Дреболии
Сега като се загледах - студентите по музика и от НАТФИЗ изобщо ги няма в списъка, там сигурно няма граница на пиенето...windcolours написа: напомни ми оня виц за студента по физика, който точно взел изпита по Квантова теория на полето и припаднал от пиене пред кръчмата. Притекли се хора, вадят студентската му книжа, за да установят самоличността му и четат: Квантова...хм, това не е ясно какво е..... теория- е, теория, ясно....на полето... А! Агроном! А пие като физик!
ПП Вярно пиеха много физиците и тия от МЕИ. Но пък бяха най-точните за планински преходи, колегите ми икономисти бяха гола вода извън шосето. И се "налагаше" да движа с бъдещи метеоролози и програмистиАз бях евтино гадже- една бира ми стигаше.....
Panta rhei...
извинявай, че ще изнеса лично инфо инфо за теб, итком, при все че те уважавам,itcome написа:Взехте ме за мезе... ще се запиша в хора... ей...
но не мога да се стърпя да не покажа автентичен видеоматериал от първия ти урок
http://www.youtube.com/watch?v=Y5dV6kfEdvM
моля виделите линка по-горе да потвърдят автентичността на записа и да разпознаят лицето, за което става въпрос
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Малей... що ми трябваше да казвам ... а?holi_day написа:извинявай, че ще изнеса лично инфо инфо за теб, итком, при все че те уважавам,itcome написа:Взехте ме за мезе... ще се запиша в хора... ей...
но не мога да се стърпя да не покажа автентичен видеоматериал от първия ти урок
http://www.youtube.com/watch?v=Y5dV6kfEdvM
:blum::blum:
моля виделите линка по-горе да потвърдят автентичността на записа и да разпознаят лицето, за което става въпрос
Обаче... да кажа - вече вземаме упражнения за две ръце :) ХоХоХо - това е моя злорад коледен смях.
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
- Green Light
- сър Айвънхоу
повярвай ми... някои го могат... и боли повече отколкото физическа "интервенция"...Green Light написа:Е, "с думи" ?!Мнемозина написа:Мнемозино, запомни и си повтаряй постоянно - желанието да смажеш някого с думи трябва да бъде потискано докрай.
Напоследък откривам колко съм разглезена в някои отношения...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Да. И не всекиго можеш да смажеш, но в случая определено знам, че мога.сър Айвънхоу написа:повярвай ми... някои го могат... и боли повече отколкото физическа "интервенция"...Green Light написа:Е, "с думи" ?!Мнемозина написа:Мнемозино, запомни и си повтаряй постоянно - желанието да смажеш някого с думи трябва да бъде потискано докрай.
Напоследък откривам колко съм разглезена в някои отношения...
И най-гадното е, че започвам да се чудя дали това, че не го правя, е резултат от въздържаност или просто отлагам момента. Или проявявам благоразумие. Или снизходителност.
И нито една от тия всичките причини не ми харесва. А ситуацията не е такава, че мълчанието ми да е плод на разбиране. Това пък би било съвсем нередно. Или пък пак би било снизходителност от моя страна.
Има някакви човешки поведения, спрямо които нямаш добър ход никога.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
трябваше ми 10 секунди, за да разбера какво се иска и още 2-3 минути, за да го разгадая целия... все пак има някои некоректности двойствени...snowprincess написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
бря, фукльо! ставаш за говорителсър Айвънхоу написа: трябваше ми 10 секунди, за да разбера какво се иска и още 2-3 минути, за да го разгадая целия... все пак има някои некоректности двойствени...
и на мен ми отне толкова да схвана идеята но ме домързя прецизно да ги направя нещата и докрая
п.п. сноу много готино и забавно това, тенкю
- Piqndurnik
- windcolours
- Piqndurnik
Споко, моите и двете с "Градил Илия килия" и "Белите манастири" съм ги приспивал.windcolours написа:Ако питате малкия синковец как се смее Дядо Коледа, ще ви отговори "Йо-хо-хо и бутилка ром" Не случи на майка това дете....
ПП Добре,че не му се получава Р-то, та малко хора биха го разбрали...
Наздраве 
- сър Айвънхоу
тук може да се добави само:Piqndurnik написа:Споко, моите и двете с "Градил Илия килия" и "Белите манастири" съм ги приспивал.windcolours написа:Ако питате малкия синковец как се смее Дядо Коледа, ще ви отговори "Йо-хо-хо и бутилка ром" Не случи на майка това дете....
ха, наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
Абе, първата особено хич не звучи приспивно...Piqndurnik написа:Споко, моите и двете с "Градил Илия килия" и "Белите манастири" съм ги приспивал.windcolours написа:Ако питате малкия синковец как се смее Дядо Коледа, ще ви отговори "Йо-хо-хо и бутилка ром" Не случи на майка това дете....
Ако не е късно, включи в репертоара и "зАспали чувствствста". Обаче "Бяла роза" също не става.
Panta rhei...
Когато хората виждат разрушен, западнал и запустял храм, същото нещо се пренася в техните души, каза Борисов. По думите му обаче, когато виждат как се въздига държавата, и душите им се въздигат.
Ох.
Гледам, полазили сте вече, така че може да се пускат глупости.
Ето оттук го взех:
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-t ... 58779?nt=4
Ох.
Гледам, полазили сте вече, така че може да се пускат глупости.
Ето оттук го взех:
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-t ... 58779?nt=4
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
тук кой беше полазника - Итком ли? йеес ей такава готина, лежерна и артистична ще е ни е зочо годината
на мойто сайтче също готини хора се случиха - грийни, ън, бай марин и ей тази песен
само малко съм притеснена че тъжничко звучи, бързо някой да ми каже за какво се пее и дали да се тревожа
на мойто сайтче също готини хора се случиха - грийни, ън, бай марин и ей тази песен
само малко съм притеснена че тъжничко звучи, бързо някой да ми каже за какво се пее и дали да се тревожа
- Дон Румата Есторски
Няма нищо обезпокоително:shshtt написа:...само малко съм притеснена че тъжничко звучи, бързо някой да ми каже за какво се пее и дали да се тревожа
Код за потвърждение: Избери целия код
I get the blues Зех, чи съ натъжих.
I get high После па ми стана арно.
I'll explode like dynamite Ся ш`земъ дъ съ взривъ!
And i'll cry 'till the dust И шъ ривъ, докле съ ни
Settles down спусни прахъ. (тук лирическата героиня има предвид след като съй развртяла с парцалот, сигурну)
I guess i'm hard when i'm soft Мислам си, ч`съм курАва, па съм плазмодна.
And i'm cold when i'm feeling so hot И дека съм куул, га мъ убливат гурещи вълни.
Sometimes i guess things just happen too fast Дукът да мигнем и нещу съ случва, па съ утървах!
Forget what i said - forget what i did Ни ми убръщай внимание на туй, дет ти го плещя друг път!
It's not what i meant - so can you forgive it Кът гуворя, ни знам ко мисля, забръЙ!
Just came out wrong Убъркала съм съ ей на, пак ръснах прустутия.
I'm taking it back Искам да си я зимам убратну!
Forget what i said Напрау, се ино чи нищу ни съм реклъ.
But i can love you like hell Убачи ку знайш кък моъм дъ убичам!
Put under my black magic spell Магия шти прайм, найш ли, не за берекет, ъм зъ любоф!
And i can kiss you like nobody else И штъ изцилувам, найш как! (дет оназ уруспия, Цецка, тъй ни мой тъ изцилува!)
I'll make good of my bads Нема съ кОсиш, сичку дет гу натвурих, шгу упрайм!
I'll make nice of all that is sad И сълзите си сбирам в капачка ут мастика, после дъй веселу.
I'll cut off - the dead hands - of my past Ей на, ръцете ми дъ изсъйнат ку ни съ упрая!
Forget what i said - forget what i did Забръй тез глупусти дет ти ги нагуворих! (и тез дет ги напрайх!)
It's not what i meant - so can you forgive Ква я мислих, ква стана! Ши прущаваш, начи!
It's just came out wrong - i'm taking it back Зимъм си сичкуту назад!
Please forget about it Забръй кът черен сън, начи!Ама аз вече съм ти го казвал тва...
Последно промяна от Дон Румата Есторски на 20.12.12, 09:33, променено общо 1 път.
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
- windcolours
въх....предстои ми пътуване и ще изнеса половината къща...не е на хубаво тва.... Хубавото е,че Итком ще помага при изнасянето. Това брои ли се за добър нишан?:lol:shshtt написа:тук кой беше полазника - Итком ли? йеес ей такава готина, лежерна и артистична ще е ни е зочо годината
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
не е вярно че ще изнасяш - напротив местиш от едия джоб в другия и си правиш кефаwindcolours написа:въх....предстои ми пътуване и ще изнеса половината къща...не е на хубаво тва.... Хубавото е,че Итком ще помага при изнасянето. Това брои ли се за добър нишан?:lol:shshtt написа:тук кой беше полазника - Итком ли? йеес ей такава готина, лежерна и артистична ще е ни е зочо годината
щом Иткома е с теб няма страшно, пущи го първо той да влезе и няма да отваряш на друг
- windcolours
земи ми едно камъче от арда, дай го на итко 
аз пък разреждам едно фенерче, дребно
вчера го пуснах да свети в 18.10 да го разредя
че да заредя на чисто акумулаторната батерийка
още свети, на около пет лумена но свети
ай сикт...
хем съм надзъртал в стотина гърла преди това
и разни други дупки
и по адреси нощни съм ходил около три месеца
да живее КНР:lol:
аз пък разреждам едно фенерче, дребно
вчера го пуснах да свети в 18.10 да го разредя
че да заредя на чисто акумулаторната батерийка
още свети, на около пет лумена но свети
ай сикт...
хем съм надзъртал в стотина гърла преди това
и разни други дупки
и по адреси нощни съм ходил около три месеца
да живее КНР:lol:
хахах абе тя май още по-готина от иткома - добре си си ти да не те мисля - който и от тях да е все ставаwindcolours написа:е, жена му на стълбището ли да я държа:lol:shshtt написа:
не е вярно че ще изнасяш - напротив местиш от едия джоб в другия и си правиш кефа
щом Иткома е с теб няма страшно, пущи го първо той да влезе и няма да отваряш на друг