изядоха го бреМнемозина написа:Какво става сега, мина ли, не мина ли - нищо не разбрах.
Да не би да е дошъл, пък да не сме забелязали? Аман от неразбории.
у кулинарната тема
Да бе, Мнемозина, и аз съм много объркан и даже малко съм ядосан. Края на света беше предвиден, а сега за Ново начало ми приказват. Какво в крайна сметка става и кога ще спре тока!?Мнемозина написа:Какво става сега, мина ли, не мина ли - нищо не разбрах.
Това с тока е много сериозно - не знам да почвам ли да правя меденки или да изчакам.Green Light написа:Да бе, Мнемозина, и аз съм много объркан и даже малко съм ядосан. Края на света беше предвиден, а сега за Ново начало ми приказват. Какво в крайна сметка става и кога ще спре тока!?Мнемозина написа:Какво става сега, мина ли, не мина ли - нищо не разбрах.
има ток още, и домашните любимци се прибрахаМнемозина написа:Това с тока е много сериозно - не знам да почвам ли да правя меденки или да изчакам.Green Light написа:Да бе, Мнемозина, и аз съм много объркан и даже малко съм ядосан. Края на света беше предвиден, а сега за Ново начало ми приказват. Какво в крайна сметка става и кога ще спре тока!?Мнемозина написа:Какво става сега, мина ли, не мина ли - нищо не разбрах.
Сноу, при теб има ли ток?
От изток на запад трябва да започва спирането.