се питам, но не мога да си отговоря.
Не е ли възможно нищо да не замествам, а просто да си хапвам и да си пийвам с кеф?!?!?:blink:

Да не се променям само защото друг го иска - е сега паднах вече от коня - е ми дотук всички ме съветвате именно как да се променя, защото някой друг го искал :huhthink:
аз не съм забелязала да си пълна, но не съм се и заглеждала:lol: от досега прочетеното останах с впечатление,че ти е някакъв трън в задника
и препоръчах каквото и да правиш да не изпадаш в крайности -т.е. папкай си, пийвай си за настроение и вдъхновение, без крайности.

ПП Я съ осъзнай-откога пушенето носи радост?:blink:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

shshtt написа:Да не се променям само защото друг го иска - е сега паднах вече от коня - е ми дотук всички ме съветвате именно как да се променя, защото някой друг го искал :huhthink:
уинди много хубаво е писала, но мисля, че ти не я разбра. Нейните думи важат за всички по принцип и не са свързани конкретно с твоя случай.
Изчетох темата и съм изумена. На мен това, което ми се набива на очи, е, че ти не обичаш мъжа си. За какво тогава са всички съвети, които са ти дали?
За мен е безумство да живееш с някой, който не обичаш или най-малкото сте прекрасни, добри приятели. Аз затова се разведох и нито за минута не съм съжалявала. Но хората са различни и това вероятно не е най-доброто решение за всекиго.
Сноу казва, че няма идеални семейства. Аз хиляди пъти не съм била съгласна с нея за това.
Честно да ти кажа, не мога да проумея как се живее в една такава обстановка. Съжалявам. И нямам идея какво бих могла да посъветвам евентуално. Може би просто се опитай да направиш нещо за себе си. Или просто си поговорете искрено с мъжа ти кой как се чувства.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа:Ооо, я стига с този алкохол! Алкохола си е ОК! В България се пие от векове и много добре знаем как. Американците и руснаците са тези, които се наливат безконтролно и там е проблем. Да пиеш двеста грама ракия за цяла вечер е абсолютно в реда на нещата. Мезе, компания, лаф и танци или дори песни, китари и хорА, това е българското пиене. Хем го знаем, хем го можем.

Трезвеници!
Кой е трезвеник,бе,ей, що обиждаш!!!
само казвам нещо, с което всички са наясно-прекаляването с алкохол, прекаляването с храна, цигари..бе с каквото и да било, са опит да заместим нещо. Това не е решение, а бягство.
И аз замествам така понякога. И съм наясно с този факт. И дрехите ми даже го разбраха в последно време....
Последно промяна от windcolours на 18.12.12, 11:07, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:
Green Light написа:Ооо, я стига с този алкохол! Алкохола си е ОК! В България се пие от векове и много добре знаем как. Американците и руснаците са тези, които се наливат безконтролно и там е проблем. Да пиеш двеста грама ракия за цяла вечер е абсолютно в реда на нещата. Мезе, компания, лаф и танци или дори песни, китари и хорА, това е българското пиене. Хем го знаем, хем го можем.

Трезвеници!
Кой е трезвеник,бе,ей, що обиждаш!!!
само казвам нещо, с което всички са наясно-прекаляването с алкохол, прекаляването с храна, цигари..бе с каквото и да било, са опит да заместим нещо.
И аз замествам така понякога. И съм наясно с този факт. И дрехите ми даже го разбраха в последно време....
И моите. Едно конкретно копче на ризата ми се държи с последни сили. Мамка му, що е направено така, не мога да разбера! 88 килограма станах. Човек се наслаждава на живота и на!

Много е несправедливо.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

shshtt написа: Да не се променям само защото друг го иска - е сега паднах вече от коня - е ми дотук всички ме съветвате именно как да се променя, защото някой друг го искал :huhthink:
Щом си толкова ок, за какво изобщо повдигаш въпрос и разиграваш цирк. Нещо не ти изнася, но няма да се промениш, само ще очакваш нов резултат. Знаеш ли как се нарича да правиш едно и също нещо, а да очакваш различен резултат. Май беше глупост. Ми наслаждавай се. После мъка, после пак радост, пак мъка и така поне човек има вдъхновение да пише стихове.
Ти какво всъщност искаш - да правиш каквото ти харесва и всеки да ти се кефи? И аз искам така, но знам, че ако се втурна да го правя, ще получа множество шамари и ритници. Всяко нещо се плаща, където има плюсове, има и минуси, равновесие, ала-бала и т.н.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа: ...
Don't drink and drive just smoke and fly!!!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа:
пробвала съм-не ми носи радост. Никаква.
друго си е една бира
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:
Green Light написа:
пробвала съм-не ми носи радост. Никаква.
друго си е една бира
Много ясно!
:grin:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
shshtt написа:Да не се променям само защото друг го иска - е сега паднах вече от коня - е ми дотук всички ме съветвате именно как да се променя, защото някой друг го искал :huhthink:
уинди много хубаво е писала, но мисля, че ти не я разбра. Нейните думи важат за всички по принцип и не са свързани конкретно с твоя случай.
Изчетох темата и съм изумена. На мен това, което ми се набива на очи, е, че ти не обичаш мъжа си. За какво тогава са всички съвети, които са ти дали?
За мен е безумство да живееш с някой, който не обичаш или най-малкото сте прекрасни, добри приятели. Аз затова се разведох и нито за минута не съм съжалявала. Но хората са различни и това вероятно не е най-доброто решение за всекиго.
Сноу казва, че няма идеални семейства. Аз хиляди пъти не съм била съгласна с нея за това.
Честно да ти кажа, не мога да проумея как се живее в една такава обстановка. Съжалявам. И нямам идея какво бих могла да посъветвам евентуално. Може би просто се опитай да направиш нещо за себе си. Или просто си поговорете искрено с мъжа ти кой как се чувства.
знаеш ли кой е идеалния брак? между садист и мазохист :lol:
това шега
а сериозно - ако стремежът към лидерство в единия се подкрепя от желанието за подчинение у другия и стремежът на съпрузите е към взаимни отстъпки и търсене на хармонични отношения, това гарантира успешността на брака
много се радвам за теб, за вас, че смяташ твоето семейство за идеално, това е хубаво усещане
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

vyara написа:
shshtt написа: Да не се променям само защото друг го иска - е сега паднах вече от коня - е ми дотук всички ме съветвате именно как да се променя, защото някой друг го искал :huhthink:
Щом си толкова ок, за какво изобщо повдигаш въпрос и разиграваш цирк. Нещо не ти изнася, но няма да се промениш, само ще очакваш нов резултат. Знаеш ли как се нарича да правиш едно и също нещо, а да очакваш различен резултат. Май беше глупост. Ми наслаждавай се. После мъка, после пак радост, пак мъка и така поне човек има вдъхновение да пише стихове.
Ти какво всъщност искаш - да правиш каквото ти харесва и всеки да ти се кефи? И аз искам така, но знам, че ако се втурна да го правя, ще получа множество шамари и ритници. Всяко нещо се плаща, където има плюсове, има и минуси, равновесие, ала-бала и т.н.
Повдигам въпрос и разигравам цирк, защото съм в интернет форум и доколкото ми е известно това е предназначението на мястото - да разговаряме за каквото ни вълнува.
А ти би ли излязла за момент от ролята на даскалицата с шамарите, за да видиш нещата и от друг ъгъл?
Да, нещо не ми изнася и търся какво е това нещо. Също така са ми интересни и вашите мисли. А още по също имам право да не съм съм съгласна с тях.
Колкото до стиховете, не от личните драми идват те, а от наличието на свободно време и най-вече от провидението.
Колкото до глупостта, ти от позицията на какви лични постижения и успехи смяташ, че можеш да даваш оценки за глупост и умност?
Говоря ти така, за да ти покажа, че да си рязка никак, ама никак не е трудно.
Плаща се и всеки като купува си прави сметка може ли да си позволи цената. Аз също.
Дай сега да ес юрна да отслабвам и да спра да правя всичко което ми е кеф, щото някой бил искал да има слаба жена или пък в обществото така е прието. Ей сега.
Последно промяна от shshtt на 18.12.12, 11:58, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Да, личи си, че имаш много свободно време. Грешката е моя, че аз си губя времето с тъпотии.
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

vyara написа:Да, личи си, че имаш много свободно време. Грешката е моя, че аз си губя времето с тъпотии.
е ми сега имам, друг път съм нямала

не е ли приятно някой да ти говори с такъв тон, а?
някакси това което казва остава на заден план, не мислиш ли?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Трезвеници!
наскоро четох че русняците не са най големите алкохолици, дори не биле в тройката на изпит спирт на глава от населението - първи биле молдовците, втори чехите, за третия не помня... май братовчедите унгарци:lol:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

latrevw написа:
Лат, извинявай, чак сега виждам мнението ти, нямаше го допреди малко....

Не си права, обичам го.
Сега не мога точно да кажа дали става дума за любовни трепети или като човек, много е объркано всичко, но последното което мога да твърдя е че не го обичам.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:

Трезвеници!
наскоро четох че русняците не са най големите алкохолици, дори не биле в тройката на изпит спирт на глава от населението - първи биле молдовците, втори чехите, за третия не помня... май братовчедите унгарци:lol:
Унгарците! Пияници, с пияници прикрити! Затва ли признали името "Република Македония"? :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

на пияна глава сички булки са харни:cool:
Публикувай отговор